Sivut

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ranskanpastilleista homepilkuiksi

Katsokaas, kun olen kunnostautunut lakkauksessa taas. Jo toiset lakkaukset samalla viikolla. Chalkboardnails-blogissa oli nämä hauskat pilkkukynnet ja siitähän sitten tämä kopiokissa sai inspiksen ruveta hommiin. Yhtä siistiä jälkeä en saanut aikaan, mutta sehän on vain oikeudenmukaista, että alkuperäiset yksilöt on kauneimmat eikö? :)

..paisteessa..

..varjossa..

Lakkasin kynnet all-time-favourite nude-lakallani, Color Club Incognitolla. Tuo on niin täydellinen sävy! Lakka on aika lirua ja vaatii kerrostamista ja hermoja lakkaamiseen ja jostain syystä oon kyllästynyt Color Clubin pieneen siveltimeenkin... Jospa siis joku osaisi vinkata mulle dupen tälle lakalle? Pikaisella googletuksella en löytänyt, mut oiskohan markettilakoissa vaikka? 

Ajatuksena oli väsätä ranskanpastilleja nudelle pohjalle, mutta sainkin aikaan (osittain päällyslakalla tuhrittuja) homepilkkuja :D! 


Päädyin siis valitsemaan vaaleanpunaisen lakan sijaan alimmaisiksi pilkuiksi tumman luumuisen Color Club Ms. Socialite -lakan. Päälle dottailin OPI Mermaid's Tears - lakalla. Käytin vain kahta erikokoista dotting toolia, vaikka kuvittelin tarvitsevani vähintään neljää.

Päällyslakaksi laitoin Essien Matte About You -lakan, joka on kerrassaan erinomainen mattapintaiseksi kuivuva päällyslakka. Se kuivuu ihan silmissä ja todella tekee mattapinnan, toisin kuin esim. IsaDoran vastaava, joka on ihan susi tähän verrattuna. Muista mulla ei kokemusta olekaan, koska tilasin tämän aikoinaan haeskeltuani suosituksia pitkin blogeja. Se aina kannattaa, niin välttyy monelta turhalta ostokselta :).

Tässä kuvassa mattapinta on 1,5 vrk vanha,
eli kyllä se jonkun verran kuitenkin kiillottuu käytössä. Harmi.


Mitäs tykkäät pilkkukynsistä? Simppeli idea jälleen, mutta aika vekkuli, ainakin minun mielestäni :). Tästä saisi kivoja värivariaatioitakin.

12 kommenttia:

  1. Suloiset, kiva toteutus vaikka idea ei ole mikään monimutkainen. Väritkin mätsää:)

    VastaaPoista
  2. Mä kun jo katoin, että mulla on mun lempivärit, mintunvihreä ja ruskea, kynsillä mun rakastamina pilkkuina, mut se olikin luumun värinen :D No, hienot on silti ja kuvittelen, etten lukenut sitä tekstiä siitä luumunväristä :D

    VastaaPoista
  3. mulla on flormarin mattalakka ja se pysyy mattata todella pitkään, mulla ainakin ja hintakaan ei paha ole:D meinasin aluksi hommata ton saman ku sulla, mut oli mielestäni vähän liian kallis mun silloiselle budjetille, ja hyvä etten hommannu jos se alkaa noi nopeesti jo kiiltää:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenkeistä tuo minun lakkakin on peräisin, en maksaisi yhdestäkään Essiestä sitä 15 euroa (kopkop ;D). Flormarin lakasta en löytänyt taannoin mitään kommenttia mistään (oisko parisen vuotta aikaa, kun tuon tilasin). Oisko sulla vinkata tai linkittää jotain kuvia ko. lakkaan? Alkoi kiinnostamaan, josko on oikeesti niin hyvä :). Tokihan tuohon kiiltoon vaikuttaa se, miten käsiään käyttää. Mulla on kaksi pientä nappulaa hoidettavana ja oon kotona päivät lasten kanssa siis. Uskoisin, et normi työpäiväkulutusta mulla kestäis paremmin... Mut eipä esim. OPIn Suede-lakatkaan kestä täysin mattana paria päivää kauempaa.

      Poista
    2. Mäkin hankin vastikään Flormarin mattalakan, ja olin niinkin tyytyväinen että kävin hamstraamassa sitä pullokaupalla lisää varastoon! Seppälästä löyty 2kpl/5e, ja se mattaa nopeasti ja kauniisti levittämättä koristeita :) Muista mattalakoista mulla ei kyllä olekaan kokemusta, joten mut liputusta Flormarin puolesta on lupa epäillä, mutta itse oon huipputyytyväinen! :D

      Ps. tässä postaukssa on kuva ja höpinää siitä pulossa ja kynsillä: http://delightbynails.blogspot.fi/2012/08/owls-say-hoo.html

      Poista
    3. Kävin kurkkaamassa. Hyvältä tuo jälki näytti, tosin taisi olla tuore mattaus noissa kuvissa? Laitapas lähiaikoina testiin ja ota kuvat tuoreeltaan ja vaikka päivän-parin päästä, niin nähdään, onko se "kiillottunut" minkä verran. Raportoit sit mulle jooko :).

      Poista
  4. Tykkään!! Mä kyllä niin pidän kaikista dotting toolilla tehdyistä pilkkujutuista ja nämä olivat virkistävä uutuus =) En siis ollut niitä alkuperäisiäkään nähnyt ennen. Ihanat ja vaatii ehdottomasti apinointia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Siitä vaan, ideat on tehty apinoitaviksi. Ainakin jos on yhtä köpönen mielikuvitus kun mulla ;D.

      Poista
  5. Ihanat :)! Pitäs varmaan itekkii kokeilla tällasia joskus ;))

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...