Sivut

tiistai 12. marraskuuta 2013

Geelikynsiä vaihteeksi

On täällä geelikynsiäkin tehty silloin tällöin :). Omissani ei niin esittelemistä ole, kun edelleen oon geelannut ne suht nakuiksi. Äitin kynsiin sen sijaan on saanut kokeilla jotain pikkukoristelujakin :).

Näihin äitini kynsien koristeluihin lainasin idean Murmikselta (postauksen viimeinen kuva). Violetti glittergeeli on Baehr sävyssä Lavender (saatu joskus muinoin CesarsShopista), vedenvihreä glitterdust on sekoitettu kirkkaaseen geeliin. Valkoiset viivat on tehty akryylimaalilla (muistaakseni?... tai sit koristelulakalla.). Minusta näistä tuli tosi kivat, ehkä mulle mieleisimmät, mitä oon äidille tehnyt.


Glittergeelikynnet_1


Seuraavaksi äiti halusi mustaa (kynnet on edelleen lähes ainoa asia, jossa äitini suvaitsee muuta väriä olevankaan), jotka minänokkela onnistuin peittämään lähes kokonaan vihreällä :P. Musta väri on Mosaic Gel Paint ja vihreä glitterdustia kirkkaan geelin joukossa. Nimettömiin lisättiin strassit, jotka näyttää kuvassa enemmän mustilta aukoilta :D.

Glittergeelikynnet_2

Viimeisimpänä huollettiin kynsiin kokeeksi uusi muoto, koska etusormien geelien pysyvyydessä on ollut suuria ongelmia. Ne ei vaan pysy :(. Kynnet on ihan tasaiset, litteät lätyt ja geelit ilmaantuu jo parissä päivässä. Tosi ahdistava ongelma, vaikkakin osa minusta on apinanraivolla sitä mieltä, että minähän _saan_ ne pysymään.

Näissä on käytetty mustaa ja tummanharmaata glitterdustia, Mosaic Stardustia sävyssä Holographic Silver sekä kasa strasseja ja microhelmiä. Kivat juhlakynnet :).


Glittergeelikynnet_4


Mitäs pidät, mitkä on mieleisimmät?Ps. Blogikirppiksellä on vielä lakkoja jäljellä!
Pps. Kauneudenkaupan alekoodi sannails on voimassa vielä pari päivää (lisätietoa täältä).5 kommenttia:

  1. Ylimmät ovat ehdottomasti kauniimmat omaan silmään :)

    VastaaPoista
  2. Ekoista tykkään minäkin eniten! Täällä lakattomien nysäkynsien kanssa olen alkanut haaveilla geelikynsistä, huoh.. Tai oikeastaan mistä vaan joka näyttäis laittamatta edes suurin piirtein hyvältä :D

    VastaaPoista
  3. Ekat on suosikit ja vikat täydelliset juhlakynnet!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...