Sivut

torstai 23. elokuuta 2012

Statement-kynnet

Yksi mun lempparikynsiblogi on ehdottomasti Delight by Nails. Tilhi lakkailee kynsiään luovalla otteella ja kynnet on aina sen näköiset, että voisin kuvitella lakkaukset omiin kynsiini ihan heti. Meillä on siis kovin samanlainen maku :). Tilhi tekee mielettömän hienoja, tyylikkäitä ja sopusointuisia, kuin myös rokkeja, asenteellisia ja tyttömäisiä kynsiä. Ei voi muuta kuin ihailla.Tilhin keltamustat kynnet säväyttivät minua kovasti. Kuten varmasti moni tietääkin, tykkään kovasti bongailla lakkausideoita, jotka on helppo ja nopea toteuttaa iltahämärissäkin, mutta ovat silti näyttäviä ja ehkä jopa keräävät juuri sitä "oletpas nähnyt vaivaa" -huomiota. Tilhin kynnet olivat erinomainen esimerkki juuri tästä, ja minun oli pakko kokeilla, ihan silläkin uhalla, että joudun synnärille juuri näissä abstrakteissa äksykynsissä ;D.

Tälläkään kertaa en yltänyt alkuperäisen tasolle, mutta melkoiset statement-kynnet näistä tuli silti ;D. Rock on! (Ja jos joku haluaa tietää, niin olkoon näiden kynsien viesti se, että olen aika kypsä tähän olotilaani >:/)Käytin näihin kynsiin neljää lakkaa:
- China Glaze: Liquid Leather (musta creme)
- Rimmel: Apricot Punch (persikansävyinen tuoksuva cremelakka)
- China Glaze: Peachy Keen (persikansävyinen creme (pilkkuja))
- Color Club: French Tip (saatu CesarsShopista)

Kaikki kuviot ja viivat on tehty lakkojen omilla siveltimillä, paitsi pilkut tietysti dotting toolilla.
Tällaisten kynsien tekeminen oli kaiken lisäksi erilaisuutensa vuoksi myös ihan superkivaa. Kerrankin kynsiä lakatessa ei tarvitse olla juurikaan tarkka, vaan voi huiskia sinne tänne ilman kummepaa päämäärää. Jokainen kynsi voi olla erilainen ja voi vaikka jättää yhden kynnen kokonaan yksiväriseksi, niin kuin Tilhi teki. Siis wow! Sannu on ihan liekeissä :D!Mitäs tykkäät näistä asennekynsistä? :)

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus Sannu! Mä oon täällä ihan tippa linssissä kun oot huomioinut näin isosti mun tekeleet :') Hih!

  Mä allekirjoitan myös tuon että meillä on pitkälti samanlainen kynsimaku, oon ihaillu kuola poskella varmasti _kaikkia_ sun tekemiä kynsiä!

  Ja upeet kynnet, kyllä noilla kelpaa synnärillekin lähteä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3.
   Synnärille en näissä ehtinyt, seuraavat jo tulilla :D. Päätin käyttää nää viimeiset hetket tehokkaasti lakkaamalla kynsiä ;).

   Poista
 2. Nää on kyllä kivat kynnet, tätä voiskin toteuttaa vaikka millä väreillä! Täytyy laittaa muistiin ja kopioida :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kynnet! Tosi pirteät ja erilaiset ja ja ja... no, toivottavasti oot jo synnärillä! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...