Sivut

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Väriä vaihtava kynsilakka

Kaikennäköistä hauskaa sitä onkin olemassa: auringonvalossa väriä vaihtava lakka! Ihan mahtava kesäjuttu (ainakin aurinkoisille kesille).

Sain Zirkonellasta kokeiltavakseni Del Sol -kynsilakkasävyn Reckless, joka on varjossa helmiäisvalkoinen ja auringonpaisteessa vaaleanpunainen. Olen nähnyt vastaavalla idealla toimivia lakkoja blogeissa aiemminkin ja olen ollut kiinnostunut kokeilemaan, niin vinkeältä tuo idea näytti. Epäileväinen olin, myönnän, mutta nyt olen nähnyt omin silmin, että tämähän toimii! :)

Lakkasin Del Solia neljä kerrosta ja geeliranskiksen kärjet jäivät vielä vähän kuultamaan läpi. Uskoisin, että luonnonkynnet saa peittoon kolmella kerroksella. Lakka raidoittui jonkun verran, mutta niinpä helmiäislakoilla taitaa olla tapana. En laittanut päällyslakkaa, koska halusin vain pikaisesti testata lakkaa toisen käden kynsiin (edelleen sinne synnärille menossa... ;D).


Ihan valkoista, eikö niin. Korkin päässä on tuollainen tarra, josta näkee, miltä lakan pitäisi näyttää auringonvalossa.


En malttanut odottaa lakkakerrosten kuivumista tarpeeksi ja ihan vaan äkkiä menin ottamaan ruuan uunista, ennen kuin menin ulos kuvaamaan. Kohtalokas uunikinnas jätti merkkinsä lakan pintaan, pahoittelut... Mutta kyllä tästä asian näkee :).


Ihana! Ja siis näissä kaikissa kuvissa on todellakin yksi ja sama lakka :).


Kun käden siirsi varjoon, kynsille jäi hetkeksi häivähdys vaaleanpunaista ja melko pian väri oli taas valkoinen. Tällaisilla lakoilla saisi aikaan tosi hauskoja monivärisiä juttuja. Del Solin omilta nettisivuilta voit lukea, miten lakan Spectrachrome® kristallit toimivat, eli mihin tämän lakan värin vaihtaminen perustuu.

Jos kiinnostuit Del Sol -lakoista, voit tilata niitä Zirkonellasta. Lakat ovat ainakin tällä erää kesätarjouksessa 10 €/plo.


Mitäs tykkäät väriä vaihtavan lakan ideasta? :)


Ps. Tämän postauksen lakka on saatu blogin kautta testattavaksi. Mielipiteeni lakasta ovat omiani ja rehellisiä. Muuta korvausta en ole saanut ja linkitän omasta tahdostani. En valitettavasti voi jakaa ostokokemuksia ko. nettikaupasta, koska olen itsekin vasta siihen tutustunut :).


5 kommenttia:

 1. Täähän on jännä ja kokeilemisen arvoinen juttu! Kiitti taas vinkistä :)

  t. RiPa :)

  VastaaPoista
 2. ihana lakka, hauska toi värinvaihto, ei tartte musta edes koristeita välttämättä. täytyy käydä tsekkaamassa tuo linkki ja ehkäpä jopa ostaa jokin vastaava lakka :)

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkiaan upea lakka! Ja tosi jännä idea, en ollut kuullutkaan :D Liukuvärjäys vois olla näillä mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista
 4. Aika hauska:) Tsemppiä synnärille kun sinne asti pääset:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana, todella kaunis sekä valkoisena että vaaleanpunaisena! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...