Sivut

maanantai 2. helmikuuta 2015

Jouluisat(-ko?)

China Glazen kultainen kräklelakka Tarnished Gold sekä Essien viininpunainen Skirting the Issue on pyörineet käyttämättömien laatikossa reippaasti toista vuotta. Ne tuli mulle taannoin lahjuspussukan mukana, enkä oikein oo osannut käyttää niitä, selittämättömästä syystä.


Essie Skirting the Issue on koostuukseltaan crelly, eli neljä kerrosta oli tiedossa kynsilleni. Siinä todennäköisesti yksi syy, miksi ei huvittanut :P. Toisaalta jelly- ja crellylakat on ihanan kiiltäviä ja jotenkin "syvän näköisiä", joten ne palkitsee lakkaajansa aina (jos et ehdi tölviä lakkoja ruttuun ennen sitä). Aika julmannäköisesti muuten takertui kynsinauhaan putsatessa tuo lakka... Näyttää, kun olisi sormet vereslihalla :/.

Nimettömiin laitoin siis ohuen, nopean kerroksen China Glaze Tarnished Goldia (ohuella kerroksella saa kauniimman, pienempiin osiin krakleerautuvan pinnan) ja keskisormiin leimasin epäjouluisat kukkakuviot Chinan Passion-lakalla. Valitsin nuo kukat ihan vaan siksi, kun näistä väreistä nyt tuli vääjäämättä mielen joulu...


Kultaisista lakoistapa tulikin mieleeni, että haluaisin itselleni ruusukullanvärisen lakan. Olisko tiedossa hyvää vaihtoehtoa?
7 kommenttia:

 1. Essien Penny Talk? Ostin ihan leimaushommiin, en meinannut kynsilakaksi. En ehkä tykkää noin metallisesta. Jäänpä seurailemaan mitä vinkkejä ruusukultaisista saat. ps. upeat kynnet, itse tykkään tosi paljon luumusta ja kultaisesta. Etenkin crackleissa. Eipä ole tullut aikoihin kräkättyä mutta tämä näyttää niin kivalta että ehkäpä taas innostuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se voisi olla tuo Penny Talk :). Hih, olipa helppoa!
   Ja kiitos! Kräklelakkoja tulee tosiaan käytettyä hirmu harvoin. Hopeinen ja kultainen taitavat kuitenkin jäädä laatikkooni (kuivumaan :D).

   Poista
 2. Aivan ihanat kynnet, eikä lainkaan liian jouluiset! <3 Ja mullekin tuli heti mieleen Essien Penny Talk, ainakin swatcheissa näyttää aika täydelliseltä ruusukulta-lakalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä, että kukat auttoivat viemään joulun pois. Vai sekö se oli? :)

   Poista
 3. Ei ole yhtään jouluiset minusta:) Tai sitten se johtuu ulkona paistavasta epäjouluisesta auringosta:D
  Penny Talkia suosittelen minäkin, multakin puuttuu se vielä mutta pitäisi hankkia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...