Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Mobiilikoodeja

Nää kynnet ei olis ansainneet työn jäljen puoleen omaa postausta. Kiireessä tehdyt ja vähän epäsiistit... Mutta ajatus on sen verran kiva minun mielestäni, että halusin näyttää nää teille :).


Lakkasin kynnet China Glazen vuoden takaisella Sunset Sail -lakalla. Tää on nätti persikkainen nude, jossa on pientä shimmeriä mukana. Tykkään kovasti ja erityisesti päivettyneet näpit tykkää sitten kesemmällä. Kolme kerrosta piti sutia, että sain pinkit glitterit taas piilooon.


Koristeet on tehty sanomalehtitekniikalla ja kuviona käytin mobiilikoodeja, vai miksi niitä sanotaankaan. Tämä on kiva idea siksi, että monesti kuuluu (=lukee) valituksia siitä, että tekstit menevät väärin päin, kun niitä siirtää kynsille, mutta tämän kuvion kanssa ei ole sitä ongelmaa! 


Tällaiset kynnet oon nähnyt eka kertaa My Simple Little Pleasures -blogissa. Mulla ei ollut noita koodeja tarpeeksi tähän hätään, joten tein kuviot vain kynnenpuolikkaille, että riittivät kaikkiin.



Jos tekniikka ei ole kaikille tuttu, niin lyhykäisyydessään: leikkasin sanomalehdestä nuo koodit pois ja silppusin ne tarvitsemani kokoisiksi paloiksi. Suihkautin Septidin-desinfiointiainetta palaselle ja painoin palan kynttä vasten kuvapuoli alaspäin. Palaa pitää painaa hetken aikaa, että painomuste irtoaa kynnen pintaan. Sitten vielä päällyslakka päälle ja valmis :). Alla olevan kynsilakan pitää olla täysin kuiva tai muste ei tartu (tai näin mulle kävi tällä eka yrityksellä).



Viikonloppuna pitäisikin saada aikaan kynsien huolto. Nyt on kolmeviikkoa kulunut siitä, kun tein nämä ja pituutta on pitänyt viilailla jo pois, koska nää alkaa olla epäkäytännöllisen pitkät. Eilen satutin peukaloni auton oven painikkeen kanssa, auuuuuh :(. Muoto pysyy varmasti ainakin toisen huoltovälin vielä näin. Ensi kerralla siis luvassa uudet geelikynnet :).



5 kommenttia:

  1. Hauska idea, ja hienot kynnet:) ihana tuo lakka!
    http://somethinglikenails.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Nää on hauskat! :) En ole ikinä selvittänyt miten sanomalehtikynsiä tehdään, ja äimistyin, että onko se noin helppoa? Sitten ajattelin, että menempäs heti testaamaan, mutta muistin että veinkin eilen illalla kaikki lehdet paperikeräykseen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, on tosiaan helppoa ja erityisesti nopeeta. Kunhan malttaa kuivattaa lakat ensin kunnolla :).

      Poista
  3. Onpa hauskat! Ja tosiaan, ei haittaa toi kuvioiden nurinpäin meneminen tässä tilanteessa;)

    VastaaPoista
  4. Itse käytin vettä desinfionti aineen tilalla, tuli myös hyvät :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...