Sivut

tiistai 11. syyskuuta 2012

Kynsiharmautta.

Mnjahah. Eipä mitään kovin spessua, mitä nyt ihana Misan harmaa lakka Grey Matters. Lakkaustahti on auttamatta hidastunut toooosi paljon, koska illalla on painuttava pehkuihin heti vauvan nukahdettua, jotta jaksaa seuraavan päivän temuta taas. Melkoista harmautta siis harrastuksen saralla.

Edellisestä geelihuollosta on aikaa jo roimasti, kai jotain neljä viikkoa. Oon vaan viilaillut kynsiä ohuemmiksi ja häivytellyt geelirajaa entisestään. Mietinnässä on, jaksanko geelata vielä vai kasvatanko rippeet pois ja koitan saada omat kynnet taas kuosiin.


Kynsillä Grey Mattersia kaksi kerrosta. Kurkatkaapas kunnon swatch-kuva tästä. Tää lakka on todellakin kaunis <3. Siinä on mustia hippusia joukossa! 

Lisäsin water decalit ja päällyslakan ja that's it. Mistä se muuten johtuu, että water decalit ei liu'u kynnellä ollenkaan? Vaikuttaako se, jos kynsilakka ei ole ihan täysin kuiva (vaikka pinta siis on)? Ärsyttävää, kun ei voi yhtään korjata, jos kohdistus ei osu ihan nappiin... Vai onkohan kyse vain huonoista decaleista...?Tykkään muuten tuosta Misa-pullojen neliskulmaisesta muodosta. Se on hauskan erilainen ainaisiin pyöreisiin pulloihin verrattuna :).

Kummasti taas nämä nopsat kynnet sai niitä kehuja. En taida enää yrittääkään väkertää mitään kovin kummoista, niin saan nautiskella kehuista ;D. hih.


Antakaapas ajatusta, huollanko geelejä vai yritänkö saada taas omat kynnet johonkin kuosiin? Vai jotain siltä väliltä. Pituus kärsii ainakin paljon ja pitkäksi aikaa, jos luovun geelaamisesta...

4 kommenttia:

 1. Kauniit! Ja kyllä mulla ainakin water decalit liukuu kynnellä, mutta toki kynnen pitää olla märkä. Yleensä upotan sen kynnen veteen siinä asetteluvaiheessa, että varmasti saan sen decalin oikeaan kohtaan.

  Geelit, hmm. Melkein ehdottaisin, että yrität vielä vähän aikaa huoltaa niitä geelejä, koska ainakin mulla kynsien kunto romahti ihan täysin synnytyksen jälkeen ja kesti muutaman kuukauden, ennen kuin ne alkoivat korjaantua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Mikähän mulla mättää noiden kanssa. Halpis eBay-decalit?? Kastan kynnen vedessä, mut silti jämähtää :/.

   Ja kiitos geelikommentista. Hyvä pointti. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...