Sivut

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväsikermä

Ystävänpäiväkynnet tehty ja ystislahja parhaimmalle miehelleni hommattu. Huominen voi tulla :).


Tein ennen joulua nämä joulusikermäkynnet ja koska tykkäsin niistä erityisen paljon, halusin toteuttaa ystävänpäiväkynnet samalla idealla. Tällä kertaa hylkäsin dottarin ja ja koristelulakat ja leimasin jokaisen kynnen. Kummassakin kädessä on samat leimat, mutta eri järjestyksessä.

 • Lakat OPI Sparrow Me the Drama sekä China Glaze White on White
 • Leimattu Konadin valkoisella sekä kahdella OPIlla: Sparrow Me the Drama ja Rumple's Wiggin'
 • Leimat yllä olevassa kuvassa: pikkurilli ja keskisormi BM02 (jonka olen saanut yllärilahjaksi valloittavalta bloggarilta), nimetön ja peukalo Konad Q1 Charming Nails, etusormi Lealac B.OPI näyttää näissä kuvissa muuten aavistuksen liian kirkkaalta. Se on vähän likaisemman sävyinen oikeasti, mutten saanut säädettyä (lue: osannut säätää) väriä  enempää :/. 

Näistä tuli tosi kivat! <3 Tykkään tuosta aksenttikynnestä kovasti. Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta nuo suukot on aivan älyttömän hienoja :). Kiitos siis sille, jolle se kuuluu (Papu).

Kovasti suukkoja teille kaikille ja ihanaa ystävänpäivää huomiselle <3. 
Muistakaa kertoa rakkaillenne, että he ovat tärkeitä :).
Ps. Mistä se muuten johtuu, et silloin, kun pitäisi tehdä näitä teemakynsiä, on mukamas mielessä sen sata muuta mielekkäämpää juttua, mitä haluaisi kynsille väsätä?!?


6 kommenttia:

 1. Mistä noita suukkoleimoja oikein saisi hankittua? :) ovat ihan älyttömän hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bundle Monsterin omilta sivuilta saa tilattua laattoja ainakin nippuina, sit eBaysta ja Amazonista varmaan kans. Lealac A-laatassa taisi olla jotain suukkoja myös. Ja oiskohan Konadillakin, en muista... :).

   Poista
 2. Oi että, vaaleanpunaista ja sydämiä, kukapa voisi vastustaa <3

  VastaaPoista
 3. oooh kun on herttaiset pusipusikynnet! :D

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä aika ihkusöpöt tosiaan :D Minä viittasin kintaalla teemakynsille... tai no, leimasin kyllä nimettömään pusuhuulia mutta en edes ehtinyt 14. päivän puolella postaamaan niitä kynsiä :P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...