Sivut

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Treasure.

Tiedättekö miten ihanaa on löytää omasta lakkalaatikosta aarteita? No tiedätte varmasti, koska oon kertonut omista aarteistani kerrasta toiseen :D. Ne aarteet on lakkoja, jotka on olleet laatikossa jo pitkään, mutta ovat jääneet vähälle käytölle syystä tai toisesta. Ja sitten on ihan oikeitakin aarteita, kuten OPI DS Treasure.


OPI DS Treasure on yksi niistä lakoista, jonka olen saanut lahjaksi (kiitos äiti ^_^), enkä pelkästään jo siitä syystä halua siitä luopua. Se on hirmuisen kaunis kesälakka, mutta pirullinen sen vuoksi, että sen ominaisuudet eivät mahdu tällä hetkellä erittäin rajalliseen muistikapasiteettiini sitten millään. Jokaisen käyttökerran jälkeen unohdan, että lakka soveltuu mieluummin topperiksi, kuin kerrostettavaksi värilakaksi. Tyhmästä päästä kärsii sitten pikaista kuivumista tarvitseva, kolmen pienen lapsen äiti minussa...


Sudin taas kaikki neljä kerrosta lakkaa kynsille. Treasuressa on läpikuultava, korallipinkki pohja ja paljon kultaista microglitteriä. Ensimmäisen kerroksen jälkeen vaaleanpunainen pohjaväri vielä näkyy, mutta kerrostettaessa se katoaa ja lakka muuttuu oranssiksi. Kurkkaa tämä kuva, niin näet, miltä lakka näyttää yhden kerroksen jälkeen :).


Vielä neljän kerroksen jälkeen lakka jäi kärjistä läpikuultavaksi, mutta ei niin, että se olisi minua häirinnyt. Ja kaunishan tuo on kuin mikä, hohtaa kilpaa polttavan auringon kanssa. 


Valolaatikkokuva.
Ensi kerralla aion vetäistä kuitenkin tätä vain kerroksen kuorrutelakaksi ja löysin jo kauneimman yhdistelmänkin (ao. kuvassa vasemmassa reunassa) sitä varten:


OPI Kiss Me on My Tulips + OPI DS Treasure. Pure Love.


Vieruskavereina Essie Sunday Funday sekä Licorice, molemmissa myös päällä kerros Treasurea. Toimii kyllä nämäkin :).Joskus sitä ymmärtää lakan syvimmän olemuksen vasta vuoden kummastelun jälkeen ;D.

12 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...