Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Hiusharjojen Rolls Royce

No vähintään! Siis niinku thö hiusharja.


Jos tukan harjaaminen on vähänkään kidutusta, edes joskus, suosittelen kokeilemaan tätä ihanuutta. Et taatusti pety, ei pysty.


Olen käyttänyt Tangle Teezer -hiusharjaa muutamia kuukausia, enkä siitä enää luovu, ellei jotain älyttömän paljon parempaa keksitä tilalle. Mulla on paksu tukka (tai ohuita karvoja, joita on paaaaljon) ja se on lapsesta saakka ollut takkuuntuva. Tämän todistaa myös kampaajana työskentelevä siskoni, joka on eräänkin kerran jumittanut äidin kihartimen kiinni tukkaani ja kammannut siis kuontaloani viimeiset lähes 30 vuotta (no okei, ammattilaisena reilut 10 vuotta). Minun tukalleni ja hiustenselvityskiristelyille Tangle Teezer on siis taivaan lahja. Samaa mieltä ovat myös pienet tyttölapseni, jotka eivät hentosia hiussuortuviaan huoli enää muulla harjattavan (enkä harjaisi itsekään, kun tämän harjan valitsemalla säästyy "Sattuuuuuuuu!" -huudolta).


Tilasin siis joskus taannoin Lookfantsusta Tangle Teezer Compact -version (n. 15,50 €), eli siis matkaharjan (kuvassa musta harja). Siinä on tuollainen pohjaosa, jonka avulla piikit saa piiloon ja se on sitten näppärämpi kuljettaa mukana.



Matkaharja on kuitenkin ison tukan harjaamiseen vähän turhan pieni, joten päätin tilata Beauty Baysta normaalikokoisen version (n. 13 €) myöskin. Se siis saapui viime viikolla.


Tangle Teezer on erinomainen takkujen selvittäjä, sillä voi harjata märkiä sekä kuivia hiuksia ja pakkauksessa lupaillaan jopa kiiltävämpää tukkaa. Lisäksi se kuuluu olevan kätevä myös hiustenpidennysten kanssa, sekä tupeeraamiseen. Näistä ei ole omakohtaista kokemusta, mutt miksipäs ei.


Harja on melko iso kämmeneen (mulla on edelleen ne pitkät sormet, et luulisi riittävän) ja hankalampi pysymään otteessa, kuin pienempi sisarensa. Hyvin se on kuitenkin kestänyt ehjänä ainakin ne viisi kertaa, kun se on lennellyt pitkin vessan seiniä, kun se on irronnut otteestani :D. Harja on muovinen (niinkuin voi varmaan kuvasta päätellä..) ja piikitkin ovat liukasta muovia.


Juttelin eilen toisen kampaajani kanssa näistä harjoista ja hän sanoi, että Tangle Teezer muistuttaa hänen silmäänsä hevosen sukaa. Niinhän se taitaa olla :). Ja itse asiassa tämä harja olisi han täydellinen, jos siinä olisi samanlainen kämmenselän yli tuleva remmi, mikä heppojen harjoissakin on. Kestäisipä sitten paremmin hyppysissä :).


Näiden harjojen hinta on ymmärtääkseni parin kympin tietämissä, jos ostaa kampaamosta Suomessa.


Halusin laittaa hyvän (harjan) vielä kiertämään ja tilasin pienelle kummitytöllemme synttärilahjaksi ikioman TT::n (hyssss, ei saa kertoa, synttärit on vasta ensikuussa ;)). Aika suloinen kukkapotti, eikö. 



Kukan alapinnalla on harjan piikit ja alapuolen purkki toimii säilytyspurkkina hiuspinneille ja ponnareille. Taidan kyllä haluta meidänkin prinsessoille tällaiset <3.




Onko sinulla jo oma Tangle Teezer tai sainko sinut innostumaan kokeilemisesta? :)




Ja hei, ihan mahtavaa!!! Blogillani on jo yli 200 lukijaa bloggerissa :). Ette usko, miten iloinen oon! :)))



14 kommenttia:

  1. Juu, täältäkin löytyy kyseinen harja ja onhan se ihan kätevä. Mulla se on onneksi pysyny toistaiseksi hyppysissä mutta en ihmettelisi jos ote siitä joskus lipeää, onhan se vähän kookas kapistus =)

    VastaaPoista
  2. Joo, ihan mahtava tuo harja! En suostu enää palaamaan muihin, vaikka onhan noita muitakin kylppärissä ;) Ihanaa, kun saa tukan märkänäkin selväksi ja sileäksi. Sais muuten olla joku remmi, meinannut joskus liuskahtaa vessanpönttöön :D

    Tuo kukkaversio on kyllä aika ihana pikkutytölle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, pitääkin muistaa laittaa pöntönkansi varmasti kiinni :D.

      Poista
  3. Vinkkasin vähän veljen vaimolle, joka on töissä kampaamossa joka jälleen myy noita tangle teasereita. Jospa rippilahjaksi tuollaisen saisin... Toisaalta, en ole varma jaksanko odottaa elokuuhun asti. :D

    VastaaPoista
  4. Tämä on pakko saada, kits vinkistä ;)

    t. käly :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käly on hyvä vaan :). Ja nii onkii pakko saada! Ihan pakko. :)

      Poista
  5. Voi kyllä löytyy, tilasin aikoinaan heti kaksi jos vaikka toiselle kävisi hassusti :D (plus että aina ei jaksa pestä harjaa, ja sitten kun onkin puhdas tukka niin ei tahdo sillä samalla harjalla harjata jolla on juuri ennen suihkua harjannut likaisia rasvahiuksia :P)
    Tykkään kovasti, vaikka ei nyt mielestäni ihan NIIN ihmeharja ole. Paljon parempi kuitenkin kuin normi, uskaltaa suihkussakin harjailla ilman että puoli päätä kaljuuntuu, mutta kyllä minun hiuksissani on välillä sellaisia takkupesiä (miulla kans ohkaisia hiuksia mutta PALJON) että ei kyllä edes Tangle teezer niitä onnistu selvittämään. Mutta tykkään, en kadu hetkeäkään ostoa enkä vaihtaisi enää tavalliseen harjaan :)

    Taisi tulla litania superpitkiä sekavia lauseita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Tähän mennessä paras harja, mutta aina saa odottaa vielä vähän parempaa :).

      Just hei Shaqu mietinkin taannoisena päivänä, että ootkohan vielä lukijoissa, kun luin jotain vanhaa kommenttiasi. Kiva, kun olet kuulolla :).

      Poista
    2. Juu toki olen ja aina luen, olen vain vähän laiska heittämään kommenttia x)

      Poista
  6. Ihq tuo pienen prinsesan harja! Toivottavasti se pieni kummityttö asuu meillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo <3. Toivottavasti, en ihan tiedä kuka siellä anonyyminä huutelee ;).

      Poista
  7. Monessa blogissa nyt hehkutettu, ja vaikka olenkin tämän TT:n tiennyt jo pidempään niin se tuli uutena että sopii myös pidennyksille - eli ei kun klikkailemaan ostoskoriin! :D Kätevämmän kokoinen myös reissussa ku iiiso hiusharjani.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...