Sivut

lauantai 2. marraskuuta 2013

Kynsistudioni (lue: Törkynurkkaukseni)

En oo muistaakseni koskaan vilauttanut teille Sannun kynsistudiota. 

Kas tässä:


Meillä on kolmen makuuhuoneen koti, jossa on siis perheemme kokoon nähden auttamatta liian vähän huoneita. Tästä syystä harrastepisteeni sijaitsee makuuhuoneemme nurkassa ja samassa paikassa on kompaktisti myös mieheni "työhuone". Jep, tietotekniikkaa ja viilauspölyä samassa paketissa.


Työpöytäni on neljäsluokkalaisen itseni ostama. Säästin siihen itse rahat markan kerrallaan (1500 mk oli muuten pikkutytölle iso raha!) ja olin niin ylpeä, kun lopulta pääsin sen ostamaan. Halusin kampauspöydän, josta aukeaa kansi ja sisällä on kiemuraisin kuvioin koristeltu peili. Tuo on muuten ainoa huonekalu, joka on kulkenut mukanani kodista toiseen (nykyinen on 13. koti). Pöytä on erityisen monipuolinen yksilö, sillä se toimii kynsiharrasteiden ja tietokonehommien lisäksi myös meikkauspöytänä.


Tuolit on eriparia (valkoinen on keittiöstä lainassa, kunnes kaikki nappulat istuu ihmisten tuolissa :P) ja valaisimiakin saisi olla kaksi geelikynsiä harjoitellessa, mutta kyllä tuossa tusailee. Telkkari seinässä on hyvä ajanviete äidilleni, jos Tanssii tähtien kanssa sattuu kynsihuollon kanssa samaan aikaan :D. Pöydän takana majailee kamerajalusta sekä valoteltta (kuin myös monitoimilaite ja tietokoneen keskusyksikkö sekä niiden viilauspölyltä suojelemiseen ja peittämiseen tarkoitettu muumilakana). Aika siistiä hei, eiks niin?! :)

Ajattelin nyt kuitenkin näyttää myös suoraan tämän karun totuuden työpisteestäni, koska tiedän varsinkin monen ystäväni kuvittelevan, että mulla on aina paikat tiptop. No ei ole joo (vaikka niin kovasti haluaisin!).

Kas tässä:


O-M-G.

Noita vessapaperihylsyjä joku nyt ihmettelee ihan varmasti... Ihmetelkää vaan :P.


Ei lisättävää.Miltä teidän kynsinurkkaukset näyttää? Toivottavasti ei yhtä karulta :P.17 kommenttia:

 1. Siistinä tuo nurkkaus näyttää ihan sellaiselle, minkä voisin itsekin huolia! Mulla kun ei mitään erillistä paikkaa kynsienlaittoon ole vaan pitää samalla pöydällä hoitaa kynnet, koulujutut ja kaikki muukin. Tosin monesti pöytä on ihan täynnä lakkoja ja muuta kynsitavaraa :D että ei nuo paikat täälläkään siistinä pysy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei niitä koulujuttuja ole, mutta kaikki muu vastaava hoituu kyllä myös tuossa :).
   Itse lakkaan kynnet useimmiten myöhään illalla, joten turhan usein tulee siivoamisen kanssa vedottua siihen, ettei juurilakatuilla kynsillä pysty :P. En sitten tiedä, mikä se seuraavan päivän selitys on, kun se jää antamatta :D.

   Poista
 2. Vimpat kuvat pelasti päiväni. Yleensä kaikki esittelee juuri niitä viimeisen päälle siistejä työpöytiä ja mun ei ainakaan näytä siltä juuri koskaan mutta alemmissa kuvissa oli jo jotain tuttua :)
  Kiva kurkata Sannulaan kulissien taakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä :D. Samoin oon itsekin miettinyt, et kaikilla on niin siistit pöydät aina blogeissa ja iskee melkein alemmuuskompleksi, että oonko ainut sotkija :P. Facebookin kahvihuoneesta se ajatus sitten lähti :). Kiitos Sonialle <3.

   Poista
 3. Kivalta nurkkaukselta näyttää

  VastaaPoista
 4. Mulla on kaikki lähes AINA ihan hujan hajan. Jaksan siivota työpöydän ehkä kerran, kaks kuussa niin, että se on tosi siiti. Lopun aikaa siinä vallitsee hyvin hallittu kaaos ;-)

  VastaaPoista
 5. Oo, kiva päästä kurkistamaan kulissien taakse. :) voi kun mullaki olis joku erillinen kynsienlakkauspöytä, mut valitettavasti ei oo kyllä tilaa sellaselle. :/ eli meillä siis kaikki kynsiroinat lojuu ympäri asuntoa.. :D

  VastaaPoista
 6. Hih, ihanaa nähdä arkirealismiakin! Pakko myöntää että esim sisustusblogien yliylisiistit kuvat tuntuvat joskus aika hassuilta.
  Terkkuja!

  VastaaPoista
 7. Oma kynsipiste kyllä herkästi kerää myös kaikenlaista kynsiin liittymätöntä päällensä kun sitä ei käytetä :D Telkkari omasta pisteestä kyllä vielä uupuu, kaksi tietokonetta sen sijaan löytyy :D

  VastaaPoista
 8. Täytyy itsekin tehdä postaus tästä aiheesta! :D mun pöytä näyttää juurikin tuolta kuin alimmissa kuvissa! :D

  VastaaPoista
 9. Sun nurkkaus on sotkuisenakin vielä kohtalaisen siisti... ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos etenkin vikoista kuvista! Mä oon vilautellut omaa kynsipistettä blogissa sekä siistinä, että kunnon lakkaussession jälkeen. Valitettavasti se näyttää yleensä juuri viimeksi mainitulta ;D

  VastaaPoista
 11. Aivan MAHTAVA postaus. Alussa masensi siisteydellään, keskivaiheilla liikutti pöytätarinallaan ja lopuksi huojensi realistisilla kuvillaan. Minä kiitän :D

  VastaaPoista
 12. Mulla oli lapsena ihan samanlainen peilipöytä:)

  VastaaPoista
 13. Näitä "kulissien takaa" postauksia on aina tosi kiva lukea! Ja et oo kuule ainut, jolla ei pysy piste siistinä :D Mulla lakat ja muut roinat on aina pitkin asuntoa, kun ei oo tuollaista kynsinurkkausta kuten sulla. Oo siis onnellinen, että sulla on kynsille pyhitetty paikka, jota voi rauhassa sotkea :D Välillä ihan ihmetyttää, miten sitä onnistuukin levitteleen lakkoja KAIKKIALLE, niitä löytyy olohuoneesta, makkarista, keittiöstä, vessasta ja eteisestä. Kesällä joskus myös partsilta :D On pitänyt jo pitkään tehdä tän tyylinen postaus, mutta se on jostain syystä jääny. Jospa sun innoittamana sais vihdoin aikaiseksi.

  VastaaPoista
 14. Voi onnellista! Olen kateellinen teille joilla on ihan oikea ihana pieni kynsinurkkaus, kun itse lakkaan kynteni joko olohuoneen tai keittiön pöydän ääressä. Makuuhuoneessa on kyllä työpöytä, mutta se on TYÖpöytä, jossa on levällään koruosia, pihtejä, vasaroita sun muita. Ei kynsijuttuja. Snif. Mulla oli lapsena varmaan kuule ihan identtinen pöytä, ainakin 98% samanlainen jos ei täysin. Se on nyt äidillä kampauspöytänä tms. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...