Sivut

tiistai 18. syyskuuta 2012

Wannabe-muovikynnet

Vaikka en näin aikuisiällä enää olekaan (mielestäni ;P) syyllistynyt hamstraamiseen, löytyy silti kaapeista aina joskus jotain vuosien takaisia ylläreitä. Tämä paketti löytyi vessan kaapista ja siitä se ajatus sitten lähti. Ei vessan kaapista, vaan tekokynsistä. 
Tehdäänpäs muovikynsien näköiset lakkaukset :D!


Mulla on China Glaze Seashell -lakka, jolla oon lakannut vain kerran aiemmin ja josta sanoin jo silloin, että se näyttää muoviselta. Täydellistä siis. Laitoin sitä kynsille kaksi kerrosta ja kolmas olisi varmaankin riittänyt täyteen peittävyyteen. Töpötin kärkiin valkoista mallin mukaan ja mietiskelin koristeita. Mitään jännää ei tullut mieleen, joten päätin, että antaa olla. Paras jättää koristelematta, niin en saa mitään fiaskoa aikaan...

Muistan ostaneeni tuon tekokynsipaketin Citymarketista jotain juhlia varten ja nuo kynnet olivat tosi sievät käytössä. Ne kestivät muistaakseni viikon verran paikallaan ja olivat tosi näppärät laittaa, koska ne olivat tuollaiset pre-glued -versiot, eli niissä oli liimapinta jo valmiina. Sen koomin en olekaan tällaisia muovikynsiä käyttänyt, koska nää teki mulla sellaisen viheliäisyyden, että kynteen jäi sellainen kohouma, joka kasvoi sitten ajanmittaan pois. Ihan kuin oma kynsi olisi tavallaan noussut vähän ihosta irti. Tai ei irti, mutta kummiskin.


Aikasta perusranskiksethan näistä tuli, mutta kivat sellaiset. Ihastuin ikihyviksi näihin wannabe-muovikynsiin :). Kummallista sinänsä, koska nuo muoviset tekokynnet ei houkuta tippaakaan.Näyttääkö muovisilta? :)


10 kommenttia:

 1. Jos et ois sanonu että nuo on lakattu niin oisin luullu nuita tekokynsiksi, eli oot kyllä onnistunu tosi hyvin lakkauksen toteutuksessa :) Hienot :)

  VastaaPoista
 2. Hienot ja hauska idea! Tuo China Glazen lakka on kyllä muovisen oloinen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Niin se kyllä on muovisen oloinen ja juuri lakattuna ihan erityisen kiiltäväkin vielä. Jännä lakka.

   Poista
 3. Tosi kiva idea ja näyttäähän ne muovisilta, mutta just kivoilta! :)

  VastaaPoista
 4. täydestä menee ainakin mulle eli näyttää ihan tekokynsiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, hienoa :). Tai en kyllä tiedä, onko se niin hienoa, että kynnet näyttää tekokynsiltä ;D:

   Poista
 5. Hienot tuli! "Hehän ovat kuin kaksi marjaa" :)

  VastaaPoista
 6. tosi hauskat! toi muovisuus on kyllä jännä, sopii tosi hyvin noihin! :):)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...