Sivut

torstai 18. heinäkuuta 2013

Jospas se geelireeniä

Kyllä se yrittää harjaantua. Välillä se tuntee menevänsä liukumalla takaperin alamäkeen ja välillä perse edellä puuhun. Omien kynsien kohdalla se voi sanoa, että se luulee jo tietävänsä, mitä tekee, ainakin, kun tekee oikealla kädellä. Välillä se onnistuu vasemmallakin.

Mutta ne toisten kynnet on sille Akilleen kantapää, vaikka ei pitäisi. Itsekriittisyys sillä kukoistaa ja se on armoton omalle kädenjäljelle. Sen on hyvä ottaa valokuvia ja tutkailla niitä jälkikäteen, koska kolmen tunnin huollon päätteeksi se ei muka muista, miltä kynnet näytti ja oliko ne sittenkään niin hyvät, kuin tässä kohtaa harrastusta pitäisi olla. Monestikaan ne ei edes sen mielestä ole. Onneksi sillä on ihania ystäviä ja mahtava äiti, jotka suostuu sen koekaniineiksi silläkin uhalla, että kynsi tippuu viikossa. 

Tässä sen tekosia.

Äidilleen se teki omasta mielestään tosi hienot kynnet. Taisi sen äitikin tykätä.


Käytetyt tuotteet:
- Cesars Secrets Huoltogeeli (Refill)
- pinkkiä glitterdustia liukuvasti
- siirtokuvat
- Cesars Secrets Päällysgeeli 

Siirtokuvat on jokaisessa kynnessä suht samalla etäisyydellä kynnen kärjestä, vaikka kuvassa näyttää hämäävästi olevan eri kohdissa. Nämä Tartofraises-kuvat olivat näihin kynsiin turhan kapeat, mutta hitsin kivalta ne näytti silti (ja oli saaneet kehujakin ^_^).


Ystävän kynsiin se laittoi vedenvihreää glitterdustia ja pinkkiä helmimurskaa. Geelit samat kuin edellä. Näissä oli vielä tippiä jäljellä.


Ystävän kynnet #2. Pyöristystä se väsäsi koekaniinin toiveesta kärkiin, mikä on sille ihan hitsin hankalaa, kun se viilaisi kaiken kantikkaaksi :D. Vinoranskis ja neonkorallisia sekä lilahtavia (se keksi pari uutta värisävyä :P) hexagonglittereitä. Kesäiset ja raikkaat kynnet. 


Pieniä kosmeettisia virheitä se näissäkin näkee, mutta uskoo vakaasti, ettei niitä kukaan muu ainakaan livenä huomioi ^_^.


Mitäs olette mieltä sen tekosista? Pitäiskö sille sanoa, et hiljaa hyvä tulee?18 kommenttia:

 1. Kuule, sano sille, että nämä on kaikki jo aikalailla perfect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerrotaan, mut tuota se ei kyllä ihan hevillä usko ;).

   Poista
 2. No on kyllä kauniit! Etenkin nuo ylimmät, tykkään kovasti. Pois turha itsekriittisyys:) Nimim. paraskin sanoja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Voi kun voiskin olla vähän pipo löysemmällä :P.

   Poista
 3. Mä sanoisin sille että ole hiljaa, hyviä nuo on kaikki ;) Mun suosikkina (vaikkei kysytty) on ehdottomasti keskimmäiset. Miten joku osaakin tehdä glitterin rajasta noin siistin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelin joukkoon voi sekoittaa glitterit, silleen se särmempi raja onnistuu ^_^.

   Poista
 4. Ai hitto noi tartofraises-kynnet on ihan mielettömän ihanat! Pyöreämpi kynsien muoto on mun mielestä kans tosi vaikea viilata, koska kaikki paitsi taltat näyttää kummallisilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee taltat sekä mantelit / lyhyet stiletit... Pyöreet ja ovaalit on hassuja :D.

   Poista
 5. Kyllä mä olen nyt sitä mieltä, että sen pitäis olla vähän armeliaampi itselleen. Se on kuitenkin näppärämpi kuin moni muu, jonka tekeleitä olen katsellut ja ne on jotain aika hurjaa katseltavaa. Näissä se on kuitenkin käyttänyt hyviä sävyjä (ja taitava keksimään myös uusia!) ja jälki on hyvää.
  Jospa se kuitenkin aattelis niin, hiljaa tulee vielä parempi, mutta se uskois olevansa jo tosi tosi hyvä? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, sinä sen sanoit. Hiljaa tulee vielä parempi! :)

   Poista
 6. Vois kyllä sanoa sille, että elähän huolehdi, näyttää aikaslailla loistavilta!! Mä tykkäsin eniten noista glitterkynsistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrotaan ;).
   Kaikissa kynsissä on glitteriä, mut keskimmäisiäkö tarkoitit? :)

   Poista
 7. Hyvä tulee, tai oikeastaan kyllä on jo! :D Se on kehittynyt koko ajan ihan huomaamattaan, tuppaa vaan olemaan kauhean itsekriittinen. Sano sille, että on ylpeä aikaansaannoksistaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaan, sanotaan. Ja pitää yrittää saada se uskomaan :).

   Poista
 8. Kaikki nuo ovat ihania!! teet hienoja kynsiä!

  http://kimallekynsi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Hei sanoppas sille, että mä voisin varata sille ajan geelauksiin, jos asuisin sen lähellä! Se vaan taitaa nää hommat.(:

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...