Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2013

31DC13 - Day 14: Kukkasia

Josko välillä ihan kynsiäkin taas :P.

Elämäni ensimmäistä kertaa mennään jälleen: koko kynnen siirtokuvat!

31dc13 day 14 flowers1


Mulla on ollu nää MagnoNailsilta kimpassa tilatut kuvat jo toista vuotta odottelemassa vuoroaan ja jostain syystä ei oo testaaminen iskenyt, ei sitten yhtään. Nyt tuli pakkorako, joten tässäpä nämä. 

Kuvat oli aika paksuja ja siksi vaikeat laittaa paikalleen. Ihme ja kumma, taitokset, joita kynsieni kuperuuden takia joutui väkisin tekemään, ei näkyneet lopputuloksessa. Pikkurillin sössimiset näkyi kyllä, mut ei nekään luonnossa häirinneet. Kärjistä siirtokuvat kuluivat alle vuorokaudessa :/.


31dc13 day 14 flowers2

En ihan äkkiä laita uudelleen, ainakaan kaikkiin kynsiin. 

Edelliset, vuoden 2011 (elämäni ekat) pilkkutikkukukkakynnet näytti tältä:

31dc11 flowers
31 Day Challenge 2011 - Day 14: Flowers10 kommenttia:

 1. Kauniit, mutta taatusti lyhytikäiset. :-/ Mulle on aina kaikki tuollaiset liian kapeita, mutta vastikään kynsille päässeet OMG Nail Strips -kynsitarrat olivat sentään melkein tarpeeksi leveät. Niistä tulee blogiin juttua kunhan ehdin kirjoittaa - olivat ehkä parhaita tämäntapaisia tuotteita mitä olen tähän mennessä testannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveetä piperrystä ja päivän ilo, hohhoi :P. Innolla odotan postaustasi :).

   Poista
 2. Kokokynnensiirtikset pitäsi kieltää lailla :D Hahha! Näyttävät hyvältä, mutta mulla kans ainakin ekan päivän jälkeen ei voi enää kehua, vaikka kuinka ois luullut suojanneensa päällyslakalla... Huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään joo :P. Paitsi sulla on kyllä ollut ihania aksenttikynsiä! :)

   Poista
 3. Täälläkin painitaan tuon saman kärjestäkulumishaasteen kanssa. Erinäisiä eBaysta tilaamiani kuvia olen kokeillut useitakin monien eri päällyslakkojen kanssa, mutta aina se on bye bye baby jo seuraavana päivänä vaikkei mitään erityisen kynsiä kuluttavaa edes tekisi. Tällä hetkellä (rakenne-)kynsilläni ei ole koko kynnen kuvat, vaan "verkkosukkiskuvioiset" mustat ranskikset. Ovat sikamakeat shokkipinkin lakan kanssa, mutta ainakaan Seche Vite (jolla myös huolittelin kärjet tuplana) ei pitänyt kuvioita vuorokautta kauempaa ehjänä. Vinkki superkestävästä suojauskonstista otetaan vastaan!

  Päädyin lopulta hermon pettäessä nuo ranskisosiot päällystämään L'Orealin mustavalkoisella konfettilakalla, sillä tunnetustihan glittereitä ja muita erilaisia vierasesineitä sisältävät lakat pysyvät kuin tauti. Näin tälläkin kertaa, eli sinänsä toimiva ratkaisu laittaa päällyslakan sijaan jotain kunnon mömmöä. Joka kerta kuitenkaan ei olisi kiva peittää/sotkea sinänsä kauniitakin siirtokuvia jollain ylimääräisellä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs jos laittais uv-lakan vielä sirtokuvien päälle? Se vois toimia ainakin muutamaksi päiväksi? Tosin sit koristeluja ei sit vaihdetakaan yhtä näppärästi :P.

   Poista
  2. Mitä ihmettä, eikö kaikkea voikaan saada tässä maailmassa? ;)

   Poista
  3. Voi tottakai! Ainakin melkein ;).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...