Sivut

lauantai 30. marraskuuta 2013

Uusi laattatuttavuus + leimausvinkki

Parin viikon takainen miitistä saatu sponssipussukka sisälsi yhden MoYou-leimauslaatan. Harmistuin oman laattani kokokynnenkuvioiden pienuudesta. Nopea vertaus kynsiini oli lohduton: kuvio ei riitä edes pikkurillini kynteen.

Kotona tutkailin laattaa ja ihastelin kuvioita. Ne on tosi kivoja kaikki. Klikkailin jo MoYoun sivuille tilaamaan pari laattaa, jossa on isommat kuviot, mutta päätin kutienkin testata ensin, onko laatta mistään kotoisin. Siispä viila viuhumaan ja geelihuoltoa kehiin :D. Nyt kynnet yltävät noin 3 mm sormenpää yli ja ekat pari päivää oli kyllä taas ihan omituinen ja kynnetön olo.



moyou opi skull and glossbones8

Kas noin! Lakat on OPI Skull and Glossbones sekä China Glaze For Audrey (nimetön). Kumpikin kirppiksiltä pelastettuja ^_^. Mustat leimat on tehty Essie Licoricella ja valkoinen Konadilla. Testasin ekaa kertaa tuplaleimausta (nimettömäss kaksi leimaa päällekkäin), jolla saa ikäänkuin varjot tehtyä leimakuvioon. Kivannäköinen tuli :).

Koska MoYou-laatassa ei ole peilikuvia leimoista, kokeilin myös kahden leimasimen käyttöä  leiman kääntämisen. Tässä siis se leimausvinkki (jota en ole itse keksinyt, vaan jossain blogissa nähnyt. Linkkaa, jos tiedät, kenen idea tämä oli ^_^):

1. Laita leimauslakkaa laatalle.


2. Vedä normaalisti raapalla ylimääräiset lakat pois.


3. Ota kuvio leimasineen.






4. Leimaa kuvio nopeasti toisen leimasimen tyynyyn. (kannattaa toki ottaa molempiin käsiin kuvasta poiketen nuo leimasimet ja painaa vastakkain :P)



6. Ja siitä sitten yhtä nopeasti kynnelle.



Homma sujui helposti (koska kuut ja vuorovedet olivat oikeassa kulmassa ;) ) ja tätä konstia aion käyttää toistekin. Valitettavasti mulla ei ole kuitenkaan näyttää oikean käden kynsiä kuvissa näkyvää enempää, koska ruttasin parit kynnet, enkä jaksanut korjata. Ne ei siis olleet kuvauskelpoisia :P. Mutta uskottehan te nyt muutenkin, että tuo kikka toimi ;).

moyou opi skull and glossbones9


Nooh. Kuinkas moni pettyi, kun ei löytänytkään enää mantelikynsiä? :)




26 kommenttia:

  1. Kappas, tuo leimankääntö ei ole tullut mieleenkään, kiitos vinkistä. :) Nätit kynnet. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet ja leimaukset. Mä en oo vielä sillä levelillä, jossa käänneltäisiin leimoja mutta moyoun laatat on kyllä huisan kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja ihan salee oot sillä levelillä :P.

      Poista
    2. Hemmetti, olenhan mä tän postauksen lukenut kun olen näköjään kommentoinutkin :DDDD Tää varhaiskeski-iän dementia on kyllä nolo juttu.

      Poista
    3. Haha, ihana varhaiskeski-ikäinen oot <3. Mihinköhän dementiaan minä voisin vedota, kun viimeiset 6 v. on mennyt vuoroin RaDen (raskausajan dementia) ja ImDen (imetysajan dementia) kourissa. Nyt ei voi enää kumpaakaan syyttää, eikä viittis olla muuten vaan lahopää ;D.

      Poista
  3. Herranjuones kuinka kaunis lakkaus! Rakastuin tuohon leimakuvioonki sitäpaitsi! Mulle suurin osa leimauskuvioista on aina liian suuria, joten mikäli luovut tuosta laatasta niin voisin mielelläni ostaa sen sulta? :)

    VastaaPoista
  4. Kauniit! Pitäiskin testata, saako tuolla tekniikalla leimat toimimaan silloinkin, kun ne eivät meinaa nätisti nousta XL-stamperiin... voisin poimia ne Konadin stamperilla ja siirtää siitä lötköstamperiin *idea*!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).
      Tällä ensikokeilulla sain tuta nahoissani, että lötköleimasin ei suostu ottamaan vastaan leimaa konadin leimasimesta, joten siksi oli pakko leimata oikean käden kynnet noin päin, siis leima laatasta lötköön ja konadista kynteen. Voit uskoa, et testasin toisin päin juu. Onneksi leimat meni ihan nätisti kynsille konadin leimasimestakin, vaikken oo sitä muuten käyttänyt miesmuistiin. Tuo lötkö on vaan niiiiin parempi. Harmi, et sössin lakkaukset oikeasta sit muuten :/. ..vaan en nyt niin pahasti, kun nää oli 5 vrk kynsillä kuitenkin...

      Poista
  5. Jee, nyt on taas mun mieleen kynnen muoto ;) Täällä ei siis petytty, kun ei löytynyt mantelia :D
    Kauniit lakkaukset ja hyvä vinkki. Mulla tosin tuo leimaaminen on sellasta säätämistä, että tokkopa saisin kynteen asti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä että miellyttää. Paitsi voin luvata, että vielä tuut näkemään manteleita jatkossakin ;).
      Kiitos :). Toki saisit, ei tuo kummoisempaa ollut :).

      Poista
  6. Wow, hieno keksinto tuo leiman kaantaminen! Taytyypa kokeilla, kiitos! : )

    VastaaPoista
  7. KAISAAAA!!!
    Kiitos kivasta kommentista, mä onnistuin kadottamaan sen kännykällä näppäillessä :( sniiif!
    Tiesin kyllä, et sinuahan harmittaa ihan hitosti joo tää kynsien mallin muuttuminen ;). <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä kuule muuta virka. Pää on laho ja nyt sormetkin jo tekee tenän :P.

      Poista
  8. Siis aivan ihanat kynnet, sekä muoto että ulkonäkö muutenkin! Kauniit kuviot tuossa laatassa, vähän itsekin tekis mieli, vaikka ihan selkeästi en tarvii uusia laattoja :D

    VastaaPoista
  9. o/ Minäää petyin, kun ei ollutkaan enää mantelikynsiä! Tosin köhköh, itsellänikin on ollut jo pitkään neliökynnet, kun tajusin, että ne on tosi helppo rakentaa ja nopeat tehdä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan joskus yllättää ja piristää taas uudella muodolla ^_^.

      Poista
  10. Nää kynnet on täydelliset! Ihana leimauskuvio :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tykkään itekin tuosta kuviosta kovasti :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...