Sivut

torstai 6. kesäkuuta 2013

SpaRitual Mellow, jätskinkeltainen

Yksi SpaRitual uunista ulos: Mellow (saatu: Kynnet.com). Mahtaakohan tämä olla miten lähelle dupe Orlyn Lemonadelle, pitkään himoitsemalleni vaaleankeltaiselle? Orlyn on kerrottu olevan melkoista kuraa lakatessa, eikä tämäkään valitettavasti päästänyt minua helpommalla. Liekö joku vaaleankeltaisten kirous :D? Joka tapauksessa tämän lakan väri on ihan täydellinen ja huolisinpa tästä vaikka isommankin pullon laatikkooni <3.


Kaksi kerrosta riittäisi peittämään, jos oikein huolella lakkaisi. Itse jouduin laittamaan kolme. Päällyslakka siloitti paksun kerroksen oikein hienosti, joskin tunsin itseni hieman typeräksi laitettuani vegaanin ja luonnollisen lakan päälle Seche Viteä. Aavistuksen tekopyhä fiilis O_o.


Siirtokuvat tilasin Adeninasta ja ne olikin oikein hyvälaatuisia: helppo käyttää, ei ruttaantunut ja antoi hetken sommitella kohdistusta. Laitoin kuvat pikakuivattajan päälle ja lisäsin vielä uuden kerroksen siirtokuvien jälkeen.



Käytetyt tarvikkeet:

  • Värilakka: SpaRitual Mellow
  • Siirotkuvat: Adenina
  • Päällyslakka: Seche Vite Dry Fast Top Coat

Näistä tuli aika kivat, joskin melko poikkeukselliset minun kynsilleni. Mulle tuli mieleen jäätelö! Ja siitä aasinsiltana Kouvolan keskustassa, kävelykadulla sijaitseva argentiinalaisia makuelämyksiä tarjoava jäätelöbaari, jossa piipahdimme viime kesänä. Ihania jäätelöitä, namsmums. Piipahtakaa, jos liikutte Kouvolan suunnalla :).
(ei mainos, kunhanvaanvinkki ^_^)




Lakka on saatu testattavaksi Kynnet.com-verkkokaupasta. Mielipide ja arvostelu lakasta on täysin oma mielipiteeni.

Jos kiinnostuit tilaamaan SpaRitual-lakkoja tai muita Kynnet.com-verkkokaupan tuotteita, kirjoita tilausta tehdessäni etunimesi perään sulkuihin SanNails, niin saat tilauksesi mukaan yllätyslahjan! Etu voimassa 18.6.2013 saakka. :)

15 kommenttia:

  1. Ihan ehdottomat tuijottelukynnet!
    Itseltä löytyy China Glazen Sunshine Pop, joka on hyvin lähellä tätä; ehkä aavistuksen vaaleampi? Ihana keltainen ja plussaa luonnollisuudesta! (Unohdetaan se Seche tähän väliin ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tää Mellow on vaaleampi, kuin Sunshine Pop, vai miten tarkoitit? Kuvien perusteella sanoisin, et aika reilusti vaaleampi ja SP:ssa on myös shimmeriä. Mellow on creme. Ja juu, unohdetaan vaan se Seche ;D.

      Poista
    2. Kirjoitin ihan väärin, kun tarkoitin Lemon Fizziä!! :D Menin sekaisin, kun tuossa vertailin molempia.

      Mites tuo tilaaminen onnistuu tuolta nettisivulta, eli siis missä pääsen selaamaan noita lakkoja, kun en löydä? (vai pitäisköhän mun vaan mennä unille ja yrittää huomenna uudestaan ;D )

      Poista
    3. Joo, se voi ollakin aika lähellä ja tosiaan inasen vaaleampi. Kaunis sävy sekin muuten!

      Tuossa linkki suoraan SR isoihin pulloihin. Tuotevaihtoehdot-valikosta valkkaat, minkä haluat, ja lisäät sit koriin. Sävyt näkyy palloina niissä vieressä olevissa kimppakuvissa, eli varmaan kandee googlettaa swatchit, jos joku näyttää kiinnostavalta :).

      http://www.kynnet.com/siteshop/item/-/id/157

      Poista
    4. No niin, nyt löytyi! kiitos! =)

      Poista
  2. Ihana tuo keltainen 8) ♥ Ja tosi kivannäköset kynnetkin! :)

    VastaaPoista
  3. Todella nätit! Ihanasti sopii nuo siirtokuvat lakalle :) Orlyn Lemonaden omistajana väittäisin sen olevan aavistuksen vaaleampi, ja todellakin melkoista kuraa :P Vaaleankeltaisissa tahtoo olla valkoista pigmenttiä, joka tekee niistä haastavia. Mutta ihania :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat! Niin pirteät ja värikkäät, täydelliset kesäkynnet! :)

    VastaaPoista
  5. Vaaleankeltaiset lakat nyt vaan on:) Mutta tosi nätti tää on ja decalit sopii ihan täydellisesti kesäisiin namukynsiin:)

    VastaaPoista
  6. Nämä ovat tosiaan kyllä ihan täydelliset kesäkynnet. Pirteät, iloiset, upeat. Love! ♥

    VastaaPoista
  7. Ihanan kesäiset kynnet, nuo decalit istuu tosi nätisti tuon lakan kanssa :)

    VastaaPoista
  8. Hei!

    Ajattelin että sinua saattaisi kiinostaa kynsikilpailu, joten tervetuloa osallistumaan! Kilpailussa on omat luokat rakennekynsille ja luonnonkynsille :)
    http://mydreamnails.blogspot.fi/2013/05/kynsikilpailu-alkaa.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...