Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Munkki x2

Nyt lykästi, ihan tuplasti. Menin paikalliseen kosmetiikkaliikkeeseen ostamaan ripsiväriä ja kurvasin (jo totuttuun tapaan) Max Factor -hyllylle ihmettelemään, josko Fantasy Fire siellä minua odottaisi. Ja siellähän se! On se vaan upean värinen lakka, siitä ei pääse mihinkään. Kunhan ehtisi vielä kynsille.



Myyjää odotellessani tutkailin selektiivisen kosmetiikan hyllyjen päätyjä, jossa oli alennettuja tuotteita ja sieltä silmiini osui Chanel-lakkoja. Olen haaveillut edes yhdestä Chanel-lakasta, jotta saisin edes hitusen tuntumaa, miltä (snobi-Sannusta) tuntuu sikakalliin lakan laatu. Alennuslakat olivat 20 € hintaisia (norm 27,90 €), eli aika tyyriitä silti, mutta kun näin, mitä sävyä nuo kolme suloista olivat, käteni ehti napata yhden lakan, ennen kuin aivot estelivät. Se siitä harkitsemisesta ;). Arvaatko, mikä sävy oli kyseessä?


No niinpä. Péridot. <3

Melkeinpä kulttilakan maineen saanut erikoisuus, josta useat lakkavalmistajat ovat jo kopioineet oman versionsa. Uskoisin, että lakka on saanut nimensä värinsä mukaan Peridootti-jalokivestä, josta kerrotaan tällaista: 
"Tämä kivi avaa uusia ovia ja poistaa stressiä, pelkoja ja syyllisyyttä sekä aktivoi persoonallista kasvua. Peridootti vapauttaa vanhoista taakoista ja kielteisistä ajatuskuvioista. Se helpottaa myös mustasukkaisuuden tunteissa, motivoi uuteen kasvuun sekä terävöittää mieltä. Muinaisten uskomusten mukaan peridootti suojelee loitsuja ja taikoja vastaan."

Onkohan lakalla sama vaikutus kuin kivellä? ;) Tekstipätkä ja upea kuva peridooteista löytyy rulllaamalla vähän alaspäin tältä sivulta (<- klik).

Krhm, hololakkojen tapaan tämä oli armoton geelin kasvurajalle :/. Yh.

Lakka myytiin pakattuna ylellisesti mustaan, pahviseen laatikkoon.


Ja yllätyksekseni tässäkin lakassa, kuten myös äskettäin tutustumassani Butter Londonissa, oli koristekorkki. Jotenkin hassusti olin kuvitellut, että vain testereissä on nuo pyöreät...? 



Péridot oli helppo levittää ja se kuivui ihan normaalissa ajassa. Laatukäsitykseeni tuli pieni rikama, kun avattuani lakan jouduin trimmaamaan sutia saksilla, kun siitä sojotti kaksi karvaa, jotka olivat pari milliä muita pidempiä.


Yhden kauppareissun saaliina kaksi himotuslakkaa, ei paha. Alehyllyyn jäi vielä Dior-settejä, joilla saa tehtyä krokotiilinnahkakynnet, mutta ne päätin jättää muille. Ihana olisi ollut kokeilla niitäkin, mutta tiedän, että yhden käyttökerran jälkeen lakat olisivat joutavia. Ihan niin kuin kräkle- ja magneettilakatkin, jotka oli ihan pakko saada...



4 kommenttia:

  1. Fantasy Fire on kaunis lakka, myös kynsillä! Omani löysin muistaakseni Kouvolan Prismasta ja ihme kyllä täällä Kouvolan suunnalla tuota näkyy vähän joka puolella! :D Tai ainakin viimeksi kun katsoin, pitäisi varmaan ostaa varastoon toinen x) Suosittelen laittamaan jonkun peittävän lakan päälle, ainakaan mua ei pelkästään tuon lakan peittävyys miellyttänyt, en tosin jaksanut kokeilla montako kerrosta olisi vaatinut :D

    VastaaPoista
  2. Itsellenikin oli "pakko" haalia Fantasy Firea oikein kaksin kappalein, kun sitä niin kehutaan. Jotenkin ei vain säväyttänyt mua yhtään. Mutta ehkä sinisen päällä? Ehkä? Joohan?

    Péridot on ihana, mutta auttamatta jäisi kyllä itsellä käyttämättä, ikävä kyllä. En tiedä mikä on, mutta tämän tyyliset lakat on mulla tällä hetkellä jollain ihme yökötyslistalla. Liekö musta tulossa ihan oikea harakka, kun kaiken pitää kimaltaa. Ja paljon.

    VastaaPoista
  3. huomasitko että kicksissä oli kans aika paljon lakkoja (esim. OPIn nudeja) alessa, samoin stocka beautyssa oli muutamia :) miekin vähän tuota peridotia ja black pearlia himoilin mut jätin hyllyyn.. - milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ookaan käyny Kicksissä vähään aikaan. Kiitos vinkistä, pitänee huomenna kipaista kurkkaamaan :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...