Sivut

lauantai 7. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 1: Punaiset kynnet (+ uudet muodot ;) )

Yksi blogini parhaista ja opettavaisimmista jutuista reilun kaksivuotisen taipaaleen aikana on ollut marraskuussa 2011 aloittamani 31 päivän haaste. Se patisti minut todenteolla kokeilemaan uusia lakkauskoristelujuttuja ja piipahtelemaan pois omilta mukavuuksiltani. Siitäpä syystä päätin aloittaa haasteesta oman revanssini, vaikka pohdinkin toki, lieköhän lukijoilta tulee tämä haaste jo jokaisesta ruumiinaukosta ulos. Mutta pah, omapa on blogini ;P.

Muistin virkistykseksi kaikille, haasteessa on tarkoitus luoda 30 erilaiset lakkaukset alla olevan luettelon mukaan. 31. päivänä tehdään uudelleen lemppariksi valikoitunut lakkaus.



Jotta haaste saisi pienen lisämausteen, päätin viilata kynteni mantelin muotoon. Ihan jännämystytti, kun en ollut itsekään varma, haluanko vaihtaa kynsien muotoa vai en. Viila viuhumaan ja geelit kuntoon ja kyllä silmä lepää, oon niin tyytyväinen. Voisin melkein sanoa, ettei mulla oo koskaan ollut näin upeita ja naisellisia kynsiä ^_^. Wihihii!


No okei, keskisormen kynnen muoto ei oo hyvä, mut edistystä kyllä vuodentakaiseen :).


Ekan päivän punaisiin kynsiin valitsin lakaksi iki-ihanan OPI DS Reflectionin. Vasta lakkaamisen jälkeen kurkkasin, millä aloitin haasteen viimeksi ja kas hassumpaa, sama lakkahan se siellä. Yhtään pisaraa ohenninta en ole tähän pulloon laittanut ja lakka on ollut avattuna sen kaksi vuotta ja on edelleen kuin uutta: levittyy kuin unelma ja kaksi kerrosta peittää erinomaisesti. 


Reflectionia ei raaskinut peittää kovin paljon, joten leimasin juuri tilatusta BM-213-laatasta korkokenkien kuvia, jotka korosti kivasti tuota mainitsemaani naisellisuutta :). Tuo laatta oli ihan pakko saada noiden korkkareiden takia, uih söpöt <3. Leimat on tehty Essien Licoricella. Vähän onnistuin jo tuhoamaan leimauksia ennen kuvien ottamista... se kirottu siivousvimma, josta on otettava kaikki irti, silloin kun se iskee :D.


Päällyslakkana näissä on OPI DS Top Coat. ..ja kuvat on vähän ankeita, kun ei tuo holoefekti jäänyt liipasinsormeni alle, niin kuin kuuluisi :(.



Viimeiseksi ajattelin lisätä vielä fiilistelyhengessä kuvan kahden vuoden takaa, 31 päivän haasteen päivältä 1. Laitan jatkossakin postauksiin mukaan edelliset kuvat sekä linkin, niin voitte helposti seurata, onko mitään kehitystä tapahtunut millää saralla :P. Edellisen mukaan haaste etenee sitä tahtia, kun ehdin lakkauksia toteuttaa, eli ei suinkaan päivittäin.

31 Day Challenge 2011, day 1


No mutta. Mitäs olette mieltä haasterevanssista? Ja ennen kaikkea: uudesta kynsieni muodosta? :)



23 kommenttia:

  1. Oi, uusi kynsien muoto on upea! Itselleni en manteleita osais edes kuvitella, mutta sulle sopivat kyllä täydellisesti! :)

    Ja hitsit, oon miettiny kanssa pitäskö toteuttaa tää sama haaste uudestaan, kun mulla on siitä aika pitkälti jääny samat fiilikset kun sultakin ja tän myötä tuli kyllä hypittyä paljonkin oman mukavuusalueen ulkopuolella.. Eli mielenkiinnolla luen kyllä näitä haastepostauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Annie <3.

      Anna palaa vaan haasteen kanssa! Sultahan minä tämän viimeksi nappasin, joten vuoroin vieraissa ;). Ois tosi ihana katsella sinunkin tekosiasi taas. Viime kerrasta mieleen jäi erityisesti ne unikkokynnet haasteen loppupäästä :).

