Sivut

perjantai 2. tammikuuta 2015

Glitter sandwich skittlette

Nimihirviö. Mutta kaikki nämä mahtuvat tähän lakkaukseen, jota ra-kas-tin. 

Glittersandwichit (keskisormen kynnessä) on mulla pyörineet usein tehtävälistalla (ja toki parit yritelmät on valitettavasti nähtykin), mutta jostain syystä aina jääneet tekemättä. Monta glitteroksennuspulloakin löytyy, mutta vähällä ovat olleet käytöllä... Kunnes tikkuja tutkailtuani paikansin Papun mulle tekemän ihanan frankenin, Pianon sekä SpaRitualin ohuenohuen lirulakan Calm & Clear, josta en oo raaskinut luopua sen hellyyttävän kauniin sävyn takia. Ja onneksi en. Katsokaa nyt tuota ihanaa yhdistelmää! Täydellinen voileipälakka!


Leimat on MagnoNailsin laatasta A49 ja tämä taitaa olla yksi ikisuosikkikuvioista, joita en koskaan kyllästy käyttämään. Kaksivärisenä leimattuna vielä, ahh <3.

Käytetyt tuotteet:

  • Etusormi ja pikkurilli: OPI My Very First Knockwurst x2
  • Keskisormi: Papun franken lakka Piano x3, SpaRitual Calm & Clear x3
  • Nimetön ja peukalo: OPI My Very First Knockwurst x2, leimat laatasta A49, leimauslakkoina Essie Licorice sekä Konad valkoinen.
  • Päällyslakka Sally Hansen Insta-Dri


Jep, keskisormessa on seitsemän (7) kerrosta lakkaa! Laitoin kylläkin mahdollisimman ohuet kerrokset :).


Mitäpä näistä muuta visertämään. Ihan virheettömäthän nämä ei ole, mutta tekijänsä näköiset joka tapauksessa ja täydellisen hillityt toimistokynnet, vaikka mukana on glitteriäkin :).

8 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...