Sivut

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 4: Vihreät kynnet

Vihreä päivä ja fishtail-kynsiä aka lettikynsiä tarjolla. Haasteen ensikosketus siihen koskaan-en-oo-ennen-kokeillut -osioon, wehee!

Lettikynnet on olleet kokeilulistalla jo hyvän tovin ja sainpas ne vihdoin aikaan. Netistä löytyy esim. hakusanalla 'fishtail nails' paljon ohjeita sekä kuvasarjoina, että videoina, jos haluat itsekin kokeilla. Kuvittelin tekniikan paljon vaikeammaksi, kun se sitten olikaan. Kuvien mukaan nämä kynnet olisivat voineet olla sinisen päivän kohdalla, koska jostain kumman syystä tumma sinivihreä Essie Go Overboard saa toisetkin näyttämään sinertäviltä. Mahdoton kombo kuvattavaksi, ei ossoo. Jääkööt nyt edustamaan vihreää kuitenkin, koska livenä sitä oikeasti ovat ^_^. No ainakin sinivihreät.

Valitsin lakat peittävyyden perusteella ja vähän jännäsin, mitä saan aikaan, kun yksi lakoista oli kapeasutinen ja kaksi leveää. Oletin kapean sudin olevan huomattavasti parempi, niin kuin se yleensä pienempien alueiden lakkauksessa on. Tällä kertaa sudin leveydellä ei kuitenkaan ollut väliä, koska seuraavilla kerroksilla pystyi tasoittamaan edellisen raidan paksuutta.Käytetyt lakat tummasta vaaleaan:

 • Essie Go Overboard
 • Essie Naughty Nautical
 • Essie Mint Candy Apple
Ja sitten vielä se edellinen vihreä päivä. Lakka yrittää olla Color Club Edie, josta en oo surkeampaa otosta vielä nähnytkään. Taputan itseäni kuitenkin lohdullisesti olalle: google on pullollaan ainakin lähes yhtä surkeita, koska neonlakat :P.

31 Day Challenge 2011 Day 4 Green nails

Kumpi ompi parempi? No ei tarttee ees vastata :P.

17 kommenttia:

 1. Ihana kalanruoto <3 mä tekisin ruotoja enemmänkin, jos vaan osaisin tehdä sen niin ettei lakkakerroksesta tule lopulta puolen sentin paksuista...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :).
   Sitä raitaahan ei oo pakko vetää loppuun saakka, sen hokasin itsekin lakkaillessa. Siis jos saa vaan siististi sipaistua puoleen matkaan. Sillä säästyy isolta kerrokselta, samoin kuin tietty valitsemalla ne pigmenttiset lakat.

   Poista
 2. Haha, no kyllä nyt on uudet kynnet hienommat, itse asiassa tosi hienot! Hyvin oot letittänyt:)

  VastaaPoista
 3. tosi hienosti onnistuit tossa kalanruodossa! :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon. Ihan tyytyväinen oon itsekin, varsinkin kun oli ensiyrittämä :).

   Poista
 4. Samaa mieltä, tosi hienosti onnistuit! Mulla ei ole vielä uskallus riittänyt tuohon Fishtailiin... :$

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Tuo oli tosiaan helpompaa, kuin aattelin ja vaikka rajat ei oo ihan särmiä, niin riittävän kuitenkin. Ja vielä kun ekaa kertaa kokeilin, niin annetaan pikkuvirheitä anteeks, eiks je :)).

   Poista
 5. Komppaan muita, hienot ruodot! Tää on vielä multakin kokeilematta, jotenkin oletan että jäljestä ei tulis näin siistiä.. mut ehkä haasteen aikana uskaltaudun tätä testaamaan, ees vaikka yhteen kynteen. :)

  VastaaPoista
 6. Hyvin onnistunut fishtail, aivan ihanat kynnet! :) Oon itekin tota tekniikkaa koittanut ja ihmeen helppo se on, vaikka vaikuttaa vaikeemmalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Niinpä, sanos muuta :). Rohkeesti pitää aina vaan testailla. Seuraava kokeilu pitäis olla waterfall ja se vähän jänskää :P.

   Poista
 7. Ou jee!
  Taaaaas yksi lakkaus lisää listaan, jota pitää itsekin uskaltaa kokeilla joskus.

  Ja mä alan lämmetä manteleille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, listan jatkoksi vaan. Vielä kun muistais tehdä sellaisen listan :D.
   Ja hyvä, et lämpenet. Vaihtelu virkistää, aye?

   Poista
  2. Emmä itselle vielä ajatellu, lämpenen nyt ensin rauhassa näille sun... :D

   Poista
 8. Hyvin onnistunut kalanruoto-lakkaus ja ihanat värit :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...