Sivut

torstai 8. tammikuuta 2015

Ranskalaisen manikyyrin kirous

Palaan geelikynsieni kanssa aina uudelleen valkoiseen, ranskalaiseen manikyyriin. Se imee minua puoleensa kuin liimapaperi kärpästä, olen kirottu mokoman ranskikseni kanssa. Viikon jaksan ihastella kaunista, ajatonta kynsirivistöäni, kunnes huomaan taas miettiväni, että onpa tämä persoonatonta. Pitäisi tällä lakkaamisen harjoittelumäärällä pystyä vähän muuhunkin. Kohta huollan taas uutta ranskista, kun pohdin, että äksy tukkaväri saa riittää, joten kynsien on oltava hillityn tyylikkäät. Jaa miksikö? No en tiedä! :D


Huolsin jouluksi geelit ja tällä kertaa mukana oli oikein kunnon wild card - hopeista glitteriä. Näissä kuvissa kynnet ovat jo reilun viikon kasvaneet, kun en tietenkään saanut aikaiseksi ottaa kuvia heti tuoreeltaan. Välissä mulla kerkesi olla jo kynnet mantelinmuodossakin, mutta se kesti vain muutaman viikon. Ailahteleva, minäkö?!? O_o.

Geelit on edelleen samat, Cesarsin refill ja sealing.


Kohta olisi aika kaivaa huoltovehkeet esiin ja suunnitelmissa on taas vain ohut nakugeelaus ja lakkaa päälle. Katsotaan, miten käy :).

10 kommenttia:

 1. Mutkun se nyt vaan on ihana. Ja tyylikäs. Aina. ♥

  VastaaPoista
 2. Ranskalaiset manikyyrit on ihania! Ihmetyttää kun kaikki bloggarit kirjoittaa aina että "tein nyt vaan ranskikset" ja vielä pahoittelee päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kai niin klassisen tylsät ja kun koko ajan pitäis keksiä uutta :P. Mutta kauneimmat kynnet tosiaan, miekin tykkään ranskiksista :).

   Poista
 3. Ranskiksia mäkin varmaan tekisin, jos mulla olisi geelikynnet. Näin se vaan on että ne on kauneimmat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan on. Mut jos jättää koristeet tekemättä geelin alle, niin on pakko lakata 👍. :)

   Poista
 4. Ranskiksissa ei oo mitään vikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, luin ekana, et ei oo mitään kivaa :D.
   No, eihän niissä ookaan mitään vikaa. Jos pitäisi loppuelämän kynnet valita, ottaisin ranskikset. Mutta onhan ne nyt kynsilakkatykkäilijälle vähän ankeat kuitenkin aika-ajoin. Ei teistäkään ois kiva katsella täällä aina pelkkiä valkoisia ranuja :P.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...