Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tuijottelukynnet

Monesti yksinkertaisimmalla konstilla saa upeimpia tuijottelukynsiä aikaan. Tuijottelukynnethän ovat siis niitä omia tekeleitäsi, joita huomaat vilkuilevasi ja ihastelevasi pitkin päivää. Nämä oli mulle taas yhdet sellaiset.


Siirtokuvat ovat Adeninalta ostetut ja niiden kuvio on Tartofraises-blogista löytyvän kynsitaidevirtuoosin käsialaa alunperin. Tästä voit kurkata kuvat alkuperäisistä, järjettömän upeista kynsistä ja tästä videotuton niiden tekemiseen. Houkutteleva ajatus kokeilla joskus maalata nuo ihan itse :). Tällä kertaa kuitenkin siis eteenpäin näin.


Värilakkana OPI My Very First Knockwurst (x2), joka on yksi lemppareistani, ehdottomasti. Suosikinudeani Color Club Incognitoa vähän vaaleanpunaisempi ja todella helppo lakattava. Siirtokuvien kukkien terälehtien päälle sipaisin China Glaze Fairy Dust -microglitterlakkaa. Päällä Seche Vite -pikakuivattaja.

Koska kuviot ei olleet tarpeeksi leveät kynsilleni, päädyin asettelemaan ne millin-parin päähän kynsien reunoista. Hyvin pelitti noinkin. Nämä on taas minun mielestäni yhdet Sannut ^_^.
i


14 kommenttia:

 1. Oi, kauniit! Mutta rupesin miettimään, että tarvisko noiden siirtokuvien ollakaan leveämmät? Olen itse ainakin koko ajan kuvitellut, että ne laitetaan kynnen kulmaan ilman että ne edes yritettäis saada ylettymään toiseen reunaan asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin aivan, ei välttämättä tarvii :). Aatokset on jumittuneet noihin maalattuihin orkkiksiin, joissa kuvat yltää reunasta reunaan :P.

   Poista
 2. Oijoi! Kyllähän näitä kelpaakin tuijotella!!
  Ja oikein on Sannut! =)

  Mä kokeilin noita siirtokuvia laittaa kaverille ja mulla oli kyllä hurjasti vaikeuksia, ne ei vaan sinä päivänä halunneet olla minkäänlaisessa yhteistyössä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :).
   Noiden kanssa sai kyllä vähän jumpata, kun meinasivat tarttua ennen aikojaan. Yleensä siirtokuville riittää muutaman minuutin kuivatettu Seche Vite aluseksi, mutta joskus näemmä tartteevat rutikuivan lakan alleen :P.

   Poista
 3. Onpa kyllä kauniit lakkaukset, musta ja nude toimii aina. Ja hyvä ratkaisu oli jättää noi decalit vähän kauemmas kynsien reunasta, näyttää mielenkiintoiselta :)

  Ja knockwusrt on kyllä yksi omakin suosikkinude, vaikka ensin olin sitä mieltä, ettei se sovi ihon sävyyni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä mustasta ja nudesta. Love <3.

   Poista
 4. Voi että on ihanat! Alkuperäisissä kynsissä on mun makuun vähän liikaa kaikkea vaikka toki upeat ovatkin, nämä kuitenkin miellyttää silmää enemmän :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä mielettömän ihanat kynnet! Tosi kauniit! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...