Sivut

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kultarihmasto

Pihkuran pihkura, kun aika ei riitä bloggaamiseen (alkaakohan täällä jokainen postaus näin?!? :D). Positiivinen ongelma tavallaan, koska sehän vain meinaa, että tämä tyttö on päässyt edes vähän reissaamaan ja muihin mieluisiin puuhiin :). Kynsiä on vaan julkaisematta luvattoman monet, se ahistelloo inasen.

Nämä tekoset saattavat pikaisella silmäyksellä näyttää epäonnistuneilta yksilöitä, mutta ihan niiden teko sujui sen mukaan, kuin olin suunnitellutkin ^_^. Jos siis näyttää isolta omituisuudelta, se johtuu siitä, että mulla oli omituinen mielihalu: rihmastokynnet water spotted -tekniikalla, haha.


OPIn hiekkalakka Solitaire ei suostunut hommassa yhteistyöhön, joten valkkasin tilalle kultaisen China Glaze Passion -lakan. Jos joku on ihan pihalla, niin water spotted -tekniikka, jota vesilaikutukseksi kutsun, toimii siis lyhykäisyydessään näin:

1. Lakkaa kynnet haluamallasi tavalla ja anna kuivua.
2. Teippaa kynsien vierustat sotkun minimoimiseksi.
3. Tiputa kynsilakkaa muutama pisara vesikuppiin (seuraava pisara aina edellisen keskelle).
4. Suihkauta Septidin-puhdistussuihketta (tai muuta suihketta) sopivalta etäisyydeltä lakkakalvoon ja odota, että lakkaan alkaa muodostua laikkuja.
5. Dippaa sormi kynsi edellä lakkakalvon läpi ja kerää ylimääräinen lakka vedenpinnalta vaikka grillaustikulla (appelsiinipuutikulla, hammastikulla,...) pois. 
6. Nosta sormi vedestä, poista teipit, putsaa kynsinauhat ja laita päällyslakka.


Minä valkkasin värilakaksi Essie Mint Candy Applen ja sudin sitä kolme kerrosta. Halusin kultarihmastoista ohuita haituvia siten, että ihana minttulakka jää reippaasti pääosaan tässä lakkauksessa. Ihan kaikki kynnet ei onnistuneet niin kuin toivoin, mutta tyytyväinen olin silti. Mukavan hauskat ja erikoiset, mutta silti jotenkin tyylikkäät.






Mitäs pidät ajatuksesta käytää vesilaikutusta näin? :)


42 kommenttia:

  1. Mielettömän kauniit! Itse on pitänyt jo kauan aikaa testata water spotted tekniikkaa, mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokeile ihmeessä, on paljon simppelimpää, kuin esim. vesimarmorointi :).

      Poista
  2. Tosi jännät, tykkään. Pitäis itsekin kokeilla, kun tuohon ei varmaan niin paljon lakkaa mene kuin vesimarmoirointiin. Toimiikohan, jos vaan suihkauttaa tavallisesta suihkepullosta ihan tavallista vettä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Taisin pudottaa 3-4 tippaa näihin lakkaa ja dippasin kaksi kynttä kerrallaan, paitsi peukut erikseen. Eli vähemmän menee joo. Vesisuihke voisi toimia varmaan samalla tavalla, jos vaan saa tarpeeksi tiheän vesisuihkun aikaan. Ei ehkä ihan perussuihkepullolla onnistu...? Kokeile ja kerro sit mullekin :).

      Poista
  3. Tää on kyllä hauskan näkönen lopputulos näinkin, oikeestaan melkeenpä mieluisampi kuin se reikäkasa, mitä water spotting -tekniikalla yleensä haetaan. Todella kauniit kynnet ja värimaailma on kyllä täysin mun mieleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, vähän hei luonnetta reikäkasaan nähden ^_^.
      Kiitos Annie!

      Poista
  4. I've no idea what your post says :) (google translate is of no use, really), but the manicure is drop dead gorgeous!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. To sum up: "The manicure looks like a big failure, but it really isn't!" :D
      Thank you so much! :)

      Poista
  5. Vau, aivan upea! Ihanat värit, tulee mieleen ihan joku vanha kiinalainen posliinivaasi tms :D mistälie toikin mielikuva..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin onkin jonkun kiinalaisen vaasin värit :D!
      Kiitti :).

