Sivut

lauantai 6. lokakuuta 2012

Mannequin nails ... ja vähän leopardia

Ekaa kertaa reiluun viikkoon jaksoin edes ajatella lakkoja. Luojalle (eli tässä tapauksessa minulle ;D) kiitokset, että on geelikynnet, niin kynnet pysyy nättinä pitkät tovit ilman huolen häivää :).

Mieli teki kovasti taas pitsikynsiä, mutta koska hetki sitten (okei, siitä on jo toista kuukautta...) tein nudet pitsit, niin päätin yrittää saada aikaan jotain muuta. Nudevillitys jyllää minussa kovasti, joten samalla linjalla mennään. Inspis näihin tuli kaulahuivistani, jonka tilasin kesällä hmm... muistaakseni Nellystä.


Äsken, kun aloitin kirjoittamaan tätä postausta, kirjoitin googlen kuvahakuun 'nude leopardi'. Tuli kumma kutina, että oon hiljattain nähnyt nudea leoa jossain blogissa. Ja niinhän minä olinkin, nimittäin täällä.

Omat leoni toteutin lakkaamalla ensin koko kynnen all-time-favourite-nudellani Color Clubin Incongnitolla (joka on edelleen pieni painajainen lakatessa, mutta niin-niin sen arvoinen kynsillä <3). Sannun (lähes) mannequin nails -lakka! I Luuuuv!


Incognitoa piti laittaa kolme kerrosta ja violetit glitterit geelin alla jäi silti näkyviin :/. Onko kellään muuten kokemusta Diorin syksyn kynsilakkojen peittävyydestä? Myyjä rohkeni Kicksissä sanomaan, että se nude peittaa luonnonkynnen yhdellä kerroksella. Ihan en purematta niellyt tuota... Tahtois testata :).


Leopardipilkuissa on mustaa Color Club ArtLineria sekä OPI You Don't Know Jacques! Suede -lakkaa. Suunnittelin lakkaavani nää mattapintaiseksi, mutta koska mattapäällyslakka teki tepposensa kolmen kynnen kanssa ja suttasi pilkut (siis en minä, vaan lakka ;P), niin päätin pelastaa viimeiset seitsemän ja vetäisin päälle Seche Viten. Hyvä ratkaisu, olinhan juuri äskettäin (hmm niin lähes kaksi kuukautta sitten :D) matannut Incongniton.

Värit valitsin kivasti, mätsää hyvin ihanaan huiviini, joka on muuten eka luopardikuosinen vaatekappaleeni ikinä. Mutta...
...miksi minun tekemät leopilkut näyttää aina ihan idioottimaisilta?!!!??! Aaaargh!


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No kiitti :P. Omaan silmään nuo leot näyttää oudoilta, mutta taitaa oma silmä sitten taas harittaa ;).

   Poista
 2. Mä taidan olla rakastunut näihin lakkauksiin <3 IHANAT!

  VastaaPoista
 3. Ihana nudeleopardi! Pitää varmaan itekin jotain kehitellä tuolla yhdistelmällä :)

  VastaaPoista
 4. I-H-A-N-A-T! Oon ihan rakastunu sun tekeleisiin, teet niin ihania! ♥

  VastaaPoista
 5. nää on kyllä niin nätit että aijon matkia sinua joku päivä! :D

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet! Niin haluaisin leopardi lakkauksen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...