Sivut

tiistai 4. syyskuuta 2012

Babypinkkiä

Ihanaa, hempeää tyttövauvanvaaleanpunaista aka babypink :). Lakka on a-england Iseult, jonka siis jo taannoin esittelin saaneeni. Väri on suloinen, haalea vaaleanpunainen, jossa on hienonhienoa valkoista shimmeriä. Tällaista lakkaa mulla ei ennestään ollut ja tykkäilen kyllä kovasti.


Näissä kynsissä on kolme kerrosta Iseultia ja se oli ihan riittävä määrä peittämään hyvin. Nämä a-england-lakat tuntuu melko tasalaatuisilta, mutta kaikissa neljässä pullossa oli hyvin erituntuiset siveltimet. Hassua. Princess Tears -lakan suti oli pullein ja pehmein ja sillä lakan levittäminen kävi kivuttomasti, vaikka kyseessä on hologrammilakka. Nehän ovat siis tunnettuja huonosta levittyvyydestä, varsinkin ilman niille tarkoitettua aluslakkaa.


Liimailin kynsille mustavalkoisia eBay-tarroja, joiden reunat jäivät tooooosi rumasti näkyviin :P. Olisi pitänyt olla huolellisempi liimaaja. Onneksi noita ei kauempaa katsoen näe. Kukat oli tosi nättejä, mutta nuo mustat pilkut häiritsi minun silmääni, kun kauempaa näytti, niin kuin olisi ollut kärpäsen kakkaa kynsissä :D.


Kärpäsen kakkaa kukissa ;D.


Tällaisissa kynsissä on otettu vastaan rotinavieraita :). Mitäs pidät?

6 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Mä oln niin kova a england fani. Mulla on kaikki Legends -kokoelman lakat ja suurin osa mythicalseistakin. Oletko jo nähnyt swatchet uusimmasta kokoelmasta. Niin tyylikkäitä värejä.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana idea! Itse kouluttauduin kesällä kynsiä tekemään ja nyt metsästän ideoita. :)

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit.. :) Ihana tuo a england! Mulla tuli mieleen, että noihin mustien pisteiden päällehän olis voinu laittaa strassit, niin eihän ne sitten olis kärpäsen kakan näköset..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kävi mielessä lakkaamisen jälkeisenä päivänä, mutten enää sitten viitsinyt lisätä :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...