Sivut

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pure Road House Miss You-niverse Blues

Valkokultaa ja hopeaa sisältävä helkkarin kallis Pure-lakka nökötti pöydällä ja odotti täydellistä kaveria alleen. Saman Mariah Carey -kokoelman Warm Me Up oli saapunut meille tuohon tarkoitukseen, mutta ruskea sävy sai valkokullan värin näyttämään normaalia keltaisemmalta. OPI Miss You-niverse painosti Facebookin kirppiksellä ja se oli pakko saada ihan tätä varten. Kaverina matkasi OPI Road House Blues. 

OPI Miss You-niverse _ Pure3

Kyllä, hyvästihän ne kolahti :). Hämmästyin kuitenkin, kuinka samankaltaisia nämä kaksi lakkaa olivat kynsillä. Road House Blues (pikkurilli, etusormi) on tummansininen ja Miss You-niverse (keskisormi, peukalo) tumma violetti. Molemmat sisävalaistuksessa lähes mustia. Kunpa olisivat näyttäytyneet kynsillä, kuten alla olevassa kuvassa :(.


OPI Miss You-niverse _ Pure1


Pure White Gold & Silver Top Coat levittyi nätisti, eikä kultahippuja tarvinnut kalastella. Ehdoton ostos, sanoisin. Varsinkin, kun en sille keltakultaiselle lämmennyt yhtään. Laitoin tuohon kyllä vielä pikakuivattajan päälle, vaikka olisi kaiketi voinut olla ilman? Onhan tuo jo nimensä mukaan itsekin päällyslakka :P.

Nimettömään kokeilin OPI Solitaire-hiekkalakkaa, joka oli sarjassa Gotta Have -hankintoja. Mun pitäisi oikeasti harkita näitä lakkaostoksiani vähän paremmin, eikä syöksyä ostamaan, jos joku bloggari kehaisee :D... Solitaire on siis ihan kaunis joo, muttei yhtään mun lakka. Ei sitten yhtään.


OPI Miss You-niverse _ Pure4

Jos ei täydellisiä, niin ihan hyviä alustoja Purelle, kumpikin tumma :).

OPI Miss You-niverse _ Pure2

Tykkäsin :). Jos ei tuota valkoista lasketa :P.
11 kommenttia:

 1. No onpas joo samanlaiset. Itsekin pitkään harkitsin tota you-niversea, onneksi jätin väliin... Ei nuo mustat niin iske :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle jää You-niverse ja Road House lähti eteenpäin :).

   Poista
 2. Kauniit! Pure näyttää kyllä erityisen kauniilta tummansinisen/-violetin päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisen päällä ehkä vielä ihanampi, mut violetti jäi omaan laatikkoon kuitenkin ^_^

   Poista
 3. Joo, aina ei muitten hypettämät lakat toimi itsellä. Myy mulle toi Solitaire ;) ois just semmonen, mitä kaipaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla se blogikirppiksellä seisoo ja odottaa ottajaa :). Myyn siis toki!

   Poista
 4. Oi oi, vai ei miellytä tuo valkoinen. Otapa yhteys postiini jos vaihtarit tms kiinnostavat.
  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei hannele osta pois, niin myyn sulle ^_^

   Poista
 5. Nätti lakkaus, mutta ymmärrän ton Solitaireasian - se ei ollut minunkaan lakkani ollenkaan. Ja ONNEKSI en ole ostanut You-niversea, myin Road House Bluesinkin pois kun senkin kanssa löytyi lähes samanlaisia lakkoja varastosta :)

  VastaaPoista
 6. Hienot kynnet! Mulla on sekä keltakultainen että tämä valkokultainen. Tämä Pure on paljon parempi, koska Man With the Golden Gunin kultahippuja saa nimenomaan kalastella pullosta kun taas Puressa OPI on tainnut ottaa opikseen (heh heh mikä puujalka...) ja ovat oikeasti täyttäneet pullon hippusilla :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...