Sivut

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

FINtwinning - 11 suomalaista elovena-lettiä

Tykkään letittää hiuksia, niin omiani, kuin lastenikin. Perusranskiksia ja hollantilaisia lukuunottamatta lettimaailma on ollut mulle melko vieras, ja vasta viime kevään aikana intouduin tutkailemaan, millaisia upeita lettikuvia netti on pullollaan. Siitä se harjoittelu lähti ja lapsenkengillä matkataan edelleen. 

Satuin kuitenkin olemaan virtuaalisesti oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja mulla kävi tosi hyvä tuuri, kun tulin kutsutuksi mukaan kymmenen aivan älyttömän taitavan, suomalaisen letittäjän mukaan twinnaukseen instagramissa. Sovimme siis yhdessä letin, jonka jokainen meistä letittää ja julkaisemme kuvat instagramissa yhtäaikaa yhteisellä hashtagillamme #FINtwinning.

Valitsimme letiksi ranskalaisen kruunuletin, jota voisi kutsua myös Elovena-letiksi. Letiksi valikoitui yksimielisesti tuo, koska siitä tuli meille eniten mieleen suomalaisuus. Tällaisen upean kollaasin saimme aikaa (kiitos kasaamisesta Jenni):Kuvassa ylhäältä vasemmalta alkaen: Jenni @jennishairdays, Kati @ruotsinsuomalaisittainRiia @riilehVarpu @winterhairMatti @isijatytotSonja @sj_hairKatriina @braidriinaIida @braidedpoetElisabet @elisabetsisters, minä @sannukkaxx ja Katja @365goodhairdays

Mahtavan näköinen kollaasi, eikö totta! Olin niin innoissani :). Haastoimme twinnauksellamme ruotsalaiset letittäjät järjestämään oman twinnauksen #SWEtwinning ja pyysimme levittämään haastetta myös eteenpäin. Ainakin Norja, Yhdysvallat ja Hollanti ovat jo omat lettikaksoset tehneet. Aika hienoa :).

Tässä vielä kuva omasta letistäni. Valitsin tehdä letin tyttäreni tukan sijaan omaan tukkaani vaikken mikään elovena-värinen olekaan :P. Hyvin erottui tuolta blondien joukosta ja kelpasi joukkoon mukaan ^_^.


Yllä kuvatuista leteistä ja twinnauksesta löydät lisätarinaa myös näistä blogeista:

Ruotsinsuomalaisittain
Jenni's Hairdays
Isin ja tyttöjen hiushommat


3 kommenttia:

 1. Instassa näitä ihailinkin, oot kyllä ainakin näin täysamatöörin silmään tosi taitava :) salaa vähän odottelen että tytön tukka kasvaa siihen mittaan että saa edes pinnin otsikseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti 😊. Meilläkin tytöt oli vielä vuoden iässä ihan kaljuja 😄

   Poista
 2. Oli kiva twinnata teidän kans :) Ja mukava että muutkin maat ovat ottaneet haasteen vastaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...