Sivut

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Makeita lahjuksia hoitotädeille - ja nämä ei lihota ;)

Monet lapsekkaat onkin jo varmaan ostaneet tälle keväälle/kesälle lahjat hoitotädeille, mut jos ei joku vielä ole ja haluaisi niin tehdä, niin tässäpä teille vinkki, joka osui ja upposi ainakin minun lasteni hoitajaan: ihanat Elvari-korut <3!


(Tämä postaus ei ole piilomainontaa! En ole saanut tästä mitään palkkiota, vaan kirjoitan tämän vain ja ainoastaan omasta innostuksestani Elvarin tuotteisiin. Elvarilla ei ole muuta tekemistä postaukseni kanssa kuin se, että olen kysynyt taiteilijalta itseltään luvan käyttää hänen valokuviaan :)).


Bongasin ensimmäistä kertaa Elvarin koruja netissä kevättalvella ja jo silloin päätin, että ostan kahdelle lastenhoitajalleni lahjaksi pieniä miniatyyrikarkkeja. Ajatuksissa oli ensin toisenmalliset, mutta kun näin nämä kotikaupunkini pienessä kivijalkakaupassa, valitsin ne heti paketoitavaksi. Ajattelin, että tällaiset karkkikorut on hauskoja käyttää töissä, kun lapset tykkäävät näistä ihan taatusti :).




Pullot ovat lasia (piti varoittaa hoitotätejäkin), eli niiden kanssa on syytä olla kolisematta pitkin poikin. En usko kylläkään, että nämä ovat kovin herkkiä hajoamaan. Pullossa on ihania minivaahtokarkkeja ja toisessa oli pinkki-musta-valkoisia englanninlakritsipaloja. Eikö olekin söpöjä!


Omat suosikkini ovat nämä:

pinkki muffinssisormus omaan sormeen <3...

...muffinssipinnit tytöilleni..
...vaahtokarkkikaulakoru (voi syötävä <3!!)...

sekä englanninlakurannekoru.

Ihania lahjoja olisi myös alla olevan kaltaiset setit, joita löytyy mm. prinsessa- ja suklaakakkua.




Linkistä pääset kurkkimaan Elvarin tuotteita Punomo.fi -verkkokaupasta. Myös osa kuvista on linkkejä (ihan vaan kiinnostuneita varten :)).


Oletkos törmännyt näihin tuotteisiin aikaisemmin ja mitä tykkäät? :)






9 kommenttia:

  1. Niin ihania <3 Näin näitä samaisia myös täällä Joensuussa ja niitä myydään ainakin kahdessa eri paikassa. Tekisi mieli syödä nuo :D

    VastaaPoista
  2. On kyllä herkullisen näköisiä koruja! :P

    VastaaPoista
  3. Oi Elvari-koruja! Olen törmännyt aiemminkin ja monesti on pitänyt pistää tilaus menemään, mutta oon toistaiseksi hillinnyt itseni. Varmasti jossain vaiheessa ihan pakko jotain söpöä sieltä kotiuttaa. :)

    VastaaPoista
  4. Olen näitä jo pitkään katsellut, mutta en ole vieläkän saanut tilattua, mutta tekisi todella paljon mieli! nämä ovat niin suloisia<3

    VastaaPoista
  5. Mmmmm....muutaman kerran oon noihin törmännyt ja taas kamppailen että meenkö tonne nettisivulle :D Ne on ihan kuin oikeita herkkuja...Tulee himo.

    VastaaPoista
  6. Oi miten ihania ja suloisia!!

    VastaaPoista
  7. Ai jumankekka! Onneksi en ole missään näitä nähnyt, koitan vähentää sokeria ruokavaliossa (= törkeät sokerivierotusoireet) ja iskeä mätkäyttäsin takuulla hyllyllisen näitä suuhuni! Huh! NAM!

    VastaaPoista
  8. Tilasin just tuon vaahtiskaulakorun sekä pari muuta ja bloggasinkin niistä. Ihan hillitön karkkihimo tulee tuolla sivustolla, varoitan :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...