Sivut

lauantai 29. syyskuuta 2012

Jälleen yhdet glittergeelikynnet...

Totaaliärsytysällötyseklotus iski ja kynnet joutuivat sähköviilan alle. Tuloksena tällaista:


Pää pähkäilee vuoron perään geeleistä luopumista ja omien kynsien kasvattamista, mutta käytäntö on nyt näyttänyt, että on viisaampaa pysyä geeleissä toistaiseksi. Onhan se ihanaa, kun ei tarvitse varoa kynsiä, eikä etenkään lasten raapimista paperinohuilla, terävillä kynsillä.

Valitsin Baehrin violetin glittergeelin ja Cesarsin korallipinkin glitterin ja tein kaksiväriset kärjet. Koristelun jätin jälleen kerran lakkailujen varaan. Tavoistani poiketen laitoin nuo vinot kärjet vuoron perään eripäin (vai miten se nyt sanotaankaan :D). Minähän olen se symmetrian ystävä, mutta kaipa noissakin on joku kaava ;). Pituutta kynsissä ei ole kovinkaan montaa milliä yli sormen pään, vaikka ne näyttää aika pitkiltä. Sillä hilkulla, onko ranskiskärki liian pitkä! Mulla on se superpitkä kynsipeti, joka mahdollistaa tällaisen huijailun :).


Yritin tehdä nämä kynnet oikein oikein huolellisesti, että ne kestaisivät hyvinä ainakin kolme viikkoa. Ristiäisiin on kaksi viikkoa, joten sinne saakka ainakin. Ei muuten ole vieläkään pikkupojalle nimeä päätettynä :/. Meidän lapsilla on harvinaiset nimet, joten tällekin pitäisi keksiä joku sellainen. Ehdotuksia :D? 

Kynsien tekeminen otti muuten kaksi iltaa ja kahdet päiväunet :D. Väsymys iski illalla kahden kynnen jälkeen ja päikkäriaikaan ei uskaltanut aloittaa kovin pitkää projektia. Onnistuihan tuo noinkin :). Kaikki kynnet ei oo kovin kauniin muotoisia, kun omat kynnet meinaa käpristyä alla. TIpeillä tai muoteilla pidennetyistä saan tasalaatuisempia, vaikka olisihan tuohonkin varmaan joku konsti.

Ja hei, te jotka käytätte Cesarsin sealing geeliä: onko käsitystä, mistä voisi johtua, että mulle tulee sellaisia mattaisia laikkuja geelin pintaan kovettamisen jälkeen? Ihan kuin geeliä ei olisi joka kohdassa. Oon laittanut erityisen huolellisesti ko. geelin, mut laitankohan liian vähän (=kutistuu kovettuessa)? Help! Pitänee kysyä maahantuojalta...


 Jotta näin. Kauheen pitkät jorinat taas. Ihan vähän oon aikuistenjuttujenkipee ;P.

11 kommenttia:

 1. Kyllä on sievät. Kiva kun on yhdistetty kahta eri väriä. Vois vaikka itsekkin joskus kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, helposti ja nopeasti vähän näyttävämpää kuin yksiväriset :).

   Poista
 2. Äh ei tainnu tulla kommenttia, mut siis iiihanat kynnet! :) Ja onko teijän lapsilla jotain yhteistä alkukirjainta tms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo yhteistä alkukirjainta. Erikoiset, mut suomalaisenkuuloiset nimet :).

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet ja väriyhdistelmä toimii! :)

  VastaaPoista
 4. Oooiiii ihanat :)! Riittääkö tossa glittergeelissä ihan 1 kerros? Mulla on 2 ton merkin glittergeeliä, punanen ja semmonen aika jäinen turkoosi. Se punanen ei kovin peittävä oo, jää tosi läpikuultavaks ja pitää laittaa aika paksusti. Mutta sit mulla on niitä perus ja metallihohtovärejä aika monia ja niistä oon tykänny toooosi paljon, sävyt on tosi peittäviä! Tästä tulee nyt super pitkä kommentti, mutta siis käytän cesarin geelejä, mutta mulla ei oo käytössä tota sealing geeliä vaan semmonen lakkapullossa oleva supergloss ja mulle on käyny sen kanssa myös tollee että on jääny laikkuja. En oo selvitelly sitä sen enempää eli kerro ihmeessä jos saat vastauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Yksi kerros riittää, kun levitän sen dotting toolilla. Siveltimellä pitäisi varmaan laittaa kaksi. Mulla ei oo muita Baehrin glittergeelejä ja eikä muitakaan, kuin kaksi: valkoinen ranskisgeeli peittää tosi hyvin, mut helmiäisvalkoinen ei.

   Mulla on myös se supergloss-päällysgeelilakka, mut sen kanssa saan kyllä kelpojälkeä. Tuo sealing geeli vaan kettuilee :/. Geelilakka antaa ihanan kiillon, mutta tuo sealing geeli estää paremmin ilmaantumista. Tai sit oon vaan kehittynyt geelaamisessa :D. Taidan kysyä Cesarsilta vastausta onkelmaamme :).

   Poista
 5. Nätit on. Mulla on sama ongelma, eli välillä jää karhea/matta kohta, vaikka olen satavarma, että geeliä olen siihenkin kohtaan levittänyt. Mutta ei ole kyllä haisua, mistä johtuu. Toi kutistuminen voisi olla kyllä yksi selitys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Minäpäs kysäisen Satulta Cesarilta, mikä meillä mättää :).

   Poista
  2. Satu ei osannut äkkiseltään kertoa, mistä tuo mattaisuus johtuu. Hän ei ollut siis aiemmin kuullut moisesta ongelmasta. Hän tuumaili, että tuo mun järkeily liian ohuesta kerroksesta ja kutistumisesta kuullostaa noh, järkevältä :). Lupasi meilata, jos saa tietoonsa varman syyn :)).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...