Sivut

tiistai 21. elokuuta 2012

Strassikasa

Edelliseen postaukseen viitaten, tässä jotain vähemmän laimeaa.

Kovasti oon paasannut, että päänuppi käskee synnyttämään (tsorppa näitä synnytysstooreja, mut elämä pyörii just nyt oman, lähes ympäripullahtaneen navan ympärillä ;D) neutraaleissa kynsissä, mut kun armas kohtuni nyt nauttii viimeisestä suuruudestaan antaumuksella, niin nautinpa sitten minäkin överiksi lakatuista kynsistä. Nän-nän-nää.


Kynsillä kasattuna:

 • Color Club Fallin in Louvre (saatu Cesarsista) x1, vaaleanpunainen ranskislakka
 • Color Club Hot Like Lava kärjissä x2
 • 98 strassia sikinsokin, värit valittuna sen perusteella, mitä minun on mukamas hankalin käyttää. Siispä tumma harmaa, vaalean sininen ja vaalea vihreä
 • päällyslakkoina testimielessä Seche Vite, Konad Top Coat ja OPI DS Top CoatMelkoiset strassiöverit, eikö. Samantyyppiset kynnet näin Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä, mutta en uskaltanut linkittää kuvaan, koska siellähän esiinnytään omalla nimellä... Vinkatkaa, jos tällaiset kynnet on jossain blogissa vilahtaneet lähiaikoina :).


Ennen kuin joku ehtii kommentoida näiden kynsien käytännöllisyyttä, niin voin paljastaa, että juu-u, nämä olivat _hyvin_ epäkäytännölliset. Illalla väsätyistä kynsistä oli ensimmäiset strassit tippuneet ennen seuraavan päivän lounasaikaa ja illalla loput joutuivat poistoaineen alle :P. Mutta vinkeät muhkurapahkurat nämä olivat silti. Strasseja ei voi kai koskaan olla liikaa ;).


Vai voiko?

10 kommenttia:

 1. Ehkä epäkäytännölliset mutta aivan ihanat!:) itelläki alko tehdä mieli tuollasia :)

  VastaaPoista
 2. Voi, Sannu-hyvä. Kyllä voi :DD

  Mutta on nää aika ihku-överit, joskus pitää tehdä överikynsiäkin :D Sääli ettei vauva päättänyt tulla maailmaan näiden kynsien aikana, siinäpä olisit sitten puskenut hiki päässä ja miettinyt, että ei ole neutraaleja kynsiä, ei, ja tässä sitä nyt punnerretaan XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä en ookaan koskaan kokeillut, et vuoraisi koko kynnet strasseilla ;D.

   Poista
 3. Näähän olis komiat synnytyskynnet! Toivottavasti pian pääset :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Kaikki missä on strasseja sit enemmän tai vähemmän on ihania <3
  Ja facebookissa kyllä voi linkata kuvia sillai, että nimi ei tule näkyviin. Hiirenoikeella klikkaa ja siitä sitten joku avaa uudessa välilehdessä tms. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Täytyy kokeilla :)

   Poista
 5. Wauuuu, ihanat!!! Ja kyllä noissa jos missä kelpaisi synnyttää ;) Olisi kätilölläkin ihailtavaa :)

  VastaaPoista
 6. Heh, tunnistin heti nämä kynnet :) Itse muutama vko sitten lisäsin juurikin tolle fb-sivustolle samanlaisen lakkauksen/koristelun, strassit olivat vaan eri väriset. Alunperin idea noihin kynsiin taitaa olla Sonnelta. Aivan ihanat kynnet siis, me like :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mallista <3! Tarkoitus ei ollut pihistää, mut en tosiaan uskaltanut linkittää, ettei sinun nimi näy missään, missä et halua.

   Poista
  2. Ihan vapaasti saa mallia ottaa, jos vain omat koristelut ovat testaamisen arvoiset :) Niinhän sitä itsekin tekee, hakee ideoita toisten blogeista. Siksi mä sunkin blogia luen ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...