Sivut

torstai 30. elokuuta 2012

a-england, uusi tuttavuus

Ihan ensimmäiseksi, kiitos teille kaikille kommentoineille vauvaonnitteluista <3. Ihana oli saada niin monta onnentoivotusta ihan rehellisesti ventovierailta ihmisiltä :). Melkoista välittämistä <3.

Sitten asiaan. Tilasin vihdoin ihkaensimmäiset a-england -lakkani heinäkuussa, kun Polish This! -blogin Annie vinkkasi, että The Mythicals-kokoelmaa myydään alennuksella. Kirmasin heti nettiin tutkailemaan swatcheja ja päädyin tilaamaan neljä ihanaa lakkaa. Vain kaksi oli ale-hintaisia, mutten voinut silti vastustaa kiusausta. Ja mikä mukavinta, näihin ei tullut postikuluja ollenkaan päälle! Se tuntuu aina jotenkin kivalta, vaikka tottahan se on, että postarit on sisällytetty jo tuotteen hintoihin.

Tässä nämä ihanuudet: hologrammilakat Princess Tears, Lady of the Lake sekä Princess Sabra (ja liikaa kuvia! ;)). 
Sekä vaaleanpunainen shimmerlakka Iseult.Ja kaikki yhes koos.
Olipa mukava yllätys saada testiin nämä heti sairaalasta päästyäni :). Tilauksen saaminen kesti kaikkinensa 1,5 kuukautta, koska ensimmäinen paketti hukkui matkalla ja jouduin pyytämään lähettämään uuden. Ihmeen huonoa tuuria ollut mulla näiden tilausteni kanssa. Palvelu oli kyllä a-enlandilla kohdallaan ja tilaukseni saapui viikossa uudelleenlähetyspyynnön jälkeen :).

Kynsille pääsi ensimmäisenä Princess Sabra. Se on auringonpaisteessa hyvinkin minulle sopivan värinen, mutta varjossa taas ei ollenkaan. Upea se on joka tapauksessa ja hologrammiefekti on kivan voimakas. Tätä lakkaa ei ollut myöskään vaikea levittää, vaikkei mulla olekaan hololakan alle tarkoitettua aluslakkaa.


Näitä lakkoja voi ostaa siis suoraan a-englandin nettisivulta:  http://a-england.co.uk/


Ihanaa, ihanaa. Pakko varmaan tänään päästä testaamaan jo seuraavaa väriä. 
Minkä valkkais? :) 


2 kommenttia:

  1. Sulle olisi tunnustus:)
    http://teannanpaikka.blogspot.fi/2012/08/tykkaan-sun-blogista.html

    VastaaPoista
  2. Hyvä että sait kuiteskin loppujen lopuks nämä lakat. :) Princess Sabra näyttää sen verta ihanalta, että pakkohan sekin on joskus vielä hankkia, kääk. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...