Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

French & Stripes: päivä 3

Lennokasta menoa! Aina kynsien ei kai tarvitse näyttää niin viimeisen päälle tehdyiltä, eihän? Nämä viivat olivat todellakin pikaviivoja ja kynnet keräsivät enemmän huomiota, kuin monet kynnet piiiitkään aikaan. Ihan hassua, että aina ne kynnet, jotka on nopeimmin ja vähimmällä vaivalla tehty, huomataan helpoimmin :D!


Ja hei, tykkäsin itsekin näistä tosi kovasti! Näissä meni ystävän polttarit ja vielä muutama päivä ennen ja jälkeenkin :).


Tarvikkeet:

 • musta koristelulakka, minulla Color Club ArtClub
 • valkoinen koristelulakka, minulla Color Club ArtClub
 • muutama strassi
 • päällyslakka, minulla Konad Top Coat


Mutkittelin ensin mustalla koristelulakalla kolme kippuraista viivaa jokaiseen kynteen alkaen kynnen kulmasta. Sitten lisäsin valkoisella lakalla kolme kaarevaa viivaa kippuraisten joukkoon. Laitoin jokaiseen kynteen viivat kuitenkin suht samaan kohtaan. Sitten vielä kolme strassia vasurin nimettömään. 


Jos joku on muuten pannut merkille, että kantelen vasemmassa nimettömänkynnessäni usein strasseja, niin se johtuu siitä, että kihla- ja vihkisormukseni ovat tällä erää telakalla turvonneiden sormien takia ja sijarisormus on vedenarka, joten kotona hengaillessa se on usein hyllyn päällä. Siksi on kiva lisätä strasseja kynteen, että vasurin nimettömässä kimaltaa edes jotain :). hihEikös tullut aika lennokkaat ja vinkeät näistä? :)6 kommenttia:

 1. Kivoja nämä ranskisteemapostaukset, siis että on sama ranskis koko ajan alla :) Itse oon ajatellut toteuttaa vähän saman tyylistä, mutta geelilakkojen kanssa. Viikoksi yksivärinen geelilakka alle, ja siihen joka päivälle erilaiset koristelut :) Vielä kun löytäisi taas aikaa lakkailla joka päivä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Halusin väkertää jotain tosi helppoa ja näyttää, ettei aina tarvita tuntitolkulla aikaa, eikä vaivaakaan kivojen koristeiden tekemiseen. Mulla tietysti säästyy aikaa geelikynsienkin takia, eli ei tarttee edes sitä ranskista lakata alle. Nyt kyllä tekee jo mieli lakata koko kynnet :D. Pari postausta tulee vielä ranskiksilla.
   Innolla ootan sinunkin postauksiasi :).

   Poista
 2. Ooo, tosi kivat ja tollaset erilaiset 8)! Mulle käy kanssa joskus silleen, että jos teen jotkut kynnet nopeasti ja vähän hälläväliä-asenteella, niin ne keräävät hirmuisesti huomiota :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköiset ja kuullostaa/näyttää helpohkolta . Voisi onnistua meikäläiseltäkin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...