Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Mylar-ranskisgeelikynnet

Hah, kahden illan projekti suoritettuna! Ensin vasen käsi ja sitten oikea. Hassua, ettei ehdi kerralla molempia, mutta kun ei huvita mennä vasyneenä töihin, on jätettävä aikaa myös unelle. Mies on ollut kertaamassa armeijan oppeja, joten ihana rauha on ollut iltaisin väsätä kynsiä. Heti lasten nukumaanmenoajan jälkeen :P.


Kynsille tuli muuten pakkohuolto 3,5 viikon jälkeen, koska tyttäreni nappasi innoissaan keskisormestani kiinni ja huusi "äitiii tuu jooo" ja väänsi sormea mennessään. Keskisormen kynsi vääntyi puolesta välistä kynsipetiä irti :(. Auuuuts! Olin juuri samana päivänä töissä katsellut kynsiä ja todennut, että niitä on illalla ainakin lyhennettävä hiukan, kun on kasvanut niin pitkiksi...


Tykkäsin kovasti edellisellä huoltokerralla itselleni tekemistäni kuivamarmoroinnilla koristelluista ranskiksista ja halusin nytkin jotain raikasta. Ajatuksena oli alunperin laittaa pinkit kärjet ja hopeiset hologrammimylar-palat, mutta tuo värivaihtoehto tuntui auttamatta jotenkin talvisen tunkkaiselta. Niinpä valitsin sitten valkoisen Baehr-geelin (saatu CesarsShopista) ja tuollaiset oranssinsävyiset mylar-palat.





Kokeilin mylar-paloja ensimmäistä kertaa ja lopputuloksesta on pakko tuumata, että vähän ronskimmalla kädellä olisi voinut mylaria käyttää :). Vasemmasta kädestä tuli joka tapauksessa kivempi, kun oikean käden kohdalla palaset meinasivat liukua pensselin alta karkuun, kun yritin vasurilla geelata. Keskisormi varsinkin näyttää kaljulta :D.


Ilta-auringonpaisteessa...


Näissä kynsissä on kivaa myös se, että uskon voivani käyttää näitä monipuolisemmin lakkaillessa, kun niin pidän ranskistyylisistä kynsistä. Verrattuna siis vaikka niihin edellisiin, joissa kuivamarmorointikoristelu oli myös kynsipedin päällä.


Varjossa... 

Kynsien muodossa ja kärjen pituuden kanssa on vielä hiomista. Keskisormien valkoisesta kärjestä tuli taas suhteessa pidempi kuin muista, vaikka kuinka yritin olla silmä tarkkana. Onneksi tuo ei ole sellainen juttu, joka häiritsisi niin, että sille oikeasti tarvitsisi heti tehdä mitään. Yritän vain ensi kerralla onnistua taas vähän paremmin :). Kaikkinensa olen tosi tyytyväinen näihin kynsiin ja koristeluihinkin ja erityisesti rakastan kynsien muotoa. Päivä päivältä enemmän. Ja onhan näiden kanssa jo muistaakseni ainakin 9 viikkoa mennyt :).


Salamalla...


Tässä muuten pari kuvaa vielä mylar-purkkipakkauksesta, jonka siis tilasin eBaysta. 12 ihanaa väriä eri kokoisia, hippusia. Osassa on hologrammisuutta ja osassa ei.






Seuraava projekti olisi kokeilla heräteostoksena tehtyä OPI Pedal Faster Suzi! -lakkaa. Mallasin kaupassa swatchkiekon kynttä omani päälle ja lakka oli ihan pakko saada mukaan :). Tuli mieleen yksi kestosuosikkini Prinsesses Rule!, joskin tässä on vain yhdenväristä shimmeriä.  En malta odottaa, että ehdin testata!


Mitäs tykkäät simppeleistä geelikynsistäni :)?





13 kommenttia:

  1. Nätit ja nuo mylarit näyttää kivoilta :)

    VastaaPoista
  2. Hienot! ja sulla on hyvän malliset kynnet :) Tekis mieli itekin taas geelailla kynsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mukava kuulla :). Omat kynnet on aina omat kynnet, mutta on nää geelit aika helpot, kun ei tarvitse niin paljon varoa rikkoutumista.

      Poista
  3. Kauniit kynnet, joskin tuo muoto edelleen mua vähän kauhistuttaa :D En ole noita mylareita tainnut ees nähdä aiemmin, tai ainakin toi sana on ihan outo... voiko noita käyttää ihan normaalikynsillä vai vain geelin kanssa? Eli onko ne kuinka paksuja, riittäiskö Seche tasoittamaan tarpeeksi pintaa jos normikynnelle laittaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Papu, ihan vaan sun kauhistukseksi ;). Ihanan objektiivinen asenne kuitenkin (kynnet voi olla nätit, vaikkei omiin käsiin ottaiskaan :)).

      Voi käyttää normikynsilläkin, tosin ei kovin isoina paloina, koska ne isommat voi olla kurttuisia ja epätasaisia. Paksuja eivät siis ole. Varmaan parilla Seche-kerroksella ainakin saa tasaiseksi. Tuntuu sitten läpi samallalailla kun glitterit.

      Poista
  4. Kauniit kynnet. :) Ei yhtään huomaa, että keskarin kynsi ois pidempi. Mulle tulee entistä suurempi halu ruveta opetteleen geelikynsien tekemistä kun katselen näitä muiden hienoja.
    En tiennytkään, että tollasia hippusia sanotaan mylariksi. Mulle ne on vaan hippusia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Eikun opettelemaan vaan! Itse oon käynyt kurssin ja pidän sitä tosi hyödyllisenä, erityisesti esim. hygieniapuolen takia. Viilaamiseenkin sain hyvän tekniikkaopin ja silti se tuntui aluksi tosi työläältä (varsinkin huoltaessa), mutta helpottaa nyt kerta kerran jälkeen.

      Poista
  5. Ihanan raikkaat ja yksinkertaiset kynnet! Paljon noi hilehommelit maksoi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko ollut kolmisen dollaria postareineen koko paketti :). Eli pari euroa siis.

      Poista
  6. Ihan pakko tyhmänä kysellä, mutta olen itse miettinyt tuota geelipaketin tilaamista ihan vakavissani ja mietinkin nyt vain sitä, että jos laitan kynsiin geelit ja vaikka ranskalaisen manikyyrin sitten "pohjaksi", niin voinko siihen pinnalle vaihdella lakkauksia ihan "normaalilla" tavalla? Esim erilaiseja konadeja tms. ? :) Olen muuten seurannut blogiasi jo pitkään, tykkään kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voit :). Kunhan on asetoniton kynsilakanpoistoaine, niin voit vaihtaa lakkauksia ihan niin usein kun haluat. Lakat muuten myös kestää geelin päällä huomattavasti paremmin, kuin luonnonkynnen päällä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...