Sivut

lauantai 25. elokuuta 2012

Pitsikynnet #2

Pitsi on vielä tänäkin syksynä hottia muodin saralla. Tykkään pitsijutuista itsekin ihan hulluna, kunhan vaan pitää mielessä, että kohtuus kaikessa :). En malttais odottaa, että mahdun taas ihanaan, luonnonvalkoiseen pitsimekkooni <3.

Katselin Emotionissa jotain koko kynnen tarroja/kalvoja/mitälie, kun niissä oli ihana pitsikuvio. Muistin, että Konad-laatassa m57 on tuollainen ruudukkokuvio, joten ei muuta kuin illalla kotona lakkaushommiin.


Laitoin kynsille kahta eri lakkaa: etu- ja keskisormiin sekä pikkurilliin Color Clubin Incognito x3, peukaloihin ja nimettömiin China Glaze Stellar x2. Jotenkin pelkäsin, että Stellarin glitterisyys pilaisi tuon pitsifiiliksen ja siksi en uskaltanut laittaa sitä kaikkiin. Hyvin olisi kuitenkin voinut.


Leimasin Konadin mustalla lakalla ja XL-leimasimella tietty. Konad-laattojen kuviot vaan on niin kirotun pieniä, että jouduin askartelemaan nuo ristikot kahdessa osassa ja kaikissa kynsissä kohdistaminen ei onnistunut ihan toivotun mukaan.


Ajatus oli leimata ruusukuviot ristikon päälle, mutta päädyinkin käyttämään water decaleja. Aluksi näytti, että valinta meni ihan pieleen, mutta taas kerran sain huomata, että seuraavana päivänä kynsiä katsoo taas jotenkin ihan toisella tavalla ja mukamas-epäonnistuneet näyttikin ihan kivalta.

Ekat tekemäni pitsikynnet löydät muutes tästä. Niissä käytin ihan pitsipitsiä, en leimoja :D.


Päällyslakkana Konad, jota oon vihdoinkin oppinut käyttämään niin, ettei se juurikaan levitä leimauksia :).


Mitäs pidät pitsikuosista kynsillä?



12 kommenttia:

  1. Ihanat! (: Jos et olisi sanonut, en olisi edes huomannut, että leimat on tehty 'jatkamalla'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Water decalit onneksi antoi vähän anteeksi muutaman kynnen jatkoa ;)

      Poista
  2. Minäkin olen tällä hetkellä todella innostunut pitsistä!

    Ne ihailemasi pitsitarrat Emotionissa ovat varmaankin olleet Sally Hansenin. Ainakin ne ovat hyvin samannäköiset kuin tekemäsi kynnet. Itse olen himoinnut niitä jo pitkään! Väitin, että sellaisia ei voisi muka tehdä Konadeilla, mutta väärässä näköjään olin, hyvin samalta näyttää!

    Ihanasti sopii yhteen tuo nude ja musta, näyttää tyylikkäältä.

    Loppuun on vielä sanottava, että tosi kiva kun olet nyt julkaissut uusia juttuja niin usein. Sinun ja beibin takia tietysti toivon sinun pääsevän pian myös synnyttämään, mutta on tämä odottelukin ollut ihan luksusta meille lukijoille, uusia ihania kynsiä melkein joka päivä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin oli! Ne oli tosi nätit. Pitää tutkailla tarkemmin, josko ostaisi kokeeksi nekin :).
      Kiva kuulla, että jutut on jaksaneet kiinnostaa. Yritän kyllä lakkailla jatkossakin, kun innostusta piisaisi ja onhan se semmosta terapiaa perhearjessa :).

      Poista
  3. Pidän pidän pidän. :) Oot tosi hyvin onnistunut tekemään jatkot noille pitsikuvioille, en minäkään olisi huomannut, jos et olisi niistä maininnut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tarrat vähän jelppasi ja piilotti räikeimpiä kohtia ;).

      Poista
  4. Todella tyylikkäät! Enkä minäkään huomannut, mistä kohtaa leimat on jatkettu. Täytyy kyllä itsellekin etsiä tuo ruudukkolaatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Harmi, kun tuo ruudukko on tosiaan niin lyhyt. Täytyy metsästää, josko jostain löytyisi isompi vastaava kuvio. Pitsikuviota oon kyllä jossain laatassa nähnyt, mut tuo perusruudukko on kyllä siitä kiva, et voi tehdä omanlaiset pitsit :).

      Poista
  5. Kauniit kynnet. :) Mulla on menossa kauhea pitsi-innostus. Pitää olla kynsissä ja vaatteissa, jonkun mielestä tää ei varmaan oo enää tervettä touhua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täällä. Kauhulla odotan, milloin ripustan ikkunaankin pitsit ;D. No heh.

      Poista
  6. Rakastuin näihin! Olen nyt hulluna etsinyt kiekkoja edullisesti ja lopulta löysin niin halpoja että pakko ilmoittaa tännekkin osoite www.lightinthebox.com/c/stamping-image-plates_5521 Alkaen 1,24€ ja vielähetken ilman postikuluja.. Nyt odotellaan niitä saapuviksi että pääsen koittamaan ihania pitsikynsiä. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...