Sivut

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kynsinauhaöljynmetsästäjä


Huippu, huipumpi, kallis... Jälleen kerran vingun teiltä ihanaiset vinkkejä.

Tässä näette tällä hetkellä käytössä olevat kynsinauhaöljyni
(tuotteet ovat omin roposin ostettuja ja arviot omia mielipiteitäni).
  • Poshe anti-microbial cuticle oil
  • NfuOh Flower oil
  • OPI Avoplex cuticle oil to go


Poshe anti-microbial cuticle oil vetelee ihan viimeisiään ja se onkin lähes vuoden päivät jo palvellut. Öljy tuoksuu ihanalle, mulle tulee mieleen vesimeloni :). Tätä tuotetta en voi pahemmin parjata, koska se on hitsin hyvä, oikeasti. Ainoa miinuspuoli on hinta, Suomessa yli 20€ / pullo. Onneksi eBaysta saa tilattua edullisemmin. Riittoisaa ainettahan tuo on ja pullo on kookas (30 ml), että eipä se hinta siihen nähden paha ole...



Erityisen ihanaa tässä pullossa on korkin alapuolelta löytyvä pipetti. Teen silloin tällöin kynsiä ystävilleni, joten on kiva laittaa kynsinauhaöljyä juuri tästä pullosta, kun ei tarvitse sivellä sudilla kaikkien sormia ja työntää sitten suti takaisin öljypullon. Pipetistä voi näppärästi tiputtaa pisaran peukalon ja etusormen välissä olevaan kuoppaan ja kastaa siinä vastakkaisen käden kynsinauhat ja näin levittää öljy oikeisiin osoitteisiin :). Tämän hygieenisen konstin opin  geelikynsikurssilla :).


Toinen käytössäolevista kynsinauhaöljyistä on NfuOh Fower Oil. Upea pullo, kauniita kukkia pullon sisällä ja öljy imeytyy nopeasti ihoon. Tätä on hyvä laittaa silloin, jos pitää saada kynnet kuvattua pian, eikä halua, että iho kiiltelee kovasti kynsinauhaöljystä. Tämän olen tilannut muistaakseni viime kesänä Virosta. Hintaa taitaa olla kympin verran.


Tämän kelju puoli on se, että tämä tuoksuu aika ällölle :P. Appelsiinia haju ei ole nähnytkään, vaikka pullo niin väittää, mutta toisaalta, mulla onkin todella hajuherkkä nenä. Oon superronkeli hajusteiden suhteen.


OPI Avoplex cuticle oil to go -tuubi kulkee mulla aina laukussa mukana (ja tästä oon paasannut aiemminkin). Tässäkin on ihana tuoksu. Tämä ei ole niinkään öljy, vaan mieluummin geeli. Korkin alta löytyy sivellin, joka täyttyy geelillä, kun tuubia puristaa. Näppärä käyttää vauhdissakin :).



Noh, pointtihan on se, että Poshe ja OPI ovat kohta tyhjiä ja pitäisi joko tilata uudet tai kokeilla jotain vielä parempaa (ja halvempaa?). Oisko sulla ehdotuksia huipusta kynsinauhaöljystä, jossa hinta ja laatu kohtaavat erinomaisesti?

13 kommenttia:

  1. Kuulostaapa näppärältä tuo OPI! En tiennytkään, että se on tuollainen, luulin tavalliseksi voiteeksi.

    Itellä on pari pulloa Cesarsin öljyjä:
    http://www.cesarsshop.fi/cesars-secrets-vanilja-kynsinauhaoljy-p-879.html Vanilja ja kookos ainakin tuoksuu ihanilta! :) Ja ei oo hinnalla pilattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on tosi näppärä ja geelikoostumus ei sottaa, eli tosiaan voi vaikka autossa sutia liikennevaloissa odotellessa :D. Kiitos vinkistä tuosta Cesarsin öljystä, voisikin testata, kun pitää viiloja tilata joka tapauksessa :).

      Poista
  2. Mulla on tuota samaa OPIa, enkä aio vaihtaa. Kaikista kokeilemistani se on ehdottomasti paras ja kätevin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaapi käydä mulle samoin :). Mites ne eBayn kynämalliset halpikset, voiko niitä kuskata laukussa vai fuskaako ne laukun öljyiseksi?

      Poista
    2. En ehkä pistäisi laukkuun kuitenkaan, ne ei ole ihan kauhean luotettavia. Mulla ne on semmoisessa kynäpurkissa aina pystyasennossa etteivät sotkisi. Ne on kotosalla ihan käteviä, mutta jos käsilaukkuun (jollaista siis en käytä) haluaisin kynsinauhaöljyn, taitaisin laittaa tuon OPI:n kun se on luotettava eikä taatusti falskaa.

      Poista
    3. Joo voi kuskata laukussa ei fuskaa, mutta laadultaan ne on ihan täyttä kuraa. Se on aivan sama laittaako sitä ollenkaa :(

      Poista
    4. Hmm. Halvalla ei siis saa hyvää tässä kohtaa. Ei tuo OPIkaan niin kalliiksi tule, kun on kestänyt uskollisena laukkukaverina jo lähes vuoden sekin :). Kiitos kommenteista!

      Poista
  3. Itsellä parhaiten toimii vauvaöljy, tuli vahingossa testattua ku vauvaa öljysi. Nykyisin käytän monta kertaa päivässä. Kannattaa kokeilla, ei ole kallis kokeilu kun sehän maksaa jotain kolmen euron luokkaa. Pullo on vähän epökätevä, mutta voisihan sitä vaikka kaataa tuohon pipetilliseen pulloon.

    Ida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida, loistava idea!! Vauvaöljyjä on tullut jos jonkinmoista näytepulloa muksujen "mukana" ja käyttämättä ovat jääneet, kun pullosta on niin vaikea annostella. Onneksi en heittänyt tuota Poshen pulloa vielä pois, se meneekin pesuun ja uusiokäyttöön :).

      Poista
  4. Minä käytän kynsinauhaöljykyniä :) Pieniä, riittoisia ja helppokäyttöisiä. Omistan myös kaksi pulloa; manteli ja ananas, jotka tilasin Cesarsilta.

    VastaaPoista
  5. Nuo Cesarsin kynsiöljyt on ihan parhautta :)

    VastaaPoista
  6. Ite tykkään lutrailla öljyllä niin paljon, että ostan suosiolla esim. hierontaöljyä. Viimeksi ostin Espanjasta viime vuoden puolella 300 ml purkin manteliöljyä ja jopa minun käytössäni putelissa on vielä todella reilusti öljyä jäljellä. Taisi kustantaa n. 8 e. :) Täytän pullosta kynsiöljypulloihin ja sudin kynsiä useaan kertaan päivässä, eipähän tarvitse säästellä!

    VastaaPoista
  7. mavalalla on ihan hyvä kynsinauha öljy. sitä oon ite käyttäny ja tyytyväisenä oon pysyny

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...