Sivut

perjantai 6. syyskuuta 2013

Pieteetillä ajoitetut

...ei kynnet, vaan lapset. Meillä vietettiin tänään vanhimman tyttären ihan ekoja kaverisynttäreitä ja viime viikonloppuna oli kaikkien kolmen nappulan yhteiset juhlat isovanhemmille ja kummeille. Se on nyt sit siinä. Vuoteen ei tarttee miettiä koko synttäreitä *puuuuhh!*. Hyvin ovat siis huolella ajoitetut (en myönnä sattumaksi ;)) samaan syssyyn. Suosittelen.

Muille lasten kaverisynttäreitä järkkääville voisin antaa vinkin, että kotiin väsäilty Angry Birds -jäätelöbaari muuten rokkaa. Ei ressiä leipomisista ja jokainen likka oli ihan liekeissä. Mielellään näyttäisin ylpeänä kuvankin, mutta jätettäköön kotini omaksi pyhätökseni.

Ja tällaisissa lakkauksissa vietin viime viikonloppuisia. Näistä ei tullut mitään sinne päinkään, niin kuin olin mielessäni kuvitellut. Luulisi tyllikynsien jälkeen jo tajuavan, ettei kynsilakoilla kannata yrittää geelikynsien lopputulosta. Se ei vaan toimi. Mutta eiiiiiih... hanuri edellä puuhun ja tehdäänpäs vielä glitterhärpätykset ja toivotaan, et niistä tulee yhtä komeet, kuin geelien alla. No ei tullu.


Kärjessä liioitellun suurella alueella OPI The Impossible (Liquid Sand) v:n muodossa. Kärkeen töpöttelin meikkisienellä OPI Solitairea (Liquid Sand). Yritys oli liukuvärille, mutta ihan ei osunut. Muutamat hexglitterit vielä koristeeksi sekä kerros OPI Pirouette My Whistlea, jotta oikein kimmeltäisi. Päällä vielä pari kerrosta päällyslakkaa, eli hiekkaefekti on tarkoituksella hukattu.


Livenä nää oli kauniin väriset, mutta kerrottakoon, että tuo kammottava geelien kasvuraja ei ollut kamalinta näissä kynsissä. Liika on liikaa.Ps. Mulla on mantelit. Kauniit sellaiset <3.


3 kommenttia:

 1. Musta nää on varsin sievät. Mutta ehkä niissä on kyllä vähäsen liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vähäsen ;). Lähti hanskasta.

   Poista
 2. Nää on vielä hyvän maun paremmalla puolella! =)
  Kuvia manteleista, kiitos! =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...