Sivut

perjantai 13. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 3: Keltaiset kynnet

Uuuu, mission impossible. Tehdäpä tyylikkäät, työminulle uskottavanoloiset, keltaiset kynnet. Keltainen ei muutenkaan kuulu suosikkeihini kynsilakan värinä. Tai tarkemmin sanottuna se taitaa olla aika häntäpäässä :P.

Järkyttäväthän näistä tuli, mutta pakko julkaista, koska en koskekaan enää keltaisiin lakkoihin. Hrrr.



Lakka on Color Club Almost Famous. Kirkas, varmaan aika puhdas keltsi, joka on ollut olemassa siksi, jos tarttee tehdä vaikka... SaiPa-kynnet! Eihän sitä tiedä, jos parhain aviomieheni vaikka yllättäisi ja veisi mut romanttisille treffeille lätkäpeliin. You wish, hah.



Ranujen päälle leimasin Konadin valkoisella lakalla BundleMonster-laatasta kukonaskel-kuviota. Ajatus taas hyvä, mut näihin suippoihin kynsiin ei sovi sitten yhtään. Taidan pysytellä poissa ranskiksista hetken.

Viimevuotiset yksiväriset veti näissä kyllä pidemmän korren. Ihan kuusnolla.
Huomatkaa etusormen ja keskisormen geelikynnen lapparimalli :D. Vähänkö repesin :P. Pikkurillissä ja nimettömässä luomukynnet :).



31 Day Challenge 2011 Day 3, Yellow nails




5 kommenttia:

  1. Minusta noi on aika kivat! Pois turha itsekriittisyys:)

    VastaaPoista
  2. Musta noi on tosi kivat! Keltanen on kyllä haastava väri.

    VastaaPoista
  3. Noh, noh. Ei saa olla liian ankara itselleen.

    Minä tykkäsin näistä - enkä edes ole mitenkään erityisesti keltaisen ystävä. Ja kukonaskel toimii tuon värin kanssa mielestäni tosi hyvin. Mulla on mustia ja valkoisia kukonaskeltarroja käyttämättä, kun en ole keksinyt miten niitä oikein laittaisin. Tuntuvat jotenkin hankalilta.

    Itseasiassa ne taitaakin olla water decaleita, joten käyttömahdollisuus kasvaa kuvion irroittamisen myötä. Silti... pää lyö tyhjää, vaikka kuvio on kiva.

    p.s Vieläkö ihmiset pukeutuu kukonaskeleeseen? Mulla olis joskus ikivanha villajakku sillä kuosilla ja rakastin sitä takkia! Ikävä kyllä se oli kokoa laiha teinityttö ja jäi pieneksi liian pian.....

    VastaaPoista
  4. Kapeakärkinen l uudempi kynsimalli paljon lappareita nätimpi. Leimaukset kivat myös! Miksiköhän muute blogeissa niin usein lapiomallia edellen...

    VastaaPoista
  5. Keltaisiksi kynsiksi nää on aivan erinomaiset :D se on kyllä hankala väri, tuntuu ettei se passaa oikein mihinkään...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...