Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 7: Mustaa ja valkoista

Vesiväritekniikkaa kokeilin kerran aikaisemminkin, mutta nähtyäni nämä savukynnet Chalkboard Nails -blogissa, oli päivänselvää, että tätä on yritettävä uudelleen.

Arvasin, etten onnistu "ihan yhtä hyvin", mutta näillä mennään.



Lakkasin kynnet Essie Licoricella. Kaksi reilua kerrosta Licoricea (vähempikin rittäisi, mutta pelasin varman päälle asetonilla lutraamisen takia) ja päälle läjä pikakuivattajaa.

Savut on tehty valkoisella Color Club French Tip -lakalla, apuna pensseli sekä raakaa asetonia. Pensseli oli suht pieni, vesivärimaalaukseen tarkoitettu ja asetonia sai käyttää melko reippaalla kädellä tämän efektin aikaansaamiseksi. Puolikiekkoa meni kynsiä harjoitellessa :D. 

Tiputin kynnelle pari pientä pisaraa valkoista lakkaa, kastoin siveltimen reilusti asetoniin ja laitoin lakkapisaran päälle. Töpöttelin siveltimen kärjellä savukuviota pitkin kynttä. Välillä joutui pyyhkäisemään siveltimestä valkoista lakkaa paperiin ja kastamaan sivellintä uudelleen asetonissa. 

31dc13 blackandwhite3


Jälleen kerran: netistä löytyy ihan loistavia tutoja tähän hommaan, vaikka täältä (Beautygeeks).

Ja edelliskerralla 2011 tein tällaiset kynnet:




 Mitäs tykkäät, kumpi parempi? :)



24 kommenttia:

  1. Mulla loksahti suu auki kun näin ne Chalkboard Nailsin kynnet, eikä nämä yhtään niille häviä. Aivan mieletön lopputulos!

    VastaaPoista
  2. Noi savukynnet on ihan supermakeat! Aiemmin bongasin tuolta inspis-linkistä samat, testasin ja petyin taitoihini täysin :-D Sun tekeminä nämä kynnet on upeat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ei tuo ollutkaan ihan niin helppo tekniikka, että hop ja kynsille vaan :D. Tosiaan piti toistakymmentä testikynttä treenata!

      Poista
  3. Todella upeat, ja hyvin on onnistuneet! :)

    VastaaPoista
  4. Tykkään molemmista versioista, mutta jos on pakko valita, niin kukkakynnet voittaa, ihan vaan siks et ihailen kaikkia jotka osaa leimata noin siististi! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Savut oli meikäläiselle teknisesti vaikeammat, mutta onhan noissa kukissa toisenlaista näköä :).

      Poista
  5. Noi savuiset on tosi upeet! <3 Ihastuin niihin itse myös tuolla linkkaamassasi blogissa, mutta en sitten uskaltanut lähteä kokeilemaan. :D

    VastaaPoista
  6. vau! tosissaan upeat kynnet! pitänee jossain vaiheessa itsekin kokeilla, kunhan nämä kynnet saa joskus kasvatettua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiks sulla oo geelejä enää? Sori oon ihan pihalla, kun en oo oikein ehtinyt lukemaan blogejakaan, kun aloitin työt ja se perkule rajoittaa mun vapaa-aikaa! ;D

      Poista
    2. Enpä minä ole blogiin tai muuallekaan kirjotellu :D
      Joo tosiaan geelit otin pois ku meni hermot siihen että viikon-kahden välein joutu korjailemaan ilmaantumisia ja nyt sitte yritetään kasvattaa omat :) saa vaan nähdä kuinka kauan jaksaa yrittää, taas tänään lohkesi pala ja kaikki kynnet on ihan nysiä :(

      Poista
  7. Vau, ihanat savukynnet :) Mäkin niin haluaisin tällaiset mutta mun taidan jättää kokeilematta kun mun taidoilla ei yleensäkkään missään vähääkään erikoisemmissa jutuissa pärjätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sen kun vaan kokeilet, mut treenaa kiekolle ensin. Tai näin ainakin itse suosittelen :P. Varmasti pärjäät :).

      Poista
  8. Toi idea on tosi omaperäinen! Kaunis toteutuskin :)
    Mulla kanssa aina tapahtuu jotain hämärää kun vertaa kuvia, jotka on blogissa ja iPhotossa :D Arvaa ärsyttääkö!

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanat! O.O Näähän on hienommat kuin innoittajansa! Wau

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä noi on upeat ♥ ai että! Ja on noi alimmatki hienot :)

    VastaaPoista
  11. Kummatkin on tosi ihania <3 Noi savukynnet vie kuitenkin voiton, koska en ole aiemmin törmännyt tuollaisiin :)

    VastaaPoista
  12. Voi sentään, mä oon sanaton. Noi on jotain ihan käsittämättömän upeeta, siis WAU!!!!!!

    VastaaPoista
  13. Savukynnet on tosi hienot!!

    VastaaPoista
  14. I-H-A-N-A-T!! Mistä tota asetonia saa? Ja minkä verran maksaa suunnilleen? Entä minkä kokoisissa pakauksissa niitä myydään? Pakko sanoa, että tää uusi kynsimalli on paljon kivempi! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...