Sivut

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hyvin säilyy

"Kynsistudio"-postauksen jälkeen tuntuikin luonnolliselta vielä jutustaa muutamalla sanalla kynsiharrastejuttujeni säilyttämisestä. Kaikki härvelit ja lakkapullot mahtuu mielestäni yllättävän pieneen tilaan, mikä on tietysti mitä mainioin asia rajallisissa neliöissä. No siis onhan meillä puoltoistasataa neliötä, mut toisaalta, porukkaakin 5-6.

Uusin säilytysratkaisuni on valokuvalaatikko, jonka kannen koristelin yhden lempparilakkamerkkini kuvilla. Kuva on peräisin OPI-muovipussista, jota olin alitajuisesti jemmaillut vuoden päivät kai ihan tätä varten :).   Kyllon hiano.


Laatikon toivoisin olevan aina ja iäti tyhjä, mutta sitähän se ei tietenkään ole. Vasemmanpuolimmaisessa lokerossa majailee kirppislakat (siis ne, joita en koskaan saa aikaiseksi laittaa myyntiin *huoh*) ja oikealla testaamattomat, joita oli taas kertynyt melko monta, vaikka kuvittelin saldon olevan noin 2.


Taloudessani on kaksi Helmeriä, joista kumpikaan ei ihme kyllä ole kynsiharrastusvälineideni valtaamia. Kynsilakat mahtuvat kahteen työpöytäni laatikkoon ja pyrin pitämään lakkamäärän kurissa niiden avulla. Laatikkoon menee n. 100 lakkaa, joten yhdenkin laatikon soisi riittävän.Yksi laatikko sekä kaappi on pyhitetty geelikynsitarvikkeille, lakanpoistovehkeille ja koristelusälälle. UV-uuni ja viilauspölynimuri on ulkoistettu muualle asuntoomme, jos ne eivät loju pöydällä. Useimmiten lojuvat. 


30-vuotislahjaksi yllärinä saamani pakki säilöö sisäänsä mm. koristelulakat, leimausvehkeet, strassit, Konad-lakat, ohentimet (vai ohenteet??) ja erittäin muuta tarpeellista.


Tähän saakka päästyäni aloin miettiä, mahtuuko kaikki kynsihärpäkkeeni todella näin pieneen tilaan? Kyllä, melkein. Osa on kaiken lisäksi jokseenkin tarpeetonta, joten tiiviimpäänkin menisi. Josko taas jaksaisi aktivoitua kirppistelyynkin :).


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo lakat on aina siisteissä riveissä. Siihen se sit jääkin se siisteys :P.

   Poista
 2. Hyvä kun joku on järjestelmän ja siisteyden ihmisiä.. näkisitpä mun laatikoston , missä jäljellä olevat lakat ja muut meikit asustaa ...KAAOS ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaa Maarit edellinen postaus, niin näet sen järjestelmän ja siisteyden ;).

   Poista
 3. :D Ai sun lakat mahtuu pieneen tilaan!? Jos kysyttäis mun mieheltä, niin se vois olla eri mieltä - minä kun olen saanut vallattua omille lakoilleni, tarvikkeille ja kaikille kynsiin liittyville yhden ainokaisen laatikon lipastosta. Ja sinne kuulemma pitää sitten mahtua kaikki :D

  Tosin mulla on tuo kynsilakkojen ostaminen vielä ihan hanskassa - sulta se on tainnut karata ajat sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kysytä häneltä ;D.
   Ei tosiaan, kyllähän nuo tilansa ottaa, mutta riippuu, mihin vertaa. Tuhannen lakan harrastajilla tuskin kaksi laatikkoa riittää ;).

   Poista
 4. Mistä tuo valokuvalaatikko on? Se on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen Pop Up Outlet -myymälästä Lappeenrannasta. Kustansi ehkä 6,90€, halapa ko mikä :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...