      Poista
  2. väytsi väy, rohkea veto! :) Oon muuten itekin miettinyt tuota haastetta yhden jos toisenkin kerran, mutta se jää aina mietinnän asteelle koska siellä kummittelee tuo vesimarmorointi...........eikä noi haasteen loppuosan inspiraatiojututkaan helppoja ole :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks hei! Nyt kun vielä sais pidettyä nää näin, eikä lähtis muuttamaan mihinkään wannabe-stiletteihin :P.
      Ja samat sanat sulle, eiku haasteen kimppuun vaan. Kyllä se vesimarmorointikin menee tai jos ei, niin omapa on haasteesi, eikö ;).

      Poista
  3. On kyllä kauniit kynnet! Mä kans tykkään lukea näitä haastepostauksia, ja tosi kiva idea toi että esittelet sen vanhankin!
    Oon kans miettiny muutamaan kertaan tämänkin toteutusta, ei oo vaan saanu vielä aikaseks alottaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :). Ja ala vaan saada aikaiseksi :)).

      Poista
  4. kaunis uusi kynnen muoto! Mulle ei valitettavasti mantelit sovi, mutta onneksi voin sitten täällä niitä ihailla.. :)

    Mulla on muuten ollut tämä sama haaste mietinnän alla, että aloitanko vai en. ehkä sen voisi aloittaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinpä, eihän kaikille sovi kaikki tukkamallitkaan, mut silti voi olla kivannäköisiä ^_^.
      Ja aloita vaan :)

      Poista
  5. Sulle kyllä sopii mantelit tosi hyvin. Vertailukuva on mielenkiintoinen, kiva jos jaksat laitella niitä:) Kauniit on kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itse tykkään ajatella samoin :). Yritän jaksaa laittaa kuvat, vaikka vähän saattaakin joa nolottaa joidenkin kohdalla :D.

      Poista
  6. Onnittelut uudesta ja erittäin kauniista muodosta!

    VastaaPoista
  7. Kiva,kun teet tän haasteen! Mä tykkään seurata :)
    Vaihdoit sitten kynsimallin, sopii sulle vaikka mä en niin tuosta mallista pidäkään :) kauniit lakkaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :)
      Vaihdoin juu, vastoin sun tahtoa :P. Koita kestää ;).

      Poista
    2. No tokihan minä kestän :D Kauniit ovat näinkin =)

      Poista
  8. Mantelit ei innosta, sulla ne on onneksi kuitenkin nätin muotoiset, kun näkee myös sellaisia kapeaksi viilattuja kotkan kynsiä. Siksi pelkäsin, kun sanoit haluavasi vaihtaa muotoa ja ensimmäinen mielikuva oli juuri niistä ja ajattelin, "nöööööyyyy......!!!".

    Kivaa kun aloitit haasteen, pohdin, jos aloittaisin myös lokakuussa tätä vääntämään, saas nähdä!
    Vertailukuvat hauska idea! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, musta ne kotkankynnetkin on tosi makeet :D. Tosin ihan sellaiset pitkät olisi vähän turhan brutaalit mullekin :P. Mut upeita muilla ^_^.

      Aloita vaan sinäkin, mukavahan näitä on seurailla :).

      Poista
  9. Oi, tykkään kovasti sun muodoistasi! ;D Mulle noi tuskin sopisi, mutta sulla ne on huisin kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ;). Saa taas nähdä, mitä täältä tullaan etsimään, kun hakusanat on kohdallaan :D.

      Poista
  10. Voisitko tehä joskus postauksen eri tekniikoista? Meinaan siis esim miten saat glitterit aseteltua tiettyyn asentoon, miten saat koristeet pysymään yms. mitä kaikkee keksit!
    PS. tykkään enemmän näist kynsist! "Laatikkomaiset" ei oo niinkää mun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos postaustoiveesta! :) Ihan en oo varma, kykenenkö toteuttamaan toivettasi, mutta vinkkaan ainakin, että Wasting Lifestyle -blogin Emma on tehnyt selkeitä tutoja ihan "kädestä pitäen" ^_^.

      Ja kiva kuulla, että tykkäät kynsien mallista. Tiedän palaavani laatikkoon taas jossain kohtaa, mutta vaihelu virkistää ja ainakin nyt tykkään näistä ihan hulluna :).

      Poista
  11. Ihanaiset lakkaukset! Ja mä tykkään tosi paljon tästä muodosta, vaikka neliöitäkin mielelläni katselen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...