Sivut

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 2: Oranssit kynnet

Parit kynnet on jo jonossa, kun vaan joku ehtisi pienennellä kuvat ja raapustaa postauksia. On se ihan kummallista, kun työ on alkanut haitata vapaa-aikaa taas! ;)

Tässä haasteen toisen pävän homma: oranssit kynnet.Vihdoin sain pakkosyyn käyttää alkukesällä Kynnet.comista testiin saamaani SpaRitual Hijinks-lakkaa. Melkein morkkis tullut tuosta lakasta, kun se jäi tikutuksen jälkeen pöydälle pyörimään, kun kolme muuta saamaani lakkaa aiheuttivat hetkellisen Spa-yliannostuksen. Tässä Hijinks ilman höysteitä.


Nyt on tyyppi sit testattu ja olikin kiva tutustua. SpaRitual-lakat kannattaa (tällä vähäisellä muutaman pullon kokemuksella) ehdottomasti hommata isoina pulloina: suti on niin paljon parempi ja isompi ja korkissa on mukava, pehmeä kumipinta, josta saa hyvän otteen.


Hijinks peitti kolmella kerroksella hyvin ja jätti jälkeensä jellymäisen kiiltävän pinnan. Lakassa on paljon kultaista shimmeriä ja se oikein leiskui auringossa. Harmikseni menin pilaamaan kauniin lakan kelmuhommilla. Onneksi yksi kynsi meni pilalle ja se oli pakko uusia. Sain tilaisuuden jättää sen ilman marmoripintaa :).


Käytetyt tarvikkeet:
 • Värilakka: SpaRitual Hijinks
 • Marmoripinta elmukelmupallerolla töpöttämällä: a england Holy Grail (original)
 • Siirtokuvat: eBaysta. Hirveetä scheissea.
 • Päällyslakka: Seche VIte Dry Fast Top Coat
Ja sitten vielä ne oranssit kynnet kahden vuoden takaa. Näissä on käytetty China Glaze Thataway -lakkaa. Postaukseen pääset tästä.

31 Day Challenge 2011, day 2.


8 kommenttia:

 1. Ihanat! Rakastan auringonkukkia ja nää on kyllä tosi kauniit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Harmi, et nuo kuvat oli ihan hirveetä kuraa. Sai taas todeta, et noidenkin laaduissa on ero ja ero.
   No, sain paikalleen kuitenkin ja nimen omaan just siihen, mihin tahtoivat jäädä :P.

   Poista
 2. Ihana lakka! Minäkin tykkän auringonkukista :)

  VastaaPoista
 3. Upea lakka. Oranssia lakkaa ei minulla vielä olekaan, ehkä tässä hyvä ehdokas...

  Saanko kysyä tuosta kuvien pienentämisestä... Eli siis millä pienennät ja miksi? Eikö bloggeri itsessään pienennä kuvat sopiviksi?

  Itse vain rajaan ja korjailen ps6:lla, mutta en pienentele sen kummemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaihtoehto ainakin, jos ei nyt välttämättä ihan paras :).

   Pienennän, rajaan ja teen pieniä säätöjä iPhotolla. Ja siis pienennän siksi, kun tuo kuvatila on rajallinen, niin se ei sitten täyty niin äkkiä. En minä näistä niin kauheasti ymmärrä, joten joku viisaampi voi puuttua tähän keskusteluun ja antaa Heli Koolle ohjeita ^_^.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...