      Poista
  6. To-del-la vaikuttavat! Kerrassaan upeat<3

    VastaaPoista
  7. Vautsi, todella hienot, jotenkin hienostuneen oloiset! :) Nuo väritkin on kuin tehty toisilleen.

    VastaaPoista
  8. Tosi kivat, tein itse samanlaiset joku aika sitten. Löytyy täältä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Kivat on sunkin tekeleet. Ei ollu tarkoitus apinoida, sun postaus on menny multa ihan ohi :P. Eihän tää ollu mullekaan eka spotted-mani :) http://sannails.blogspot.fi/2013/03/vesilaikutusta.html

      Poista
    2. En meinannutkaan että olisit apinoinut multa :P En ole tällaisia riekaleita muistaakseni toisia nähnyt, niin halusin jakaa sun kanssa, että mullakin on :D

      Poista
    3. Kiva juttu, minä jo säikähdin, et ajattelet, et matkin, enkä linkitä :/. Semmosta en kyllä tietentahtoen tee :).
      Ja kiitos linkistä, tuli nähtyä sunkin riekaleet :D.

      Poista
  9. Tosi nätit! Noviisi kysyy, onko tossa water soptted -tekniikassa oleellista että suihkutettavassa aineessa on alkoholia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tietoa, mutta en usko. Luulen, että suihkeen tiheys on tekijä, joka vaikuttaa. Google voisi kertoa enemmän :). Tai omat tieteelliset kokeet :D.

      Poista
  10. Tosi kivat miun mielestä :) Ja toi essien lakka <3

    VastaaPoista
  11. Tosi kauniit! Koskahan sitä uskaltaisi itse kokeilla...

    VastaaPoista
  12. Ihanat!

    Kerran tuli kokeiltua tekniikkaa, mutta lakka ei suostunut levittymään veteen; toinen lakka toimi paremmin, mutta ei sopinut visioon; eikä "palluroita" millään tullut pinnalle hiuslakan avulla (jonka kuitenkin pitäisi toimia). Lopputuloksena turhautumista ja hiuslakkainen lasipöytä, hups :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Cremelakkaan tuli tuolla Septidinillä hyvät pyöreät reiät ja tää kultainen taas samalla konstilla tuli riekaleiseksi. Lakan koostumus vaikuttaa myös, ihan niin kuin vesimarmoroinnissakin. Salatiedettä ;).

      Sitä hiuslakkaa oli varmaan kiva pestä. Mulla on ainakin vessan tasot sellaisen limakerroksen peitossa, kun kostealla yrittää hiuslakkajäämiä pyyhkiä :D. Onneks ne lähtee pesuaineen kanssa kuitenkin pois :).

      Poista
  13. Täähän olikin hyvä idea! Itse en ole water spottedia kokeillut koska ajattelin ettei siitä kuitenkaan tule mitään kuten ei vesimarmoroinnistakaan, mutta tällä lailla sitä olisikin mukava testata! Pääsee testiin kun innostun lotraamaan veden kanssa seuraavan kerran :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, ei oo vaikeeta :). Varsinkaan näin :D.

      Poista
  14. Hei vähänkö kivat! 8) Väritkin niin kesäiset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mintunvihreä on tämän kesän meikäläisen THE väri.

      Poista
  15. Nää on ihan mielettömät! Tosi paljon kauniimmat kuin ne perinteisemmät reiät samalla tekniikalla :)

    VastaaPoista
  16. Aivan mielettömän kauniit! Mulla on ollut haaveina kans samantapaiset riekalekynnet, mutta useammalla värillä (turkoosi, musta, hopea). :D Taisin nähdä sellaiset joskus Spektor's Nailsissa tms? Noooo, jos joskus sais aikaiseksi... Nämä ovat joka tapauksessa todella upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Hei niin olikin! Sellaiset vihertävät, jotka muistutti maastokuosia, kun nopsaan katsoi! Vitsi, oisinpa älynnyt testata sellaisia :P. Kokeile äkkiä, niin miekii sit :P.

      Poista
  17. Mielestäni näitä kävin jo ihastellen kommentoimassa, mutta taitaa muisti tehdä tepposet :P
    Nää on hienot ja persoonalliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa tehdä juu, ei ainakaan mulle oo tullut valvottavaksi sinun kommentteja :D.
      Ja kiitos :).

      Poista
  18. VAAAUU!

    Aivan ihanat! Haluttais kokeilla tälläisiä, mut pelkään, että mun hermo ei kestäis. Kaikki veden kanssa tehtävät lakkaukset on mulle liikaa :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...