Sivut

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Ohi aiheen: Letti ja Carrie-nuttura

Carrie-nuttura siksi, että Sinkkuelämää-sarjassa Carriella oli usein iso nuttura pään päällä. Aivan ihana ja niin helppo. Käytän tällasta nutturaa melko usein, koska se on helppo tehdä, ja se pelastaa paha-tukka-päivän :P.

Etsin viime viikonlopun häitä varten kampausmallia googlesta hakusanalla topknot, koska halusin häihin iiiiison pallon takaraivolle (ja se häihin tehty kampaukseni muuten oli HIENO!). Sattumalta löysin kuvan päälaelle kasatusta nutturasta, johon oli yhdistetty ranskalainen letti. Tätähän oli sitten pakko kokeilla heti ja ensi yrittämällä tukasta tuli tällainen:


Aika hauska, eikö!! :D

Ranskalaisen voi tehdä tavalliseen malliin, kuten tuossa ekaviritelmässäni tai sitten kääntämällä osiot aina toistensa ali, jolloin letti tulee hiusten "pinnalle" näkyviin. Roikotin siis tukkaani pää alaspäin sen aikaa, kun letitin niskaani alhaalta päälakea kohti. Ei kovin vaikeaa, mutta vaatii silti treeniä, että letistä tulee siistimpi. Vapaapäivään ja hikisiin hääjärjestelyihin tuo sopi kuitenkin tuollaisenaan oikein hyvin :).Tukka muuten näyttää näissä kuvissa ihan liian punaiselta... Oon oranssipää oikeesti (tai siis en oikeesti) :D.


9 kommenttia:

 1. Oi ihana hiuspostaus! Ootko tehny nutturan nutturadonitsilla vai ilman mitään? (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Aina vähän mietityttää nää ohi aiheen jutut, et jaksaako lukijat näitä katsella. Kiva kuulla, että sinä ainakin :). Nutturan sisällä on valkki, siis sellainen donitsi justiinsa.

   Poista
 2. Tällaisia katsoessa harmittaa vähän, että just lyhensin tukan:) Ihana värikin sulla, siis se oranssi:)

  VastaaPoista
 3. Ai että kaipaan edes osaksi pitkiä hiuksianni takaisin! Tai ei pitkiä, mutta nyt ne olis pitkät, ellen olisi leikannut poikatukkaa. Nyt ollaan kuitenki jo polkkamitassa! Osasin ja tykkäsin kans silloin väkertää ties minkälaista kampausta hiuksilleni ja näkisin jo sieluni silmin koittamassa tuota! Noh, ehkä toteutan tuollasen joskus sitten kaverilleni. Aivan ihana lettinutturayhdistelmä kyllä!

  VastaaPoista
 4. Aivan upea!

  Minäkin sanon tuollaista isoa bunia päälaella aina Carrie-nutturaksi. Tähän asti kukaan ei ole suoraan ymmärtänyt mitä tarkoitan, mutta nyt sinä ainakin. :)

  Carrie-nuttura on kyllä niin näyttävä ja hyvä juhlakampaus! :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Mulla on haaste sulle blogissani: http://mybigbangtheorys.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Onpas tosi kivan näköinen! Tarvii kokeilla itekin letin kanssa tehtyä nutturaa. :)

  VastaaPoista
 7. En oo ikinä uskaltanut kokeilla niskasta ranskista, hermostuisin varmaan :D Mutta iso nuttura on ihan paras, suosin sitä aika usein, helppo!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...