Sivut

torstai 15. tammikuuta 2015

7,5 minuutin fohawk

No hyvä on, nutturapohjan ponnareihin meni aikaa noin 5 minuuttia vielä eteen, mutta todella nopea ja hauska fohawk-kampaus tästä tuli joka tapauksessa :).

Tein tämän näin:

1. Etummaiset hiukset kahdella pinnillä kiinni päälaelle.

2. Loput tukasta ohuilla kumilenkeillä kolmelle peräkkäiselle ponnarille päälaelta niskaa kohti. 

3. Kieputa ponnaritukat kukin kolmessa - eli yhteensä yhdeksässä - osassa rullalle (kaksi osiota jaoin vielä kahtia ja punoin kierteelle) ja kiinnitä pinneillä.
4. Suihkauta hiuslakkaa ja Voilá!


Tästä tuli hurjan kiva kampaus ja koska tein sen omaksi huvikseni sunnuntai-iltana, se myös onnistui kivasti. Murphyn lakihan on se, että jos tällaista meinaa väsätä vaikka ystävän hääjuhlaan, niin ei onnistu sitten millään :P.

Video-ohje tähän kampaukseen löytyy Youtubesta, valloittavan HeyKaylin opastamana. Älä katso, jos et halua koukuttua tukkatutoihin ;).

Löytyykö sieltä ruudun takaa muita innokkaita tukanvääntäjiä? :)
12 kommenttia:

 1. OMG, tätä täytyy kokeilla joskus! Ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kokeile! Tosi yksikertainen tehdä, jos vaan yhtään pysyy pinnit käsissä :).

   Poista
 2. Nätti kampaus! Sun tukassa näyttää tosi kivalta. Ja tuo tutokin vaikutti sen verran simppeliltä, että uskaltanen jossain vaiheessa kokeilla. ^^

  Mulla on aika pitkä ja liukas tukka, johon on vaikea keksiä uusi kampauksia. Mutta siskojen hiuksia on tullut väännettyä paljon. Jotenkin toisten hiuksia on paljon helpompi laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Wheatear :). Minusta taas on helpompi laittaa omia, kun tietää, mihin suuntaan ne mistäkin kääntyy. Paitsi letit ehkä helpompi toiselle..hmm.

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen, tää pitää ottaa kokeiluun ;) kiitos!

  VastaaPoista
 4. Tää on niin ihana kampaus! Oon käynyt ihaileen tuota kuvaa instassa lukemattomia kertoja:D
  Kiitos kun jaoit linkin tutoon ja omat vinkit myös! Aijon kokeilla, vaikken omaakaan taitoja hiustenlaiton saralla juuri ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla, että tykkäät :). Talvella on muuten ihan kökköä, kun ei oikein voi tällaisia tehdä esim töihin, kun pitää saada myssy tai vähintään huppu päähän tuolla ulkona kulkiessa. Tulis jo kesä :).

   Poista
 5. Täällä yksi pitkän tukan vääntäjä *vilkuttaa* !
  Numero yksi, mä oon ihan superkateellinen sun hiustenväristä :). Haikeana katselen tuota liekinväriä, mulla itsellä on ollut samanmoinen, mutta voi jee sen värin säilyttäminen... :D Ja toisaalta kuitenkin tykkään tästä nykyisestä tummastakin. Mulla oli niin pitkään oranssinpunaiset/punaiset hiukset, että en ehkä enää jaksaisi niitä kuin tälleen hetkellisesti toisilla haikailla.
  Niin ja sitten numero kaksi: Tää täytyy niin ottaa testilistalle! Hui, älä vaan suosittele mitään muita hiustutoja, ethän... ;) ? Odottelen lisää näitä sun hiuspostauksia kynsien rinnalla, tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Onhan nää jo identiteettijutuksi tulleet, vaikea luopua, vaikka värin ylläpito joskus rasittaakin... Erityisesti, kun mun kampaaja on 240km päässä :D.
   Ja todellakin vinkkaan, jos löydän kivoja tutoja ;P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...