Sivut

tiistai 5. helmikuuta 2013

Kettinkiä

Tänään kynsilläni on lakat, jotka eivät ole ollenkaan ominta minua (muka), mutta pidän näistä ihan älyttömän paljon!


Tilasin Galahad-lakan a-englandin viimeisimmästä alesta ja noiden kotiutumisen jälkeen luin sattumalta Sinikilpikonnan blogista (ja sen jälkeen a-englandin nettisivulta), ettei Royal Mail hyväksy enää kynsilakkojen lähettämistä ulkomaille. Voi surkeus, sanon minä. Toivottavasti keksivät tilalle keinon...  Onneksi ehdin kuitenkin saada tämän :). Lakan ostopäätöksen sinetöi nämä kynnet :).


Kaverina Essie Go Overboard, jonka sain kynsitapaamisessa sponssina Essie-maahantuojalta. Tää oli todellakin ensimmäinen kokeilemani Essie-lakka, jossa on leveä sivellin! Ei sitä suotta ole kehuttu, koska sehän on ihan loistava. Paitsi silloin, kun yrittää lakata vain puolikasta kynttä :P.

Kummankin lakan koostumukset oli vertaansa vailla: jopa yksi kerros voisi riittää peittävyyteen ja kuivumisaika on mukavan nopea. A-englandin sudissa on se vika, että se kerää herkästi liikaa lakkaa mukaansa, joten sen kanssa pitää olla tarkkana. Muusta ei ole syytä purnata.


Tää oli muuten myös ensimmäinen kerta sille, kun lakkasin kynnet kahdella värillä näin, sekä myös eka kerta kokeilla askartelutarroja kynsille. Tarrat on peräisin Tiimarista ja ostin ne syksyllä, kun tein ennen ristiäisiä kummikosintakortteja nuorimmaiseni kummeille. Tulipahan käyttöä lopuillekin :).

Tarrat näyttää minun  mielestäni kivasti kettingiltä. Hopeinen väri karkasi vähän tarrojen päältä ja sekoittui päällyslakkaan (vaaleat pisteet kynsillä on noita hippusia), mutta en antanut sen häiritä. Tulipahan kettingistäkin vähän rouheamman oloiset.


Kyllä tulee kivoista kynsistä hyvä fiilis. Väritkin sattuu niin hyvin yhteen. Olen rakastunut! :)


17 kommenttia:

  1. Ihanat! Oon joskus miettinyt, että pysyyköhän tollaiset tarrat kynsillä, täytyy varmaan kokeilla :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pysyy, kun laittaa reilusti päällyslakkaa. Ilman ei taatusti pysy. :)

      Poista
  2. Oiii, nämä on ihanat! Kauniin väriset ja tuo tarra on tosi kiva lisä tuossa keskellä. Tykkääään!!!

    (Ja perhana, kuvittelin että mulla on kaikki maailman aika hankkia se yksi kultaglitterinen a-england. Huokaus...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekii tykkäääään!! :) Kiitos!
      Vitsit, huono tuuri. Eiköhän ne jotain keksi, toivotaan ainakin... Saat tulla lainaamaan sitä lakkaa, jos liikut täällä päin ;).

      Poista
  3. Oi, ihanat! Sopii hienosti yhteen Galahad tuon Go Overboardin kanssa. :) Vähän harmittaa, etten tilannu kun pari lakkaa sieltä synttärialesta, jos vaikka tuo postitusongelma jatkuukin pidempään.. Mutta toivottavasti saavat sen ratkaistua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja niinpä! Ois voinut tilata kaaaiiiikkki :P. Nyt ei auta muu, kuin lähtee hakemaan ;D.

      Poista
  4. Tosi kivat! Tuo "kettinki" on kyllä hieno :) Ja ihanan väriset lakat, sopii kivasti yhteen. Itse odottelen myös pakettia a englandilta, en olis ehkä tilannut jos olisin tiennyt näin pitkän odotteluajan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Harmin paikka, et sun lakat ei oo tulleet. Ymmärsin, että joutuvat kierrättämään niitä jenkkien kautta tai jotain? Aika harmillista :(. Minä kerkesin saada omani jo pari viikkoa sitten, kun tilasin heti samana päivänä, kun ale alkoi.

      Poista
  5. Ihanasti toimii yhessä noi värit! ja ihmettelinkin jo että miten olet tehnyt tuon kettingin :) hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. Hyötykäyttöön askartelutarpeet, hih :).

      Poista
  6. Ihanat värit ja hienot kynnet! :))

    VastaaPoista
  7. Siis mitä ihmettä, tarkottaako toi sitä, että englannista ei voi enä ollenkaan tilata lakkoja koskaan mistään?! Miks ihmeessä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa, en oo tutkinut asiaa tuon enempää. a-englandin sivuille kun menee, niin siellä tulee sellainen ponnahdusikkuna, jossa oli selostus tuosta asiasta. Pitänee googlettaa vielä tarkempaa infoa :).

      Poista
  8. Kivat kynnet.
    Mua alkaa jo pikkuhiljaa arveluttaa, että saankohan minä koskaan sitä mun a engandin tilausta.

    VastaaPoista
  9. On kyllä tosi kauniit kynnet! Ja arvaa vaan kuinka paljon mua harmittaa, että jätin alen aikaan tilauksen a englandilta tekemättä...argh!

    VastaaPoista
  10. Todella upeat kynnet!
    Pitänee itselläkin kokeilla askartelutarroja kynsiin, ostin varmaan vuosi sitten arkillisen jostain tarjouksesta samantapaisia mitä sie olet tässä käyttänyt enkä ole saanut kokeiltua niitä vieläkään :D

    VastaaPoista
  11. Blogissani olisi sinulle haaste :)
    http://bloh-somekindofart.blogspot.fi/2013/02/omituisten-otusten-kerho.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...