Sivut

tiistai 4. kesäkuuta 2013

SpaRitual-kynsilakkoja + etu Kynnet.comiin

Kynnet.comista saamastani testipaketista kääriytyi neljä kynsilakkapulloa sekä kynsinauhaöljy. Lakoista kolme oli minikokoisia, 5ml:n pulloja ja yksi normaalikokoinen 15 ml. Siitä sitten vain innolla testaamaan :). Jos olet aiheesta ihan pihalla, kurkkaa tästä eilinen postaus.

Vasemmalta oikealle: Hijinks, Mellow, Crystal Eyes, Twisted Vine.
Lakat ovat vasemmalta oikealle yllä olevassa kuvassa: oranssi shimmerlakka Hijinks, vaaleankeltainen creme Mellow, sininen creme Crystal Eyes sekä tumma, metsänvihreä creme Twisted Vine. Tässä postauksessa näette kynsillä sinisen ja vihreän :).


SpaRitual Twisted Vine 
Lakka on tumma, metsänvihreä cremelakka, oikein kunnolla kuusenhavunen sävyinen. Tällaista sävyä mulla ei ollutkaan ennestään. Pikkupullo jätti ison rinnalla toivomisen varaa: korkki on kovaa, liukasta muovia käteen sopivan kumin sijaan. Liputan siis isojen pullojen puolesta sen suhteen. Lakka oli koostumukseltaan aika ohutta ja vaati niin tikulle, kuin kynnellekin kolme kerrosta täyteen peittävyyteen. Kahden kerroksen jälkeen jälki oli raitaista, mutta kolmas onneksi vähän tasoitti. Väri on kuitenkin tosi kaunis ja pullo ihan valtavan söpö :).


Luonnonvalolampun alla.
Auringonpaisteessa.


SpaRitual Crystal Eyes
Upea, sininen cremelakka, joka on juuri sen värinen, jolla lapsi (ja ehkä minäkin :)) värittäisi meren :D. Tästä sävystä tuli mieleen Essien Mezmerised. Lakka käyttäytyi oikein mallikkaasti ja kuivui suht nopsaan. Tämäkin vaatii kolme kerrosta, mutta tasoittui ihan kivasti. Edelleen on sanottava, että en kovin paljoa odottanut kynsilakoilta, jotka ovat luonnonkosmetiikkaa, joten erittäin kovasti oon positiivisesti yllättynyt :).


Luonnonvalolampun alla.
Auringonpaisteessa.

Tässä vielä kaikki lakkakaverukset kimppakuvissa:
Jos innostuit SpaRitual-lakoista, niin kerronpa sulle, mistä näitä saa :). Itse en hyödy klikkauksistasi tai ostoksistasi mitenkään.

Klikkaa itsesi Kynnet.com -verkkokauppaanSpaRitual-lakat maksavat iso pullo 16€ ja pieni pullo 8€ ja toki kaikki muukin verkkokaupan valikoimissa on tilattavissa. 

EDIT. MUUTOS EDUN LUNASTAMISEEN! Tilausta tehdessäsi kirjoita etunimesi perään sulkuihin sana SanNails ja saat tilauksesi mukaan yllätyslahjan :).
Etu on voimassa 18.6.2013 saakka.8 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä kivoilta lakoilta :) Ihan vaan siksi, että ovat luonnon kosmetiikkaa, ne kiinnostavat kyllä!

  VastaaPoista
 2. Mulla olis SpaRitualin Deep menossa kohti kirppiskasaa, kiinnostaako? :)

  VastaaPoista
 3. Miksi mie en huomaa mitään huomautuskenttää, vain alekoodille tarkoitetun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan siellä joku viestikenttä myöhemmin, kuin kassan ekasivulla? Siis sen jälkeen, kun on syöttänyt omat tiedot? Laitan Kynnet.comiin meiliä ja tiedustelen asiaa. Pahoittelen kovasti, selvitä asian pian.

   Poista
  2. Mimosa hoi!
   Joku bugi vaivaa verkkokauppaa, joten pieni muutos toimintaohjeeseen: kirjoita etunimesi perään sulkuihin SanNails, niin saat edun :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...