Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2013

Unfor-greta-bly Blue

Pakkohan se oli tämäkin lakka kokeilla, kun fiksuna tyttönä päätin jättää testaamattomat lakat pöydänreunalle, jotta pääsen niistä äkkiä eroon. Tottahan ne ärsyttää siinä tosi kovasti, kun en tykkää tavaroista, jotka ei oo paikallaan ja siksi on pakko testailla pian :). Lakka on OPI Unfor-greta-bly Blue ja se on saatu testiin OPIn maahantuojalta.Poikkeuksetta jokainen sininen lakka saa ihoni näyttämään kalmankalpealta :(. Yritin tehdän näistä enemmän omanoloiset lakkaamalla oikean nimettömän Color Club Foil Me Once -lakalla, vaan eipä juurikaan auttanut. Pallukat on leimattu Lealac B-laatasta ja näillä samaisilla kynsilakoilla, joita on pohjaväreinäkin. 


Sininen sävy on kyllä kaunis ja laatu taattua OPIa. Lakat saivat kuitenkin kyytiä vuorokauden jälkeen, koska olin kuin lainahöyhenissä. Olisivat olleet kivat jonkun muun kynsissä. Taitaa lähteä tämä lakka vaihtoon.


Ei auttanut pehmeä lasku sinisiin lakkoihin puolikkaalla Galahadilla. Millonkohan minä kasvan sinisen ystäväksi...?2 kommenttia:

  1. No niin, nyt sitä sinistä =) Ihanilta näyttävät!!

    VastaaPoista
  2. Tummansininen on mullekin ongelmallinen väri, aina välillä yritän siedättää itseäni siihen ja lopputulos on se, että tuijotan koko päivän sormiani o.O -ilmeellä. Ei vaan pysty.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...