Sivut

torstai 12. helmikuuta 2015

Korsettiletti


Meidän eskarilaisen lemppariletti, tarpeeksi prinsessamainen kaiketi :). Toteuttaminen on hirmuisen helppoa, jos sormet taipuu ihan tavalliseen ranskalaiseen lettiin.
Jaa hiukset keskeltä päätä kahtia ja letitä kumpikin puolisko ranskalaiselle letille. Lettien voi antaa lähentyä toisiaan loppua kohti ja vaikka yhdistää yhdeksi letiksi. Näissä kuvissa letit on erillisiä loppuun saakka.

Ota silkkinauhaa ja nutturapinni tai pätkä muovipäällysteistä rautalankaa (tai pro-meiningillä hiuslasso ;)) ja pujottele nauha apuvälineesi turvin lettien väliin päälaelta alkaen niskaa kohti.


Ja korsettiletti on valmis ja pieni prinsessa tykkää :).Ootkos kokeillut nauhojen punomista tukkaan? Edelliset naruviritykseni löydät muuten täältä :).


20 kommenttia:

 1. Hitto nainen oot taitava! :D Mulla ei ole ketään kenen hiuksia letittää, siskon prinsessa on vasta kohta 4 vee, oikein uhmaikäinen, eikä pysy paikallaan. Hiukset tosin olisivat täydelliset letitykseen, ihanan pitkät ja paksut. Mutta niihinpä ei saa koskea, jos ei keksi oikein hienoa huijauskonstia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pakko vaatimattomana todeta, ettei tässä nyt oikeesti ihan hirveesti taitoa tarvita :D. Ne on erikseen sitten ne vaativat letit, tää vaan näyttää selliaselta kaikkine nauhoineen :P.
   Mut kiitti joka tapauksessa, oot <3.

   Poista
 2. Ei vitsi, ihan mielettömän hieno..!! :D

  VastaaPoista
 3. No on kyllä hiano! Mä saan oman tukan just ja just Dutch braidille, sekin vaati noin sata youtube-tutoa että hahmotin miten ne osiot menee ettei tuukkaan perusranskis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitti :). Jos saat hollantilaisen tehtyä, niin onnistuisi kuules tämäkin (y).

   Poista
 4. Eksyin vasta hetki sitten sun blogiin, mutta laitoin tämän heti lukulistalle. :) Nyt oli pakko tulla kommentoimaankin, tuo letti on ihana!
  Mun pieni neitini on vasta reilun vuoden ja vaikka häneltä löytyy hiuksia todella paljon, niin tuo ei taida vielä kyllä onnistua. Täytyy varmaan mennä testaamaan pikkusiskojen päähän, tuo näyttää niin prinsessakampaukselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja kiitos kommentista :).
   Mullakin on nuoremmalla likalla vielä ohut tukka, vaikka pitkäksi on jo venynyt sekin. Ei vaan anna leikata lyhyemmäksi, vaan pitää letittää, kun toisellekin letitän. Sitten on ohuita lirulettejä, mut tyttö on onnellinen :D.

   Poista
 5. Eikä :D Vitsi kun en osaa ees ranskanlettiä tehdä, tää olis mainio takkujen estotemppu tytölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku reenaamaan ;). Ranskiksellakin saa tukan takkuun, kun unohtaa sen pariksi päiväksi/yöksi päähän :D.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Eiks o :) Uskot varmaan, että 6v primpsessa tykkää :D.

   Poista
 7. Aivan ihana!! Mä en voi kuin ihaillen seurata muiden tukkataiteiluja, itseltä puuttuu taitojen lisäksi hiukset omasta päästä tai muuten saatavilla oleva "hiusmalli"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti E-S :). Letittäminen on harjoiteltavissa oleva juttu, ihan niin kuin lakkaaminenkin ;). Tosin ilman harkkapäätä on paha :P.

   Poista
 8. Wau! Oispa joku, joka väkertelis mulleki tollasia näihin pitkästä aikaa pitkiin hiuksiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettelet kato tekemään itse itsellesi 😊👍

   Poista
 9. Mahtava! Tätä ei passaa näyttää likalle. Sehän haluis heti ja äiti ei osaa tehä ranskalaista lettiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sit kannattaa pitää piilossa tai alkaa opettelemaan ranskista :D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...