Sivut

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mintunvihreää ja salmiakkihippuja


HuuuuuuHHH! Ihanat synttärijuhlat juhlittu ja nyt on rauha maassa ja päässä ^_^. 

Oo-la-Laaaa, yksi kesän kynsilakkarakkauksistani on Barry M Greenberry (oi Vanquish, rrrrakastan sinua <3!) ja nyt mulla sama sävy myös geelinä. Iiiiih!


Tilasin Viis Ilusalongista, Virosta kokeiluun pari Mosaic Gel Paintia eli geelimaalia. Sävyt on musta ja Pastel Green, joista jälkimmäinen siis näissä kynsissä. Ensitestailujen perusteella sanoisin, että on muuten laatu kohdillaan näissä geeleissä. Ohutta ja samalla peittävää ja soveltuu siis hyvin koristeiden maalaamiseen. Itse sudin ranskiksen ja oli kyllä helppo suoritus.


Kynsiin laitettiin lisäksi salmiakinmuotoisia glitterhippuja: hologrammista turkoosia sekä mattamaista lilaa. Tosi mahtava yhdistelmä! Kynsien omistaja ihasteli kynsiään enemmän, kuin koskaan aiemmin harjoituskäsittelyjeni jälkeen. Kynsinauhoissa olisi ollut siistittävää, mutta minä arkajalka en oikein uskalla toisten nahkoja leikellä :D. Pelkään haavoittavani, kai.

Kynnet on tehty Cesarsin geeleillä tuota geelimaalia lukuunottamatta.


Ekaa kertaa pitkää aikaan mulle tuli himo koristella omatkin kynteni, siis koristeet geelien alle. Varsinkin glitterit näyttää niin paljon paremmilta geelin alla, kuin päällyslakan. Toinen himotus, mikä iski, ois viilata kynnet vuoden tauon jälkeen taas manteleiksi/stileteiksi. Mitäs oot mieltä, pitäiskö? :)


13 kommenttia:

  1. Tosi kivasti sopii noi glitterit ja kivasti aseteltu (:

    VastaaPoista
  2. Kauniit on, värin on ihana ja oot kivasti laittanut salmiakkihileet mukaan:)

    VastaaPoista
  3. Niin ja sulle sopii kyllä terävämpikin kynsien muoto joten siitä vaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on taas elämääkin suurempi päätös, vaihtaako välillä muotoa vai ei. Uusiutuva luonnonvarahan tuo on ja vaihtelu virkistäis, mutta kun kuitenkin tykkään eniten neliskulmaisista. Mut kun taas toisaalta.. :D.

      Poista
  4. Aivan mahtavat!! Niin ihana väri, nami nami!
    Mä kannatan pysymään nykyisessä kynnen muodossa =)En siis oikein tykkää manteleista enkä stileteistä ;)

    VastaaPoista
  5. Ooo, nams. Mun tän kesän lemppariväri on ollut juuri tuonkaltaiset. Ah!
    Ja itse en sano oikein juuta enkä jaata kynnen muotoon - mielenkiintoista ois nähdä sulla mantelit (en itse niistä pidä), mutta sun nykyinen kynnenmuoto on hyvin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuoden keväällä ja kesällä mulla oli mantelit tai laimeet stiletot tai mitkä lie. Arkistosta siis löytyy, jos haluut nähdä :). Taidan ehkä viilata kuitenkin, tuli semmonen mieliteko. Geelien alla omat kynnet kasvaakin niin hurjaa vauhtia, kun eivät kärjistä juuri kulu, joten neliskulmaiset saa nospaan takaisin, jos ahdistaa :P.

      Poista
  6. Sun mantelikynnet on ainoat mistä oon koskaan tykänny, että katselen kyllä uudestaankin jos niihin päädyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivau mitä imartelua ^_^. Kiitos! Aattelin, et jos viilais vaihteeks ne mantelit ja vetäsis 31 päivän haasteen uusiks. Edellisestä kaks vuotta aikaa, niin ois hauska kokeilla taas :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...