Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ohi aiheen: Helppo puolinuttura

Jos kynnet ei joskus ihan niin nappaa, niin seuraava intressi habituksessani on yleensä tukka, jonka esittelemisestä oon narissut teille jo aikaisemminkin. Niskapuolta tulossa taas, ehkä joskus saatte nähdä naamanikin :D (=tulkaa ruudun toiselle puolelle moikkaamaan ;)).

Yksi lemppari tukkablogi mulle on The Small Things Blog. Kate on niin herttainen ja taitava opastamaan helppoja ja näyttäviä sekä ennen kaikkea "työuskottavia" kampauksia. Olenhan minäkin hei jo yli kolmekymppinen ja vaikka ikä sinänsä on mielestäni vain numeroita, on työssäni kuitenkin tärkeää näytää "aikuiselta" :) (puhumattakaan siitä, kuinka montaa kertaa minua on luultu lasteni hoitotädiksi tai siskoksi!!  "Onks nää sinun?!? Kaikki vai?!!??! >:/ ).

Pahoittelen kummallisen värisiä ja törkyisiä otoksia, nää on vessan valossa ja (lasteni hammastahnalla pesemän) peilin kautta otettuja :D. Ehkä ajatus käy selville kuitenkin ^_^


pikainen puolinuttura1

Pohjalla oli edellispäiväiset kiharat. Suihkautin Four Reasons Hiuspuuteria, tupeerasin vähän päälliosaa ja harjasin siistiksi. Kiinnitys onnistui alle kymmenellä pinnillä ja aikaa meni noin 5 min.

pikainen puolinuttura2

Tällä tukalla sain myös kehut eräältä kanssakulkijalta, joka kyllä taisi olla jonkin verran laitamyötäisessä. Mut totuushan tulee humalaisen suusta, eikö ;)?

Ohje tälle puolinutturalle löytyy Katen The Small Thing Blogista.


Ja ainiin. Ihanaa isänpäivää :).

26 kommenttia:

  1. Nätti kampaus:)
    Oi kiitos blogi vinkistä, pitääpä mennä heti lukemaan!
    T.Hiusalaa opiskeleva, joten hiusjutut kiinnostaa yhtä paljon kuin kynsijututkin:)

    VastaaPoista
  2. Yksinkertaisen ´kaunis , täytyy käydä ajan kanssa kurkkimassa tuo blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja tosi simppeli tehdä, se on pääasia ^_^.

      Poista
  3. En voi lakata ihailemasta sun tukkaa <3

    VastaaPoista
  4. tosi nätti kampaus!

    VastaaPoista
  5. Oi että sulla on kyllä upean värinen tukka! <3

    VastaaPoista
  6. Ihanan yksinkertainen mutta silti niin pro! Sulla on kyllä ihanan värinen tukka, itsekin vietin punatukkaisena varmaan 10 vuotta, kunnes muutama vuosi sitten vaihdoin helpompaan vaaleaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tässä homma pitää väri kuosissa, mut pärjään 8 vkon värjäysvälillä, aatteles! Silloinkin juurikasvu on karmeampaa, kuin värin haalistuminen :).

      Poista
  7. Nätti kampaus ja ennen kaikkea upean väriset hiukset :)

    VastaaPoista
  8. Todella kaunis kampaus!
    Itse tykkään kans väkästää kampauksia ja mun yks lemppareista on myös tuo Katen blogi.
    Tykkään myös Lilith Moonin upeista letityksistä, joista yritän ottaa mallia (youtube täynnä videoita häneltä) ja kotimaisesta blogista jonka nimi on I´d rather Hair You Now.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kaisa :). Ja kiitti blogivinkistä. En oo oikeastaan edes etsinyt koskaan suomalaisista blogeista tukkavinkkejä. Outoa O_o.

      Poista
  9. Oih sulla on kyllä ihanan väriset hiukset...<3 ja nätti kampaus myös :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja uskotko, ne on värjätty lähes 1,5kk sitten viimeksi! Mulla on varmaan aivotkin jo punaiset tällä kyllästyksellä ;).

      Poista
  10. Oi mikä ihana kampaus! Ja tykkään edelleen ihan hirveesti tuosta sun hiusten väristä, se on niin nätti! <3 Ja kiitti vaan, oon koko illan nyt tuijottanu tuolta Small Little Thing blogista noita hiustutoriaaleja vaikka ois ollu muutakin tekemistä! No ei vaan, en ollu niihin ennen törmännytkään ja sieltä löyty vaikka kuinka ja monta kivaa ja ennen kaikkea toteuttamiskelpoista tutoriaalia. Oon ihan käsi hiusten laitossa, mutta noitahan vois jopa kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Minustakin niin sievä ja simppeli :). Ei turhia hörhötyksiä.
      Katella on tosiaan selkeät ohjeet ja monta helposti toteutettavaa kampausta. Pitkä tukan kanssa kun tulee helposti vetäistyä vain ponnarille, vaikka ihan pienillä jutuilla sais erilaista aikaan. :P

      Poista
    2. Hmph, miä yritin tätä ihan vaan todetakseni että en vaan osaa tehdä yksinkertasta ponnaria tai nutturaa monimutkasempaa, plääh. Onneks tulee talvi ja tukan saa piilottaa pipon alle. :D

      Poista
  11. IHANA! Ja voi miten upeat hiukset sulla on! Kateellisena katson, kun itselläni on jo varmaan kymmenen vuotta ollut ihan vaan käytännölliset lyhyet hiukset ja niissäkin ihan liian paljon harmaita yksilöitä. Huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Oma väri onkin sellainen juttu, mistä minä voin enää vain haaveilla. Tätä väriä ei meinaan saa pois, kuin katkaisuhoidossa :P.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...