Sivut

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Persikkaa ja leimauksia

Kumma juttu, että aina kun valitsen kynsille persikkaisen sävyn, se saa kaveriksi mustaa. Niin kuin tässä ja tässä ja tässä. Liian helppo valinta, hyihyi mielikuvitukseton Sannu ;).
Tällaiset tuli nyt kuitenkin tehtyä.





Käytetyt tarvikkeet:

  • aluslakaksi taisin vetäistä kerroksen OPI Nail Envyä. Geelien kanssahan aluslakkaa ei välttämättä tarvitse, mutta minä laitan varmuuden vuoksi silloin, kun huollosta on jo jokunen viikko aikaa, jos sattuu olemaan ilmaantumista tyvissä. Ei mene sitten värilakka niin helposti geelin alle.
  • värilakka China Glaze Peachy Keen x2. Suloinen, lämminsävyinen persikkalakka. Ei oo luonnossa liian äksy.
  • Leimat MagnoNailsin XL-laatasta E, sillä tutulla, vanhalla XL-leimasimellani sekä kukat Konad laatasta m77. Lakkoina Konadin musta ja valkoinen erikoislakka.





Valkoisten kukkien kanssa oli tarttumisongelma :(. Mikä lie riivasi. Tuo kukka on osa isommasta kuviosta, niin liekö se vaikutti, mene ja tiedä. En tainnut vain osata käyttää :P. Pari kertaa tein nuo uudelleen ja sitten päätin, et olkoon. Harjoituksen puutetta, mitäs oon lusmuillut.

Noissa kynnen tyven leimauksissa on myös se huono puoli, varsinkin kun käytän mustaa lakkaa, että lakka jättää kamalat sotkut siistiessä. 
 Mulla on siis niin kuivat kynsinauhat, vaikka kuinka rasvailen ja öljyän. Tälläkin kertaa päädyin lotraamaan puhtaan asetonin kanssa, kun lakanpoistoaine ei inahtanutkaan koppurakynsinauhojeni kanssa :/. Sehän sitten helpottaakin tilannetta kuivuuden osalta :D. Auttaiskohan joku vaseliini tms., jos laittaisi ennen leimaamista? Onko teillä millaisia konsteja?



Ja katsokaapas, miten komeasti kukkii Sammalleimu minun kukkapenkissäni. Sen lisäksi, että olen jäänyt taitojenjaossa paitsi keittiögeeneistä, sama koskee myös viherpeukaloutta. Siihen nähden aika hulppeat  kukat hei? ;)



Mitäs pidät näistä kynsistä?



18 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet taas kerran. Mä odottelen kieli pitkällä MiMaxilta stiletto-muotteja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Minä taas pohdin, viilaisinko vaihteeksi neliskulmaisiksi vai vieläkö terävämmäksi :D.

      Poista
  2. Mielikuvituksettomat tai ei, niin persikka ja musta sopii yhteen. :)

    VastaaPoista
  3. Upeat kynnet! Taitaa mennä toi China Glaze Peachy Keen -lakka miun HALLUUN listalle :D

    VastaaPoista
  4. Kauniit on:) Oot oikeessa, persikan kanssa musta sopii aina. Musta sopii kaiken kanssa :D

    VastaaPoista
  5. Tuo lakka menee kyllä toivelistalleni, aivan ihana sävy ja kauniit kynnet! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi upeat kynnet! Pidä vaan stilettona, aivan mahtavan näköiset!

    VastaaPoista
  7. Onpas kauniit, vaikka mulla onkin ongelmallinen suhde persikkaan :P

    Kannattaa varmaan öljytä ne kynsinauhat vähän ennen leimailua, niin se ylimääräinen lakka ei jämähdä ihan niin tiukasti kiinni niihin kynsinauhoihin ja se on helpompi putsata pois.

    Kuiviin kynsinauhoihin puolestaan ei auta muu kuin jatkuva rasvaus. Kaikkein paras juttu on vetää aina yöksi käsiin paksu perusvoidekerros ja sen päälle puuvillahanskat - sillä tavalla mulla on pysynyt kynsinauhat suht hyvinä, mutta heti sen niistä näkee jos pari yötä jää väliin... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sinä ootkin turkoosililatyttö :).

      Mulla on Papu raskaus vaikuttanut tällä kertaa ihan omituisesti kropassa (senkin lisäksi, et vatsaan on taas kasvanut joku outo kumpu ;D). Hiukset ei rasvoitu ja kynsinauhat ja kynnet on ihan korput. Sen sijaan tukka ja kynnet kasvaa tosi nopsaan! Ihan omituista...

      Pitää koittaa pian uusiksi leimailuja, josko tuo öljyäminen ennen leimaamista auttaisi :).

      Poista
    2. Enpä kun pinkki-marja-fuksia-lila ;) Turkoosit on enemmän Murmiksen heiniä :D

      Poista
    3. Marja-Lila juu, mutta että pinkki-fuksia? Mettään meni mulla tosiaan, oisin väittänyt, että sinä lähes inhoat vaaleanpunaista :D. Oppia ikä kaikki, jopa 31 v. :D.
      Ja totta, Murmis on se turkoosi :P.

      Poista
  8. Ihanat!! :)) Pidän todellakin..!

    VastaaPoista
  9. Onpa kauniit. Älä viilaa terävämmiksi:)

    VastaaPoista
  10. Voi apua, laitat mut tykkäämään stiletoista! :D Aina olen niitä kauhistellut kovasti, mutta nyt alan jo harkita itselleni. Tarvitseekohan edes sitten mainita, että kyllä, tykkään kynsistäsi hyvin paljon :,)

    VastaaPoista
  11. Kiitos kaikille, ihania kommentteja ja paljon! Piiiitkän ja raskaan 12h työpäivän jälkeen piristi niin kovasti. Nyt oon tosi iloinen <3.

    VastaaPoista
  12. Ihana herkulliset kynnet, tekisi mieli syödä nuo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee muuten englannin lakut mieleen tuosta värityksestä :D.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...