Sivut

perjantai 30. tammikuuta 2015

Kenkäinspistä - Minna Parikka -ruffian

Kuka ei tiennyt, että tykkään Minna Parikan kengistä, käsi ylös?

Voi ne on ihania, leikkisiä, värikkäitä, laadukkaita, kauniita ja vieläpä kotimaista suunnittelua lahjakkaalta, nuorelta naiselta. Arvostan kovasti. Tällaisesta mielekkäästä aiheesta on helppo myös ammentaa kynsiaiheita, joten tässä sitten kolmannet Minna Parikka -kynnet SanNails-blogissa. Edelliset kaksi postausta löydät tästä ja tästä.


Kynnet on lakattu ensin oranssinsävyisellä OPI Where Did Suzi's Man-Go? -lakalla (saatu Kauneudenkaupasta). Kaksi kerrosta peitti riittävästi. Annoin hetken kuivahtaa ja lakkasin mustalla Essie Licoricella ruffian-manikyyrin, eli "puolikuut väärinpäin". Essien musta on erittäin peittävä ja laadukas lakka ja jo yhdellä kerroksella tuli nätti jälki. Iso, pyöristetty suti ei minusta ole helpoin mahdollinen ruffianin lakkaamiseen, mutta ihan hyvä tuosta tuli, kun kuitenkin vapaalla kädellä väsätty. Itse tykkään tasapäisistä siveltimistä kuitenkin enemmän. Essie Licorice on myös loistava leimaamiseen, jos et ole vielä testannut :).

Ja mutta se näiden kynsien juju! Se on tässä:


Pinkit kynsien alapinnat, niinkuin Louboutin-kynsissä konsanaan! Kun lakkasin pari vuotta sitten ekaa kertaa kynsien alapinnat, vannotin, etten tee sitä enää koskaan toiste. Tässä sitä nyt ollaan :P. Tosin kolmatta kertaa ei ehkä tule. Ehkä? :D Poistaminen on meinaan pikkusen ärsytystä nostattavaa touhua. Pinkki lakka on China Glaze Sugar High.

Syy pinkeille kynsien alusille löytyy kenkieni kannoista.





No että sellaiset kopottimet ja kynnet tänään. Uppoaako Parikan kengät tai värilliset kynnenaluset? :)



22 kommenttia:

  1. Oi nämä on niin kauniit! Ja värilliset kynnenaluset on tosi nätit, usein oon meinannut kokeilla tehdä sellaset mutta nyt ei kynsien pituus riitä. Sä saat ne näyttämään niin hyviltä ja muutenkin lakkaus sopii hyvin kenkiin :)

    VastaaPoista
  2. Oioii! Aivan ihanat! :)
    Minna Parikan kengät on upeita ja oon kuolannu niitä jo ties kuinka kauan. Mun pitäis vaan säästää pari vuotta, mikä on multa ihan mahdotonta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Joo, onhan noita varten säästetty. Ja oon ostanut yhdet myös huutiksesta ja yhdet paikalliselta torikirppikseltä!

      Poista
  3. Ooh, ihanat kynnet! En ehkä itelleni lakkaisi alapuolta poiston takia, mut muilla voi katella ja hyvältä näyttää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). On se lakkojen kaivaminen kynsien alta aika ikävää hommaa, myönnetään.

      Poista
  4. Parikan kengät ei ehkä istu omaan makuun mutta kynnet on kyllä älyttömän hienot! Tällaiset inspiraatiokynnet on aina kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitps paljon :). Oli jotenkin niin mukava postata tällaista inspiraatiojuttua, että aloin jo pohtia seuraavaa :).

      Poista
  5. Monetko Parikat sulla on? Jos monet ni teepä teemaviikko/postaussarja kenkiin mätsäävistä kynsistä? Niin nam ois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on neljä paria, ei riitä teemaviikolle siis :P. Mut kivaa tää mätsäily on ja aion puuhastella jatkossa myös lisää :).

      Poista
  6. Nämä on mielettömän tyylikkäät ja naiselliset - toteutus täys kymppi.
    Oon haaveillut Minna Parikan kengistä parisen vuotta; olen myös vinkannut joulupukille, mutta pukilla on tainnut olla kiireitä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos armaani :).
      Joulupukki ei aina tajua helliä vihjeitä ;). Itse oon tosiaan löytänyt parit kengistäni second handina kerran-pari käytettynä ja oon myös melkoinen alehaukka, joten kukkaro on kiittänyt edes hitusen :P. Kalliitahan nuo on, siitä ei pääse mihinkään, mutta ihanaa, kun voin käyttää korkkareita töissä vaikka joka päivä, niin eivät jää kaappiin pölyttymään :).

      Poista
  7. ...ja lisään vielä, että onpas kivaa, kun oot taas julkaissut mukavaan tahtiin juttuja blogissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, yritän pysyä jonkinmoisessa vireessä nyt ^_^.

      Poista
  8. Ihanat! Joskus kokeilin tuota alapuolen lakkaamista ja se on hauska lisä :) onpas nätti lakulakka, pitäisi hankkia tuo kun mulla ei ole sitä ;D tosi hienosti tehty muoto ja vieläpä pyöreällä siveltimellä! Pyöreä sivellin on hyvä lakkaamiseen mutta liian iso mun pienille kynsille, en saisi tehtyä pyöreitä muotoja .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Se on kyllä ihan totta, lakattu alapuoli tekee yksiväriseenkin lakkaukseen hauskan jujun. Tuo Essien musta on kyllä ihan paras musta, pesee OPInkin ihan 6-0. Ja leimatessa se ei sotke sormia, niin kuin Konadin musta tekee..

      Poista
  9. Tosi kauniit, simppelit kynnet ja ihanat kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mirka! Olin itsekin ihan vähän haltioissani näistä kuvista. Onnistui aika kivasti :).

      Poista
  10. Molemmat uppoaa, siis kynnet ja kengät. Tosi siististi oot saanu nuo kynnenaluset maalailtua :)

    VastaaPoista
  11. Ah kiitti hannele, ymmärrät hyvä päälle ;).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...